כ אלינה 22 בת ים (אני שוב מאוהב !!!!!) - דף 5 - סקס אדיר

אלינה 22 בת ים (אני שוב מאוהב !!!!!)

41
היי רוני,

אני אנסה לתת עצה למרות שנראה שאתה צריך לתת לי עצות, אך בפורום הזה אני קצת יותר זמן ממך.
יש כאן הרבה אנשים שכותבים דברים, רעים וטובים, ומה שמגן עליהם זו האנונימיות הוירטואלית.
לכן מהנסיון שרכשתי כאן עדיף לא לענות לאלה שמרגיזים אותך אם זה בכתיבה שלהם או ביחס שלהם כלפיך או כלפי מישהו אחר.
רוב "חברים" אלה לא פעילים במרחב הזה ואין צורך לתת להם במה להמשיך דיון שלא מועיל, לא לך ולא לחברים שקוראים כאן את השרשורים.

שמתי לב גם מהשרשור הפרישה שלך וגם כאן שאתה לוקח את הכתיבה הוירטואלית הזאת ברצינות רבה עד למצב שאתה מרגיש שמכפישים לך את השם, וגם כאן אני אציע לא להגיב, כי זה לא שווה את המאמץ שאתה משקיע בתגובה.

.You so need a Daddy, little girl

42
[QUOTE=bigdady]היי רוני,

אני אנסה לתת עצה למרות שנראה שאתה צריך לתת לי עצות, אך בפורום הזה אני קצת יותר זמן ממך.
יש כאן הרבה אנשים שכותבים דברים, רעים וטובים, ומה שמגן עליהם זו האנונימיות הוירטואלית.
לכן מהנסיון שרכשתי כאן עדיף לא לענות לאלה שמרגיזים אותך אם זה בכתיבה שלהם או ביחס שלהם כלפיך או כלפי מישהו אחר.
רוב "חברים" אלה לא פעילים במרחב הזה ואין צורך לתת להם במה להמשיך דיון שלא מועיל, לא לך ולא לחברים שקוראים כאן את השרשורים.

שמתי לב גם מהשרשור הפרישה שלך וגם כאן שאתה לוקח את הכתיבה הוירטואלית הזאת ברצינות רבה עד למצב שאתה מרגיש שמכפישים לך את השם, וגם כאן אני אציע לא להגיב, כי זה לא שווה את המאמץ שאתה משקיע בתגובה.
[/QUOTE]
ערב טוב bigdady
אני מוכן לקבל ביקורת מכל אחד ולא משנה אם הוא ותיק או חדש
אבל לא מוכן ששום אדם יאשים אותי בדבר שלא עשיתי
ותמיד אגיב להכפשות של חברים או כאלה שצצים זורקים מילים ונעלמים
כך חונכתי ולא אוכל להשתנות
"החושד בכשרים לוקה בגופו"
ערב נעים
ותודה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

43
חברה, על טעם וריח....
קחו למשל את מרטינה שרוני הרים לגדולה.
הייתי, ממש לא התלהבתי מן המראה.
פנים חמודות, גוף נחמד, לא פצצה ולא נעליים.

זה לא שאני אומר שאני לא מאמין לרוני, להיפך, אני מאמין שכתב בדיוק מה שחשב והרגיש. פשוט אין לנו אותו טעם.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

46
[QUOTE=yoav1]סליחה, טעות אדירה שלי. אני ביקרתי ככל הנראה(למעשה בודאות) בחורה אחרת עם שם דומה והתבלבלתי לחלוטין. אני מתנצל בפני כל מי שהטעתי אותו ומתכוון לבקר בקרוב אצל העלמה ולתת דיווח על העלמה הנכונה.
סליחה.
[/QUOTE]
הי יואב אתה כתבת לי הבוקר הודעה פרטית ואישית ...
מאחר ואני מכבד את הדיסקרטיות שלך (הרי זאת הודעה פרטית ואישית)
אז ברשותך אפרסם רק את תשובתי :
הי יואב בוקר טוב
אני כמובן סולח לך Handshake וגם אם לא היית מתנצל כבר סלחתי לך אתמול...
ותרשה לי לבקש ממך סליחה והתננצלות על שני המשפטים שכתבתי עליך מן המקורות...
גדלתי וחונכתי בצורה אחרת.אני יודע שאני לוקח כל דבר ללב (בחור רגיש)
ואני מבין מצורת הכתיבה שלך שאתה אדם חכם מלומד ואינטליגנט .
יואב "דרך ארץ קדמה לתורה" אפילו קדמה לדיווחים על סקס בפורום !!!
בוא נחלוק אחד על השני אך גם נכבד איש את רעהו ...
בוא נחשוד בחדש אך במקביל גם נכבדו "כבדהו וחשדהו"
טוב יואב לאחר שיישרנו את ההדורים בינינו ולאחר ציטוטים רבים מן התורה בוא נעבור לזיונים מוחא כפייה
לגבי הנושא של ההודעות שלך שלא מתפרסמות ישנו חבר ותיק ומכובד בשם איצטגנין (למרות שחשדת גם בוקריצה)
תוכל להפנות אליו כל שאלה בפרטי הבחור יודע לתת תשובה לכל שאלה(ובנוסף אחלה גבר שבגברים).
לגבי בחורות פרטיות שיש לך אם תפרסם בפורום החברים ישמחו וגם אני אשמח
הרי כולנו כאן חרמנים בני חרמנים חיוך
יואב שמחתי להתכתב איתך ואשמח לקרוא דיווחים שלך בעתיד
שיהיה לך אחלה יום
תודה ...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

49
[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=bigdady]היי רוני,

[/QUOTE]
ערב טוב bigdady
אני מוכן לקבל ביקורת מכל אחד ולא משנה אם הוא ותיק או חדש
אבל לא מוכן ששום אדם יאשים אותי בדבר שלא עשיתי
ותמיד אגיב להכפשות של חברים או כאלה שצצים זורקים מילים ונעלמים
כך חונכתי ולא אוכל להשתנות
"החושד בכשרים לוקה בגופו"
ערב נעים
ותודה
[/QUOTE]

1. אנחנו אנונימיים וטוב שכך .
2.רוני - תלמד ממנוסים , תפסיק לקחת ללב !!!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”