כ מרטינה ואיזבל - ההייתן או חלמתי חלום? (אניה היתה) - סקס אדיר

מרטינה ואיזבל - ההייתן או חלמתי חלום? (אניה היתה)

1
אז לאחר שטף הדיווחים האוהדים על מרטינה ואיזבל (שקיבלו שטף מזומנים ושטף זרע ), החלטתי לנסות הכצעקתה. אממה? אף אחת מהן לא עונה! בשום אופן. כמו ביטוח לאומי. (אמנם לא נעניתי, אך ההימור שלי הוא שמדובר בתאגיד הבת ימי/תל אביבי, עם הפקידה שכאשר היא אכן עונה - צועקת ומנתקת). אז הנערות אכן עושות רושם של שוות, אך הן בגדר בלתי ניתנות להשגה. נשגב מבינתי איך נקשרו כל אותם כתרים לפותים שלהן
מן הון להון, הלכתי על קבועה שלי - הלא היא אוקסנה, אבל השמועה עשתה לה כנפיים והיא היתה עסוקה כל אחר הצהריים. מי נשארה? מי שעדיין לא נדגמה. אניה. חלק ממה שנאמר עליה נכון. מה לא נכון? כתב מישהו על היגיינה לקויה. בלבול ביצים. מדובר בדירה של לילה מנוחתה עדן, והכל היה נקי ומסודר. אחרי שאניה קיבלה את פניי - בבגד סקסי ומחרמן שלא הצליח להכיל את שדיה העצומים - היא קיבלה את הפה שלי, ואז את הלשון שלי, ואז את הג'ויסטיק שלי. ישר לפה, בלי חציצות מיותרות. כן חברים, כמו עם אוקסנה, למרות שמוצהר שמדובר בתוספת - היא מצצה וליקקה אותו נקי - עד לגמירה המיוחלת. לאחר מכן היא נשכבה לידי, ודיברנו כמו זוג שהכיר המועדון אך לפני שעות ספורות. היא כיפית, משוגעת קצת, וכך גם הסקס איתה. בלונדינית שופעת ומוחצנת (מ. ציצי, שאלת כמה גדול החזה שלה? כמה שיכול להיות... עצום!). אחרי צחוקים שנמשכו כרבע שעה, התחלנו להתחרמן שוב. היה מקסים לראות את פניה היפות עם השיער הבלונדי הרטוב בשעה שהיא מצצה אותו לקראת המראה נוספת... הפעם הלכתי על דוגי, מקלחת, הצעה לשתות משהו (כמו שאמרתי, כיפית) ופרידה.
לסיכום: מתנשקת, שופעת (החזה הטבעי הכי גדול שנתקלתי בו), יפה בפנים, וכיפית.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

3
חפוזי היקר
ברכות על הדיווח מוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

5
[QUOTE=roni golan]

חפוזי היקר 
ברכות על הדיווח מוחא כפייה 

[/QUOTE]
רוני, אם במחסור של שליקת ביצים עסקינן, אוקסנה עושה עבודה לא רעה
(הלוואי על כל הצרות שלנו! בדיוק מה שביקשת נמצא! כמו כפפה ליד! כמו לשון של בחורה לביצה )
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”