כ עוד אס !!! לאוהבי המבוגרות... - סקס אדיר

עוד אס !!! לאוהבי המבוגרות...

1
קיבלתי את הטל' מחבר, הוא נשוי אז הוא לא מרבה איתי במילים על זה, רק אמר לי מס'ג כולל מציצה !!!

שאלתי אותו מחיר , אמר לי 150 ש"ח... אמרתי הוו... שווה לדגום.

לקחתי את המספר ושמרתי אותו ל"יום כתום"....

באחד הימים אני מחליט להתקשר בשעות היום, עונה לי רוסיה(לא נשמעת מבוגרת, אבל גם לא צעירה סקסית),

אומרת לי בטון עצבני , הלווווו.... אומר לה זה בקשר למס'ג, אומרת לי תגיע לרח' קק"ל בבת ים ותתקשר אליי

משם, בטעות עברתי את קק"ל התקשרתי אליה, והיא התחילה לצעוק עליי ולחפור לי מבולבלמבולבלמבולבל

בכל זאת הגעתי לחנייה שלשם היא התכוונה (לא יותר קל להגיד לי רחוב "התחייה" בבת ים . ועם הוויז

להגיע,בלי להתבלבל.

הגעתי לחניה מתקשר אליייה, היא מתחילה להסביר לי ואני מתבלבל , ושוב היא מתחילה לצעוק עליי ולחפור לזה שאני לא מקשיב

לה ולא מוצא את הבית שלה , ובום ניתקה... ולא ענתה בכלל...

הסתכלתי לעבר לשביל וראיתי שני כניסות , ואז הבנתי שלשם היא התכוונה.

מנסה עוד כמה פעמיים והיא לא עונה.

מאוכזב נכנס לאוטו ונוסע הבית. (יש לציין שאני מחולון אז זה 5 דק' ממני)

לאחר שבועיים ביום סגרירי. מחליט להתקשר אליה שוב(בכל זאת אני חושב מהראש ולא מהרגש)

מתקשר אליה בביטחון היא עונה אומרת לי , הלוווו (בטון פיקודי) אומר לה שלום, אפשר להגיע?

שואלת אותי היית פה כבר, אמרתי לה כןןןן.

אמרה לי תבוא. רושם בוויז רח' "התחייה" בת ים, תוך 9 דק' מגיע שוב לחניה, מחנה את האוטו,
ומה שאני יודע שהיא גרה בשביל שזה או הכניסה הראשונה או השניה .

מתקשר אליה, אומר לה אני בחוץ, רק לא זוכר איזה כניסה, מכוונת אותי . נכנס לבית.

רואה מולי , אישה רוסיה, מאוד מטופחת, בסביבות 50 +, גוף נקי ואסתטית.

את האמת לא ידעתי למה לצפות, אמרה לי 120 ש"ח חצי שעה ,

אמרתי לה אני רוצה פעמיים, אמרה לי 150 ש"ח לשעה. הכסף שולם.

בזמן שהתפשטתי שמתי את הבגדים על הארונית, ופה גם קיבלתי מבול של חפירות OuchOuchOuch

אבל אני מטבעי סתלבטן זורם איך שואמרים...

נשכב ערום על המיטה על הגב, היא מתפשטת.. גוף חלקלק, יש בשר, ציצים קטנים +

סה"כ גוף לא דוגמנית, אבל סבבה עוברת בעין.

סוגר עיניים( לא יודע למה לצפות, התחילה במציצה חשופה, מוצצת חמוד , מאוד מתאמצת

לאחר רבע שעה גמרתי, לא נותנת בשום אופן לגמור לה בפה...

ניגבה אותי טוב עם מגבונים, התחילה לעשות לי מס'ג איזה רבע שעה, מדברת המון, ואז...

שיחקה לי בשמוליק, התחילה שוב למצוץ,די משקיעה במציצה, קצת ביצים, רימינג אין בכלל...

הלבישה קונדום!!! ועוד מספר בדוגי, 20 דק' בערך, גומר... מנגבת כמו שצריך, מתלבש

מפטפט איתה קצת והולך..

סה"כ הייתי אצלה שעה ורבע(דיברנו קצת, אישה מאוד מאוד חכמה

סה"כ : הייתי אצלה פעמיים, זה מתאים למי שבא לו להתפרק בזול. אין רגש למי שמחפש,

אין לגעת לה בציצים, היא די שומרת על עצמה, היא טיפוס קצת חם מזג, אבל בסיגנון הפלוני...

שוב... אני הולך אליה רק שאני רוצה להתפרק בלי להתאמץ... שוכב על הגב מקבל מציצה, מס'ג קצת, ואני

בפעם השניה וייתרתי על הסקס, כי אני אישית מעדיף לנוח, לסגור עיניים ולתת להם לשאוב, ואת השני ביד.

