כ בלה+ויקה בת ים (עסקת חבילה) - דף 3 - סקס אדיר

בלה+ויקה בת ים (עסקת חבילה)

21
רוני, אין ספק שהצטרפותך לפורום היא תוספת כח עצומה.
אני חייב לציין שמתקפת הדיווחים שלך בהתחלה עוררה בי חשד של יח"צנות, אבל האמינות שלהם והעובדה שכללה גם ביקורות פחות ידידותיות הבטיחו שאכן מדובר במדווח מעולה. אופן ניסוחם מלמד שגם אדם שיודע ספר.
בהתכתבות האחרונה למעלה הוכחת בלי ספק שאתה בן-אדם, מענטש.
עצם המענה למוצץ בזווית, תוכן המענה היו ממש במקום וחלק מהדברים היו אפילו מרגשים.
כל הכבוד.
נ.ב- כמה אתה מזיין? (עכשיו ממש כבוד) ואיך מגיעים לבלה?

22
[QUOTE=roni golan]
"אין חמור נוהק אלא מתוך כפיפה של חרובים"
[/QUOTE]

[QUOTE=החפוז המכני]רוני, אתה זיין בר-אוריין
מה פירוש הפתגם עם החמור? זה קשור לגודל הזרנוק של חמור כשהוא מיוחם?[/QUOTE]

אדם החוטא מרוב טובה; מרוב שפע אדם עלול לסטות מדרך הישר.
המגביה עוף - ירחיק ראות

23
מי שרוצה ללכת לבלה מרחוב העצמאות מבת ים שישים לב שכאשר היא פותחת את הדלת היא מתחבאת מאחורי הדלת ולא רואים אותה בכלל , אין ספק כי רק מישהי שיש לה מה להסתיר והיא רמאית מתנהגת בצורה כזו על מנת שהלקוח לא יברח ... וכאשר הוא כבר בפנים והדלת נסגרת כבר לא נעים לו ללכת לאחר שהיא מתחילה לדבר איתו ולשכנע אותו אבל שימו לב מי שילך אליה לעיניים האדומות (שתיהן) שלה באופן קיצוני המעידים על מחלה כלשהי אפילו רוני שאמר שלטענתו היא בת 36 ואמר שאין לה ילדים וככל הנראה לא יהו לה , זה רק מעיד שאכן היא סובלת מבעיה בריאותית , היא מפרסמת בין היתר באתר ממבה שהוא אתר הכרויות תחת המון שמות בדויים ותחת גילאים שונים עם תמונות ישנות , רק אדם רמאי שיש לו מה להסתיר מתנהג בצורה כזו הרי אדם שרואה אותה יכול לחשוב שהיא רוצה להכיר ומה שהיא מחפשת זה רק כסף ... גם באתרים כמו isra.com וכן באתר souz.co.il היא מפרסמת במלא שמות בדויים וגילאים שונים כאשר היא שמה תמונות של נשים אחרות אשר רואים את הפנים שלהן והכל ללא אישור של אותן נשים ומבלי לטשטש את פניהן כאשר שמים את אותן תמונות תחת מודעות המציעות שירותי זנות ... מעניין אם מישהו היה מעתיק את התמונות האמיתיות של בלה מאתר ממבה ושם אותן תחת מודעות זנות של בחורה אחרת כיצד היא היתה מרגישה ....?????

24
מוצץ בזוית, אני לא נוהג להשתתף בדיונים בין חברי הפורום אלא מנסה להתמקד רק בדיווחים ואו בשאלות הקשורות לשרות של בחורה זו או אחרת.
אבל הפעם אחרוג ממנהגי. נראה לי שקצת נסחבת עם השיפוט השלילי על אופי ויושר של בלה. על מנת לנקות את השולחן אגיד שתרם פגשתי אותה וכל הידוע לי הוא מהרשת.
ברור לנו שהבחורה הזאת וגם רובן עושות מה שהן עושות למען הכסף, וזהו אבל זה לגיטימי לחלוטין. בעיסוק שלהן לא גונבות ולא מרמות (הרוב). יש בודדות שאולי גם קצת נינפומניות (איריס למשל) או שרוטות.
ההסבר שלי לעניין של לעמוד מאחרוי הדלת לנהל את המפגש בתוך הדירה אחרי שסגרו את הדלת נראה לי מטעמי דיסקרטיות ובעיני נכון לגמרי. לא הייתי רוצה לעמוד במסדרון של ביניין דירות לשוחח ואו לנהל מו"מ עם זונה אן מעסה. לי אין בעיה ללכת אם זה לא מתאים לי.
ועוד דבר, אישה שאין לה ילדים ולא יהיו לה זה עצוב וזה יכול להיות קשור לבעיה בריאותית אבל מה הקשר לעיניים אדומות?
מרבית המחלות של נערות ליווי הן בטח מחלות מין ולא דלקות בעיניים.

27
מוצץ, רק בשביל הבהרה ובלי להיכנס לויכוח על מה נכון לכתוב בפורום ומה לא..
הבחורה זונה כהשלמת הכנסה והיא גרה בדירה שבה גם היא נותנת שירות, על כן כל תהליך הכנסת "אורחים" הוא טראומתי מבחינת הדיסקרטיות שלו, כלומר אם מספק גברים יגיעו לדירה שלה, שכנים ידעו שיש כאן משהו חשוד ועל כן יפנו לבעלת הדירה שלה או אליה בטענות, כי מי רוצה לגור ליד זונה בימינו?

עכשיו להתחבא למאוחרי הדלת זה אומנם מנהג מגונה ואני לא ממש אוהב אותו אבל הסיבה לכך היא הגיונית, וזאת על מנת שהשכנים לא יציצו ויראו אותה אולי בליבוש מנימלי מקבלת לקוח או גרוע מזה ישמעו ויכוח או משא או מתן עם הלקוח כאשר הוא במסדרון, על כן היא מעדיפה להכניס קודם פנימה ואחר כך יוכל להחליט אם ברצונו להמשיך או ללכת.
מכלול הבעיות שהעניין יכול לגרום, גורם לה להתנהג שונה מכל אדם נורמטבי הפותח את הדלת.

עכשיו לאחר שהובהרה הנקודה בצורה הגיונית,אל נא תתפס להתנהגות שלה כי היא פועלת כמו כל הזונות, אלא תתפס לביצועי שלה ולמראה שלה שאתם בברור לא אהבת, והם אלה שמעניינים את הקוראים.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”