אלינה 22 בת ים (אני שוב מאוהב !!!!!)
23קח לדוגמא את מילנה אם יצא לך להיות , גם שחומה גם גוף מושלם וגם פנים יפות.
בקיצור על טעם וריח אין להתווכח
סקס מוריד עול מלבך
24What kind of face ?
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
25[QUOTE=sunken360]
קח לדוגמא את מילנה אם יצא לך להיות , גם שחומה גם גוף מושלם וגם פנים יפות.
קח לדוגמא את מילנה אם יצא לך להיות , גם שחומה גם גוף מושלם וגם פנים יפות.
בקיצור על טעם וריח אין להתווכח
[/QUOTE]
ידידי זה לא קטע של טעם וריח
ואין כאן שום ויכוח (אנחנו כאן בשביל לעזור אחד לשני)
אתה ציירת אותה כאילו היא מפלצת עם ראש גדול ולחיים נפוחות
אני מחפש בנרות נשים שנראות כמוה ואם תראה עוד מישהי שדומה לה (אפילו עם ראש גדול וענק תודיע לי בבקשה)
ולגבי מילנה אין בכלל מה להשוות בין השתיים
זה מה שכתבתי על מילנה ביום הראשון שהגיעה לארץ
עוד לפני שמישהו ביקר אותה (ולאחר מספר ימים ששקע נתן דיווח עליה הבנתי כמה צדקתי)
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
26אני חושב שאולי לא הבנת אותי נכון... הבחורה אסתטית ברמ"ח אבריה אבל מבחינת פרופורציות היא דקיקה גבוהה ורזה והפנים לא כאלה יחסית לגוף יש לה פנים גדולות ולא שהן דוחות להפך פשוט לא מספיק ואוו בישבילי. לא מדבר פה על שירות וכו' אלא נטו מראה כי זה מה שקובע אצלי מבחינתי שירות בינוני עם כוסית מטורפת מאשר שירות VIP עם מישהי שנראית "סבבה" במשוקלל (גוף פצצה פנים בסדר) . לי באופן אישי המראה הרוסי לא עושה לי את זה ומילנה לא נראית רוסייה אלא יותר מרוקאית מעורבת לעומת אלינה שאפשר לזהות מקילומטר שרוסיה שוב זו דעתי האישית...
סקס מוריד עול מלבך
27אלינה תותחית על ....נ ק ו ד ה ....
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
28וואו שאפו לכל תלמידי החכמים שבינינו. קחו בחשבון שפעם היה בסטנדרט 2 ו3 נשים, מה לעשות שהיום זה לא מקובל...
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
29sunken, מהתיאור שלך ("לחיים נפוחות") נשמע שהיא דומה לפילגש של טוני סופרנו.
רוני, נראה לי שחל בלבול: הוא מדבר על מילנה ששכנה בת"א וכבר עזבה, אתה על מלאני הבלונדינית. אתם מתבקשים לא לתרום עוד רכיבים לסלט הזונות
רוני, נראה לי שחל בלבול: הוא מדבר על מילנה ששכנה בת"א וכבר עזבה, אתה על מלאני הבלונדינית. אתם מתבקשים לא לתרום עוד רכיבים לסלט הזונות

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
30[QUOTE=שקע ותקע]אלינה תותחית על ....נ ק ו ד ה ....[/QUOTE]

כתבת מעט אך אמרת המון.......

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"