[QUOTE=yellow-horny] זזה המחירים! חברה אין מה לעשות![/QUOTE]
ובדיוק בגלל זה פראיירים לא מתים - הם רק מתחרמנים! זו בדיוק הנקודה - שיש מה לעשות, וזה מה שמראות התגובות שלי לשאלתו של GIVO. כאן, בניגוד לרפורמת הסלולר (שגם שם היה מי שאמר שאלה המחירים ו"אין מה לעשות"), אין לנו שר שיפתח את השוק לתחרות. אבל אין בזה צורך - כי כבר יש תחרות! הכוח בידיים שלנו, הצרכנים החרמנים, אבל אם בכל זאת יש מי שמעדיף לשלם יותר (על פחות...) - זו כבר בעיה שלו ואין לו שום לגיטימציה להתלונן.
שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה
162[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=yellow-horny] זזה המחירים! חברה אין מה לעשות![/QUOTE]
ובדיוק בגלל זה פראיירים לא מתים - הם רק מתחרמנים! זו בדיוק הנקודה - שיש מה לעשות, וזה מה שמראות התגובות שלי לשאלתו של GIVO. כאן, בניגוד לרפורמת הסלולר (שגם שם היה מי שאמר שאלה המחירים ו"אין מה לעשות"), אין לנו שר שיפתח את השוק לתחרות. אבל אין בזה צורך - כי כבר יש תחרות! הכוח בידיים שלנו, הצרכנים החרמנים, אבל אם בכל זאת יש מי שמעדיף לשלם יותר (על פחות...) - זו כבר בעיה שלו ואין לו שום לגיטימציה להתלונן. [/QUOTE]
ובדיוק בגלל זה פראיירים לא מתים - הם רק מתחרמנים! זו בדיוק הנקודה - שיש מה לעשות, וזה מה שמראות התגובות שלי לשאלתו של GIVO. כאן, בניגוד לרפורמת הסלולר (שגם שם היה מי שאמר שאלה המחירים ו"אין מה לעשות"), אין לנו שר שיפתח את השוק לתחרות. אבל אין בזה צורך - כי כבר יש תחרות! הכוח בידיים שלנו, הצרכנים החרמנים, אבל אם בכל זאת יש מי שמעדיף לשלם יותר (על פחות...) - זו כבר בעיה שלו ואין לו שום לגיטימציה להתלונן. [/QUOTE]
==================================================
אל דאגה גיבו , אתה בחברה טובה !! ...
גם אני בטוח שלא יחסר לשרון לקוחות ...אני יותר מודאג מכך שאין לה זמן לקבל אותי !!!!!!!!!!

*חפוז- תכבד...כל אחד וטעמו הוא !!! ואת התמחורים בואו נשאיר לרואי החשבון...

