נכנס לאתר, תמונות אמיתיות. נוכח לדעת שכל נשות התאגיד הבת ימי עם הפקידה הצבאית נפקדות - כמו גם שחקנית הרכש החדשה ששוכנה בדירה של אותו תאגיד. מתכונן להכין שיעור חדש בדיני תאגידים, כשלפתע אני נתקל במבזק הנ"ל:
http://news.walla.co.il/item/2847961
נדיה/נסטיה/ולריה
5באסה, דווקא האמנתי שבתאגידים הבת ימים הבנות יודעות בדיוק למה הן באות...
אם זה נכון זה מבחינתי סוף הסיפור עם התאגידים למיניהם...
אם זה נכון זה מבחינתי סוף הסיפור עם התאגידים למיניהם...
נדיה/נסטיה/ולריה
7מילא שאשה מחליטה לעסוק במקצוע הזנות... גם אם האמת היא שכמעט אין נשים שהולכות לזה ממש מאהבת המקצוע, אלה נאלצות לעסוק בזה מטעמי פרנסה וכו'..
אבל לאנוס נשים ולאלץ אותן לעסוק בזנות?
ואיכשהו היינו בטוחים שהתופעה של נשים שמכריחים אותן לעבוד בזנות חלפה מהעולם... או לפחות מישראל
אז עכשיו, כשיודעים את האמת על התאגיד, אני מקווה שאנשים כאן יבחינו בפן המוסרי של התאגידים
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
נדיה/נסטיה/ולריה
8צעיר לא מאמינים לכל מה שכתוב בעיתון,,,או אפילו מה שראש ממשלה אומר (ראה דוגמה:הערבים באים)..
זה שהם תפסו רשת זונות זה אנחנו יודעים אבל המשפט "שם הן נאזקו, נאנסו באכזריות ואולצו לעבוד כיצאניות בבתי בושת בבת ים ובתל אביב"
משפט תמוה שמתאר משהו חמור שכנראה המשטרה הוסיפה על מנת לנפח את הסיפור ולא לספר שהסרסורים זה הצינור "למכה הגדולה" ואז נוסעים הביתה.
נשמע פחות חמור ויותר אנושי, הבנות באו לעשות כסף.
אם היו אזיקים ואונס אני מאמין שאחד החברים כאן היה רואה ומספר ואם היה אונס אז אולי אחד החברים היה נחשף לזה מסיפור כזה או אחר של הבנות.
.You so need a Daddy, little girl

נדיה/נסטיה/ולריה
9יש מערכת שלמה, משטרה, שרותי רווחה, פרקליטות, פוליטיקאים(ות) ועיתונות ומדיה, שמתקיימים מסיפורים כאלה. הם מנפחים כל זבוב לפיל כדי שיהיה אטרקטיבי. בנות התאגידים יוצאות חופשי מהדירות והדרכונים אצלן . הן ידעו לשם מה הן באות ורבות מהן באות לכמה תקופות. יש גישה כיום הרואה בכל מין בתשלום כ"אונס". בעינייהן כולנו אנסים(ובעצם כל הגברים אנסים וכל הנשים קורבנות). מכיוון שיש בארץ למעלה ממאה אלף מהגרי עבודה, זכרים צעירים, צריך לספק שירותי מין. איכות ומחיר השירות הוא כמו פירמידה ויש קשר כלכלי בין זונה של 100 לזונה של 1000.אולי כדאי לצרף שוטרות ופרקליטות למערכת, להקלת הביקושים. 

נדיה/נסטיה/ולריה
10[QUOTE=צעיר לנצח]
[/QUOTE]
מילא שאשה מחליטה לעסוק במקצוע הזנות... גם אם האמת היא שכמעט אין נשים שהולכות לזה ממש מאהבת המקצוע, אלה נאלצות לעסוק בזה מטעמי פרנסה וכו'..
אבל לאנוס נשים ולאלץ אותן לעסוק בזנות?
ואיכשהו היינו בטוחים שהתופעה של נשים שמכריחים אותן לעבוד בזנות חלפה מהעולם... או לפחות מישראל
אז עכשיו, כשיודעים את האמת על התאגיד, אני מקווה שאנשים כאן יבחינו בפן המוסרי של התאגידים
הנה, ה'מקונן הלאומי' שוב מזיין לנו את המוח עם שטויות....
לא אונס (אולי אודישן....
) ולא מכריחים. לא צריך להתאבל, "צעיר לנצח", ולא צריך למרר בבכי על הרמה המוסרית של התאגידים...

התקשורת שקרנית (וגם המשטרה מנצלת את המדיה), ורובנו כבר הבנו את הענין (לדוגמה: הבחירות האחרונות...)
סיפרה לי אחת הבחורות:
המנגנון הוא כזה: מתפרסמת מודעה באינטרנט. הבחורה הרוסית/אוקראינית פונה למפרסם, שולחת תמונות ונתונים ומקבלת אישור להגיע.
חותמת הסכם עם התאגיד, מגיעה לישראל, מקבלת אשרת כניסה כתיירת (בד"כ מקסימום שלושה חודשים) ומתחילה לעבוד עד תום תוקף הויזה. יום אחד בשבוע היא בחופש, וחלקן הגדול מנצל הזמן לסיורים בארץ.
לעיתים הבחורה לא מרוצה מהעיסקה ומבקשת לחזור הביתה מוקדם משסוכם. בד"כ מאשרים לה.
המגביה עוף - ירחיק ראות