כ נסטיה (המחליפה של מרטינה) - סקס אדיר

נסטיה (המחליפה של מרטינה)

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9159
052-3111933
תיאום עם הפקידה, מפנה לדירה בת"א, הדירה של מרטינה שרק זה עזבה. עומד ליד הדלת החומה מחכה שתפתח, שומע רעש של מטהר אוויר מבפנים, נכנס לדירה ואכן היה ריח נעים באוויר.

נסטיה אכן נראית כמו בתמונות שהן אמיתיות, לא יודע אם זו אותה אחת שהיתה בבת-ים לא מזמן, הקעקוע הוא לא על הברך אלא יותר בחלק העליון של הרגל בצד, אומרת שזה זאב, אני לא זיהיתי.

לנסטיה גוף סקסי, חזה בינוני, ישבן מזמין. על עקבים לדעתי היא 180 ס"מ. פנים חמודות, שפתיים יפות, תסרוקת יפה לדעתי מאוד סקסית.
נכנסנו לחדר והיא הדליקה נרות ליצירת אווירה, כאן נזכרתי בדיווח של רוני ו כנראה שזו אותה אחת למרות שלי אמרה שהיא 4 ימים בארץ אבל האנגלית שלה לא משהו ו יכול להיות שלא הבנתי.

באתי עם בקבוק יין לבן מוגז ושוקולד, חייכה ונתנה לי נשיקה צרפתית מעולה, סימן טוב לבאות.
האווירה הייתה מעולה, הבחורה חייכנית, היין עשה את שלו והתנשקנו ארוכות בעמידה, נשיקות צרפתיות חושניות dfk, חיבוקים התגפפויות ונשיקות. הציעה לי סיגריה, ישבנו לעשן, תוך כדי נשיקות מדי פעם כשהיא מאכילה אותי השוקולד ו אני אותה.. ממש חווית חברה gfe כמו בספר.
הורדתי לה את החזיה ונעמדתי מאחוריה כשאני חופן לה את החזה ו היא נשענת לאחור ומרימה אליי את הראש לעוד סט של צרפתיות. הרגשתי כבר חרמן רצח, כל זה ו אני עדיין עם הבגדים, התפשטתי ונכנסתי למקלחת מהירה, יצאתי וחיכתה לי על המיטה, נראה שדפקה עוד כוס של יין.
הורדתי לה את התחתון באיטיות, ירדתי לה לדגדגן כשהיא מפסקת את הרגליים לגובה. הבחורה יודעת להינות או שהיא פשוט שחקנית מעולה, היא נאנחת בצורה מאוד סקסית מלווה ברעידות מרטיטות מה שגירה אותי עוד יותר, היא נהנית ונאנחת מה שהעמיד לי את הזין כמו אבן. עליתי אליה כשאני מנשק אותה בטירוף, מצמיד את הזין שלי לשפתיים שלה, אהבה מאוד וחיבקה אותי תוך כדי נשיקות רטובות ונשיכות קלות לכתף ולאוזן.
ככה המשכנו במסיונרית שאני משפשף את הזין על הכוס שלה ומדי פעם מצליף איתו קלות על הדגדגן שלה ו היא לגמרי בעניין נאנחת מגורה ומתנועעת יחד איתי.
אחרי משהו כמו עשר דקות במסיונרית, מתגפפים, מתחככים ונשיקות צרפתיות כבר לא עמדתי בזה וביקשתי שתביא קונדום.
פתחה את הקונדום, נתנה מציצה קצרה ומושקעת, אבל כבר עמד לי וביקשתי שתשים את הקונדום כי אני רוצה לזיין אותה.
הלבישה את הקונדום ונעמדה על ארבע, מפנה אליי את הישבן שלה בצורה מזמינה, נעמדתי ליד המיטה והחדרתי לה את הזין עמוק עד הסוף כשאני אוחז בישבנים הבשרניים שלה. הייתה רטובה וחמה, תוך כדי פמפום ביקשתי לדחוף אצבע מאחור, הרטבתי את האגודל במיצים שנטפו ממנה ודחפתי אותה לחור של הישבן המזמין שלה, עשתה רושם שנהנית מה שחירמן אותי עוד יותר והגברתי את הקצב עד שגמרתי כל כך חזק שפחדתי שלא יהיה מקום לכל הזרע. נשכבתי עליה מאחור, באפיסת כוחות ואני כבר רטוב מזיעה, נשכבתי לידה שנינו שוכבים מותשים. הביאה מגבונים והורידה לי את הקונדום, עישנו עוד סיגריה של אחרי סקס חזק וטוב. בגלל שהזעתי הלכתי שוב להתקלח להפתעתי באה איתי וקילחה אותי כמו תינוק, סיבנה את כל הגוף, קדימה, אחורה ושטפה, פשוט תענוג.

שכבנו עוד קצת במיטה, צוחקים ומתנשקים, גיליתי שהיא מאוד רגישה בבית השחי, לא הפסיקה לצחוק, ו אני קפצתי על ההזדמנות, מנשק אותה בכוח בבית שחי ומדגדג ו היא נקרעת מצחוק ומתפתלת ומנסה לברוח אבל אני בשלי.

מומלץ מאוד, חווית חברה מושלמת.

לגבי אקסטרות, מרוב שנהנתי שכחתי לשאול, אבל אם זו אותה נסטיה אז לדברי רוני אפשר לגמור בפה ויש ליקוקי ביצים, בכל מקרה תשאלו לפני.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

5
500 ש"ח לשעה אחת - 2 אקטים
400 ש"ח - 40 דקות אקט אחד

לדעתי לא משתלם, חוץ מכמה בודדים שזה ה"מקצוע" שלהם.. המחיר בעיני לא סביר
לא מחפש לפתוח ב"חרם צרכנים" אבל לא ייתכן שכל עולה חדשה עם שיער בלונדיני תבזבז את מיטב כספנו וזרענו

כל טוב

6
[QUOTE=Love Pussy] 500 ש"ח לשעה אחת - 2 אקטים
400 ש"ח - 40 דקות אקט אחד
לדעתי לא משתלם, חוץ מכמה בודדים שזה ה"מקצוע" שלהם..  המחיר בעיני לא סביר
לא מחפש לפתוח ב"חרם צרכנים" אבל לא ייתכן שכל עולה חדשה עם שיער בלונדיני תבזבז את מיטב כספנו וזרענו
כל טוב
[/QUOTE]
מעבר לזה: עד לפני שבוע וחצי היא קיבלה ב-400 לשעה מלאה - וגם אז זכתה לדיווח לא טוב:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=34296&title=25
מכעיס
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”