כ נתניתית מבוגרת חיה רעה - דף 6 - סקס אדיר

נתניתית מבוגרת חיה רעה

53
[QUOTE=te_nte]אפשר למצוא אותה באתר ממבה הרוסי, אישה מלאה יחסית - אוספים אותה מנתניה ונוסעים למלונית באיזור. במיטה אין גבולות - נהנית מסאדו קל - נשיכות בפטמות, סתירות קלות בחזה וספנקים.
אגב, יש לה חברה (אולגה אני חושב קוראים לה) שמציעה את אותו שירות רק ללא אנאלי וסאדו (בלונדינית מילפית רוסיה)
[/QUOTE]

החברה שלה אולגה נראית יותר טוב ממנה ?
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

נתניתית מבוגרת חיה רעה

58
טוב אז בשבוע שעבר יצא לי להגיע לנתניה. תיאמתי עם הגברת מראש. התקשורת איתה בוואצאפ - ולכן קל מאוד גם למי שלא דובר רוסית, שכן אפשר להשתמש בקלות בגוגל תרגום.
כפי שנאמר, לא מקבלת בביתה - יש לשכור חדר. לבקשתי המליצה על חדר במלון מסויים בנתניה. הגעתי למקום וחיכיתי לה. הגיעה הבחורה שבתמונות - הגיעה על עקבים גבוהים ובהתחלה הייתה כמעט בגובה שלי (ואני גבוה).
התיאורים הכלליים לגביה נכונים. האישה פשוט חולת זין. ישר התחילה לזרום בנשיקות ובמזמוזים, וכשבאתי להוציא כסף סימנה לי לחכות... כשמצצתי לה את החזה שלה (גדול ועסיסי אבל לא ענק) היא ממש נהנתה מזה - לא סתם שיחקה אותה, ממש עצמה עיניים ונהייתה רטובה. מציצה מפנקת, רימינג אליפות, ובעיקר לא נותנת מנוחה - אני רציתי כמה דקות כדי לתת לחבריקו להתאושש אחרי הסיבוב הראשון, אבל היא ישר התחילה בפינוקים - ליקוקים בכל הגוף, משחקי מים על הגוף שלי עם הפה שלה וכו' וכו'... וגרמה לחבריקו להתעורר מהר. סיבוב שני גם כן פינוק, ולא התעייפה למרות שלקח לי המון זמן לסיים.
היינו ביחד מעל לשעה וחצי, ולא פצתה את פיה. אפילו הייתה לי הרגשה שאם הייתי מנסה פעם שלישית, היא הייתה ממשיכה. כאילו לא רצתה ללכת.

בשורה אחת: לא זולה, לא צעירה, לא הכי כוסית שתיתקלו בה - אבל אחת הביצועיסטיות והמפנקות שנתקלתי בהן.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”