163לא נהנתי
היתה די אפטית, פלוס ריח של זיעה מבית השחי.
לחזור וודאי שלא אחזור, בפרט כשיש אופציות יותר זולות שנותנות יותר.
אבל
יתכן שלאחר כמה מפגשים היא כבר כן נותנת הרגשה אישית. - לא ניסיתי
[לשבחה יאמר שהיא אמיתית וקשה לה לשחק ולזייף רגש כמו הרבה אחרות]
164אני בדרך לפגוש את סופיה לורן ולהביא לה 30 אורגזמות
און דה האוס
אולי אני נוסע בסקודה
אבל אני בטוח דופק את אוקטביה
165אולי אני נוסע בסקודה
166[QUOTE=elikoko] לא נהנתי
/DIV][/QUOTE]
בקיצור, ובהסתמך על קריאת התגובות, עסקינן בתקתקנית עם תעריף של זונת צמרת - והתגובות שלא קוטלות מסיטות את הנושאים הרלוונטיים למחוזות אחרים כמו בדיחות פנימיות. למותר לציין שמלבד ריח הזיעה מבית השחי - זה מריח גם כמו יחצנות נטו.
לא נותר לי אלא לתהות: למה עדיין יש מי שהולך - ועוד בתעריף כזה (אליקוקו, אמרת שהיא אמיתית וקשה לה לזייף כמו אחרות [ואני אוסיף: שגם לוקחות פחות...]? אז שלא תזנה. או לחלופין: שתגבה כמו תקתקנית: 200 ל-40 דקות. ב-600 לשעה היא אמורה גם לזייף. ולהתנשק. ולהדיף ניחוחות של פרחי יסמין שזה עתה נקטפו.
בקיצור, ובהסתמך על קריאת התגובות, עסקינן בתקתקנית עם תעריף של זונת צמרת - והתגובות שלא קוטלות מסיטות את הנושאים הרלוונטיים למחוזות אחרים כמו בדיחות פנימיות. למותר לציין שמלבד ריח הזיעה מבית השחי - זה מריח גם כמו יחצנות נטו.
לא נותר לי אלא לתהות: למה עדיין יש מי שהולך - ועוד בתעריף כזה (אליקוקו, אמרת שהיא אמיתית וקשה לה לזייף כמו אחרות [ואני אוסיף: שגם לוקחות פחות...]? אז שלא תזנה. או לחלופין: שתגבה כמו תקתקנית: 200 ל-40 דקות. ב-600 לשעה היא אמורה גם לזייף. ולהתנשק. ולהדיף ניחוחות של פרחי יסמין שזה עתה נקטפו.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
167[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=elikoko]
לא נהנתי
[/QUOTE]
בתעריף כזה את אמורה לא להשתדל לתת שירות טוב ויחס נחמד - אלא לתת שירות טוב ויחס נחמד.
[QUOTE=elikoko]
לא נהנתי
אבל
יתכן שלאחר כמה מפגשים היא כבר כן נותנת הרגשה אישית. - לא ניסיתי
[לשבחה יאמר שהיא אמיתית וקשה לה לשחק ולזייף רגש כמו הרבה אחרות]
[/QUOTE]
היי אליקוקו ..
לפני הפגישה אני מקפידה להתקלח ולהתבשם .. כיוון שאני עובדת פיזית אני מזיעה .. אין מה לעשות 

בפגישות משתדלת לתת שירות טוב ויחס נחמד 

אם בכל זאת תחליט לבוא שוב מוזמן בכיף 

בתעריף כזה את אמורה לא להשתדל לתת שירות טוב ויחס נחמד - אלא לתת שירות טוב ויחס נחמד.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
168תפוז אורגני, תגיד רגע....
היית בכלל אצל הגברת?
אולי אני נוסע בסקודה
169למה היא צריכה להיות אמיתית ?אני מעדיף שתהיה זיוף מעולה
אמיתית תמצא בבית
170במפגשים שלי עם שרון,
הבחורה הייתה תמיד מבושמת ולא פעם החמאתי לה על הבושם.
לטענה של ריח זיעה .... אחרי 40 דקות של סקס אינטנסיבי של שני המשתתפים,
מה לעשות שחום הוא סימן להוצאת אנרגיה והזיעה היא ביטוי לשריפות הקלוריות וציון הגופות הלוהטים 😅
אני בטוח שגם אני וגם אתה לא מדיפים ריח של שושנים אחרי 20 דקות סקס שלא לומר 40 דקות ומי שכוחו במותניו 60 דקות והלאה 😜
לסיום גם ומתחיל ריח הזיעה בזמן הסקס מהבחורה לי זה אחד מהדברים הסקסיים שיש שכן דופקים פה עבודה 😉
Sharon I am coming back soon 😃
הבחורה הייתה תמיד מבושמת ולא פעם החמאתי לה על הבושם.
לטענה של ריח זיעה .... אחרי 40 דקות של סקס אינטנסיבי של שני המשתתפים,
מה לעשות שחום הוא סימן להוצאת אנרגיה והזיעה היא ביטוי לשריפות הקלוריות וציון הגופות הלוהטים 😅
אני בטוח שגם אני וגם אתה לא מדיפים ריח של שושנים אחרי 20 דקות סקס שלא לומר 40 דקות ומי שכוחו במותניו 60 דקות והלאה 😜
לסיום גם ומתחיל ריח הזיעה בזמן הסקס מהבחורה לי זה אחד מהדברים הסקסיים שיש שכן דופקים פה עבודה 😉
Sharon I am coming back soon 😃
A Gentleman never tells