כ טניה פרטית-נתניה(דיווח טרי מ אתמול) - סקס אדיר

טניה פרטית-נתניה(דיווח טרי מ אתמול)

1
  • הבחורה פרטית לחלוטין, הכרתי אותה ב אתר הכרויות שולחת תמונה אמיתית שלה ב דואר אלקטרוני .נפגשתי איתה אתמול אחרי שיחת טלפון ישר קיבלה אותי .תיאמנו תיאום ציפיות 500 ש"ח לשעה .כל תנוחות ללא אנאליי
    הבחורה פרטית לחלוטין,ממוצא מזרח אירופי , הרבה שנים בארץ. דוברת עברית שוטפת נפגשת בדירה במרכז נתניה שנראית סביר, ונדמה שהיא ממש גרה שם, וישנה במיטה הזו. הדירה במצב נקיות סביר.טניה נראית במציאות כבת 30, לא גבוהה (משהו כמו 160), עם שיער ארוך ויפה, וגוף רזה עם קימורים מצויינים. השדיים שלה מצויינים: קטנים, לא מסולקנים, לא נפולים, ממש תענוג. הגוף שלה גם כן אחלה, למרות שמרגישים שזה בגלל שהיא צעירה ורזה, ולא בגלל שהיא מתעמלת. רכה וחלקה בכל הגוף. תענוג. הכל עומד
  • אני מתפשט ונכנס למקלחת כשהיא באה מיד אחרי,עירומה רק כשמגבת על גופה,
    נכנסים שנינו למקלחת,המים זורמים בתחילה קרים ומחכים עד שיגיעו למים החמים,ברגע שמגיעים אני מתיז מים על גופה,רק אחרי כמה שניות שמים זורמים על שנינו,אני ניגש אליה ומתקרב לנשק אותה,רק אז אני שם לב שיש לה פנים יפהפיות
    לטעמי ועיניים מדהימות,אני מנשק אותה והיא מנשקת בחזרה בלהט נהדר,לשון,
    צרפתיות,פשוט כיף אדיר.
    אחרי זמן מה שאנחנו מתנשקים בלהט היא מתחילה לנשק אותי מטה בגוף עד
    שמגיעה לזין,מתחילה במציצה עמוקה ומעולה של כמה דקות,רגע לפני שאני גומר ומתפוצץ אני מרים אותה אליי מעלה ויורד לה בעצמי,מתחיל בליקוקים של השדיים
    שלה,מלקק כאילו אין מחר ויורד אט אט לכיוון הכוס,בכר ברגעים אלה
    אני מרגיש ממנה ויברציות שהיא מתרגשת ונאנחת,מלקק לה את הכוס והיא
    נהנית מכל רגע ורועדת בכל הגוף.
    התחילה את הזיון עם קצת רכיבה שהיא למעלה, אחרי קצת זמן עוברים למיסיונרית היא קצת רחבה למטה אבל לא נורא. אני יורד לה קצת ונראה שהיא נהנית מזה, אבל לא נותנת להישאר למטה יותר מידי זמן.
    נראה שהתנוחה האהובה עליה זה מיסיונרית כי היא כל הזמן חוזרת לזה. דווקא בזיון היא מחרמנת כי היא כל הזמן ממלמלת ולוחשת דברים כמו "זיין אותי", "חזק יותר" ו"אני גומרת". רציתי לגמור לה בפה אבל היא הייתה כל כך בקטע של הזיון שלא יכולתי להתאפק וגמרתי בתוכה.
    מנוחה קצרה ודי נחמדה שהיא מתקרבלת איתי (למי שאוהב GFE כמוניי) במיטה ומקשקשת קצת. אחרי כמה זמן היד שלה יורדת לכיוון הזין שוב ומתחילה לשחק איתו.
    פה הפרוצדורה חוזרת על עצמה, יורדת לי ואז עוברים לזיון בעיקר במיסיונרית. הפעם שירדתי לה שילבתי גם שתי אצבעות והיא לא התנגדה.
    בדרך כלל בסיבוב השני בטווח של שעה אני לא מצליח לגמור, אבל אני בכל זאת נהנה מהזיון. היא דווקא לא מוותרת ומנסה במשך דקות ארוכות לגרום לי לגמור באמצעות זיון ואז במציצה בזמן שאני משחק לה בכוס ובתחת עם היד. היא לא נותנת להחדיר אצבעות לתחת אבל אין לה בעיה עם קצת משחק.
    בסוף אמרתי לה לוותר ושזה לא יקרה והלכתי להתקלח שוב.
    לסיכום יצאתי משם די מרוצה, לא אחזור אליה אבל גם לא מתחרט ש הלכתי

טניה פרטית-נתניה(דיווח טרי מ אתמול)

8
[QUOTE=almoniani]אמרה הזונה .... :-)[/QUOTE]
חחחחח....
אבל ברצינות, לא היה במקום לפרסם את הטלפון שלה בפוסט.
תחשוב 2000 צפיות, בוא נאמר ש10% התקשרו, זה מאתיים חרמנים שלא עוזבים את הטלפון עד שמישהי עונה בצד השני.
קצת התחשבות....
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”