לדעתי במחיר הזה 150 ש"ח ל שני גמירות, ובזמן היא בכלל בכלל לא מסתכלת, למרות שהיא עובדת די מכנית,

אבל בוא לא נשכח שהיא באה לעבוד ולא לחפש אהבה....

בשבילכם באהבה : שובר הלבבות HBK

נ.ב. מי שירצה את המספר שישלח לי הודעה,
אם ההנהלה תסכים אני ישאיר אותו פה לכולם.
שוב למי שבא לו לנסות ומתקשר אליה, היא עובדת עד 9 בלילה, זה הבית שלה הפרטי,היא בדיבור קצת תוקפנית כמו פולנייה, לא להתרגש.

6
קיבלתי את הטלפון, כשמתקשרים אליה מתחילה בחקירה ולכן שיניתי טקטיקה. שלום! אפשר לבוא? היא מתרצה ואומרת בוא. דירת חדר ומקלחת קטנה.
יש לה נתוני פתיחה טובים , מבוגרת בהירה בלונדינית עם משקפיים של מורה, פנים נעימות, גוף שמנמן, שדיים יפיהפיים אבל , אבל גדול , מוזרה וחופרת ברמות על. התפשטתי והתקלחתי, בזמן הזה היא עדיין על המחשב בהתכתבות ברוסית על היטלר, כן כן היטלר, התחילה ב"מציצה" הכניסה לפה הוציאה ליקקה את הכיפה כ-4-5 דקות , נשמע קליק הודעה במחשב עזבה את הזין והלכה להתכתב במחשב, "מצצה" שנית ועלתה לרכב , אל תיגע בשום דבר ,רק אני זזה. אוקי שתרכב , אבל זו לא רכיבה אלא רק יושבת ומתנועעת ומרצה לי על היטלר צלחות מעופפות ונפט, מה הקשר - לא יודע. בקושי גמרתי, קמה חזרה למחשב, נמנמתי על מיטה, חזרה החלה ב"מסג" על הגב וכל הזמן מסבירה שלהיטלר היה צי של צלחות מעופפות, עברנו לדוגי - הוא די צרה, אבל אי אפשר לגעת בה רק במותניים.היתי אצלה כשעה וחצי כשרוב הזמן נמנמתי והיא על המחשב.
מאוד מוזרה על גבול השיגעון, לא מזיקה.

7
קיבלתי את הטלפון, כשמתקשרים אליה מתחילה בחקירה ולכן שיניתי טקטיקה. שלום! אפשר לבוא? היא מתרצה ואומרת בוא. דירת חדר ומקלחת קטנה.
יש לה נתוני פתיחה טובים , מבוגרת בהירה בלונדינית עם משקפיים של מורה, פנים נעימות, גוף שמנמן, שדיים יפיהפיים אבל , אבל גדול , מוזרה וחופרת ברמות על. התפשטתי והתקלחתי, בזמן הזה היא עדיין על המחשב בהתכתבות ברוסית על היטלר, כן כן היטלר, התחילה ב"מציצה" הכניסה לפה הוציאה ליקקה את הכיפה כ-4-5 דקות , נשמע קליק הודעה במחשב עזבה את הזין והלכה להתכתב במחשב, "מצצה" שנית ועלתה לרכב , אל תיגע בשום דבר ,רק אני זזה. אוקי שתרכב , אבל זו לא רכיבה אלא רק יושבת ומתנועעת ומרצה לי על היטלר צלחות מעופפות ונפט, מה הקשר - לא יודע. בקושי גמרתי, קמה חזרה למחשב, נמנמתי על מיטה, חזרה החלה ב"מסג" על הגב וכל הזמן מסבירה שלהיטלר היה צי של צלחות מעופפות, עברנו לדוגי - הוא די צרה, אבל אי אפשר לגעת בה רק במותניים.היתי אצלה כשעה וחצי כשרוב הזמן נמנמתי והיא על המחשב.
מאוד מוזרה על גבול השיגעון, לא מזיקה

8
הלכתי אתמול,
ממש אבל ממש מבוגרת, וזה עוד בלשון המעטה,
לא נראת טוב, ברגע שראיתי אמרתי לה שאני מעוניין לחשוב על-כך, ופשוט ברחתי על נפשי...
הזכירה לי את הסרט ספיחס היא קצוצת שיער, ונראת ממש לא מושכת בעליל,

בכל מקרה היית חרמן לא נתת בראש קרוב ל-5 חודש,
התקשרתי למס' בנות ורובם לא ענו כלל,
ולבסוף חזרתי עם הזין ביד בכי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”