כ הפתעה - סקס אדיר

הפתעה

1
שעות צהריים חרמנות תקפה אותי ,חיטטי קצת בגוגל כולל יד 2 להפתעתי הגעתי ליהלום 60 שקל מספר בלבד בחורה מבוגרת כבת 40 + לא מורידה חולצה אלה בתוספת מסג סתמי מציצה לא מציצה ,אבל בדוגי נגלה ישבן מהמם וכן הבחורה לוקחת 60 שקלים !!! דירה פרטית בבת ים :) פון כמובן בתמורה למבוגרת מפנקת במחיר סביר

הפתעה

2
Shlomia היקר, מטרת הפורום הינה לשתף בכדי שכולם יחוו את מה שאתה חוויתה. המטרה איננה החלפת מספרים בהתניות, במיוחד עם כל אחד יכול למצוא את המספר ביד 2. המספר הוא: ‏054-879-8647‏
ועכשיו לדיווח שלי עם הגברת.
לאחר שיחת טלפון קצרה והגעה למקום - אזור רחוב יוספטל בבת ים, תחושת הנפילה התחילה לגבור.
בשיחת הטלפון להכוונה מדוייקת לדירה הייתה נשמעת עצבנית וחסרת סבלנות, אבל בשביל בעל 60 שקלים עליתי לדירה.
נכנסתי וראיתי את הגברת. מבוגרת, גוף שמור, פנים עצבניות וזועפות כאילו אתה זה הדבר האחרון שבא לה לראות.
היא: מה אתה רוצה?
אני: מה אפשר לעשות אחרי המסאג'?
היא: מה אתה רוצה?!?! כועס
אני: מסאג', מציצה וזיון
היא: אני חולצה לא מורידה, לך תשטוף ידיים ותשלם!
אני: שוטף ידיים ונותן 100 שקלים - כמובן שאין עודף.
אני: אשלם יותר עם תורידי את החולצה.
היא: לא מורידה!! אתה לא רוצה? אתה יכול ללכת.
אני: את רוצה שאני אלך?
היא: אם אתה רותה תלך.
כמובן שלקחתי את הכסף והלכתי.
למרות שזה רק 60 שקלים (אם הייתי מתעקש על העודף), זה עדיין הרגיש כמו בזבוז של כסף.
אולי בשעות הבוקר היא יותר נחמדה אבל לא אחזור לבדוק.
אם מישהו ממש רוצה לשכב על הגדר, הטלפון בתחילת הדיווח

הפתעה

3
רציתי להעיר לך שיצאת מעפן על הגישה והחלטתי בסוף לא להעיר מסיבה פשוטה-אני יודע את מקומי בפורום בשונה ממך.
נ.ב
חיפוש קצרצר ביד 2-בת ים-60 שח-מעלה בחורה בשם דימונה ומניח שזאת המדוברת-גם לסחור צריך לדעת
לילה טוב.
חיה ותן לחיות

הפתעה

8
Shlomia היקר, מטרת הפורום הינה לשתף בכדי שכולם יחוו את מה שאתה חוויתה. המטרה איננה החלפת מספרים בהתניות, במיוחד עם כל אחד יכול למצוא את המספר ביד 2.
ועכשיו לדיווח שלי עם הגברת.
לאחר שיחת טלפון קצרה והגעה למקום - אזור רחוב יוספטל בבת ים, תחושת הנפילה התחילה לגבור.
בשיחת הטלפון להכוונה מדוייקת לדירה הייתה נשמעת עצבנית וחסרת סבלנות, אבל בשביל בעל 60 שקלים עליתי לדירה.
נכנסתי וראיתי את הגברת. מבוגרת, גוף שמור, פנים עצבניות וזועפות כאילו אתה זה הדבר האחרון שבא לה לראות.
היא: מה אתה רוצה?
אני: מה אפשר לעשות אחרי המסאג'?
היא: מה אתה רוצה?!?! כועס
אני: מסאג', מציצה וזיון
היא: אני חולצה לא מורידה, לך תשטוף ידיים ותשלם!
אני: שוטף ידיים ונותן 100 שקלים - כמובן שאין עודף.
אני: אשלם יותר עם תורידי את החולצה.
היא: לא מורידה!! אתה לא רוצה? אתה יכול ללכת.
אני: את רוצה שאני אלך?
היא: אם אתה רותה תלך.
כמובן שלקחתי את הכסף והלכתי.
למרות שזה רק 60 שקלים (אם הייתי מתעקש על העודף), זה עדיין הרגיש כמו בזבוז של כסף.
אולי בשעות הבוקר היא יותר נחמדה אבל לא אחזור לבדוק.
אם מישהו ממש רוצה לשכב על הגדר, שיחפש עיסויים ביד 2 בסכום של 60 בבת ים

הפתעה

10
הייתי אצל המדוברת הנל אתן את דיווחי לגביה

שמה לפי מה שאמרה לי קטיה מכוונת אותי ל מבצע סיני
לא מורידה חוולצה מציצה מקונדמת עיסןי סתמי ואקט אחד וכל זה ב 60 זוזים למרות שלי זה עלה 65 כי בזבזתי קונדום נוסף עליה מאוד בררנית וזה מוריד אני לדעתי לא אחזור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”