השאלה כמה זה אמין
נסטיה (המחליפה של מרטינה)
12[QUOTE=החפוז המכני]חזה קטן או בינוני? 400 לשעה מלאה?[/QUOTE]
חזה בינוני, בסגנון של לילה עליה השלום, אולי טיפה יותר גדול.
---
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
15איכשהו נראה לי שכבר פרסמו אותה כאן תחת בת ים....האם שינוי מקום זה שינוי מזל (שלנו)?
לאחר הביקור של מרטינה, נעלם לי החשק לחזור למקום שוב ולא בגלל הבחורה...
.You so need a Daddy, little girl

16[QUOTE=bigdady] איכשהו נראה לי שכבר פרסמו אותה כאן תחת בת ים....האם שינוי מקום זה שינוי מזל (שלנו)?
ובכן, מבחינת עלות - לא: בעוד שבבת ים התעריף עמד על 400 לשעה (והדיווח היה שלילי בעיקרו), היום הוא קפץ ל-500 (אולי כי בת"א יותר יקר מבת ים, אבל אם ב-400 הדיווח לא היה טוב - למה לשלם יותר?)
לאחר הביקור של מרטינה, נעלם לי החשק לחזור למקום שוב ולא בגלל הבחורה...[/QUOTE]
אם כך - בגלל המקום. מה היה רע בו?
ובכן, מבחינת עלות - לא: בעוד שבבת ים התעריף עמד על 400 לשעה (והדיווח היה שלילי בעיקרו), היום הוא קפץ ל-500 (אולי כי בת"א יותר יקר מבת ים, אבל אם ב-400 הדיווח לא היה טוב - למה לשלם יותר?)
אם כך - בגלל המקום. מה היה רע בו?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
17[QUOTE=Love Pussy]500 ש"ח לשעה אחת - 2 אקטים
[/QUOTE]
400 ש"ח - 40 דקות אקט אחד
לדעתי לא משתלם, חוץ מכמה בודדים שזה ה"מקצוע" שלהם.. המחיר בעיני לא סביר
לא מחפש לפתוח ב"חרם צרכנים" אבל לא ייתכן שכל עולה חדשה עם שיער בלונדיני תבזבז את מיטב כספנו וזרענו
כל טוב
הכי קל להתלונן.
בוא תפתח את עינינו ותגיד איפה אפשר למצוא בחורה בשנות העשרים(המאוחרות במקרה הזה) עם תודעת שירות ושנראית טוב בפחות כסף.
תאמין לי חפרתי בפורום, אין דבר כזה, זה או ללכת לזיין את סבתא רוזה ב200 שקל, או לשלם 400 שקל למכוערת שמסכימה ללקק לך את החור של התחת.. לא בשבילי תודה.
כמובן יש גם את הפרטיות, אבל אחת שנראית טוב תוציא אותך עם לא פחות מ 800 שקל, 600 במקרה הטוב.
ואל תשלח אותי לדרום תל אביב, מחוץ לתחום מבחינתי.
אז אם אתה כזה חכם, בוא תן המלצה בפחות כסף, אני בטוח שכולם ישמחו לאיזו תרומה ממך.
דרך אגב ראיתי שהייתה אצל אניה אתמול, אז כנראה שגם לך אין אופציות אחרות.
---
18Love Pussy or you're more obsessed than stingy and is your way to mourn your lost money, or you are more stingy that obsessed and then you will never be happy with your experiences with אין לקדם אתריםs, the sadness of losing your money will prevent enjoying ! !! definitely you are to be pitied.
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.
19[QUOTE=pinnochio]
[QUOTE=Love Pussy]500 ש"ח לשעה אחת - 2 אקטים
אכן, המצב כרגע רע עם סגירת תאגידי בת ים. ועדיין ניתן למצוא מטמונים חמים ולחים בדמות אוקסנה ואניה ב-400 לשעה מלאה. מעבר לכך - בעניין נסטיה מה שמעוות זה שעד לפני שבוע וחצי היא עבדה לפי תעריף של 400 לשעה. מה קרה, היא נהייתה יותר צעירה?!
[QUOTE=Love Pussy]500 ש"ח לשעה אחת - 2 אקטים
400 ש"ח - 40 דקות אקט אחד
לדעתי לא משתלם, חוץ מכמה בודדים שזה ה"מקצוע" שלהם.. המחיר בעיני לא סביר
לא מחפש לפתוח ב"חרם צרכנים" אבל לא ייתכן שכל עולה חדשה עם שיער בלונדיני תבזבז את מיטב כספנו וזרענו
כל טוב
[/QUOTE]
הכי קל להתלונן.
בוא תפתח את עינינו ותגיד איפה אפשר למצוא בחורה בשנות העשרים(המאוחרות במקרה הזה) עם תודעת שירות ושנראית טוב בפחות כסף.
תאמין לי חפרתי בפורום, אין דבר כזה, זה או ללכת לזיין את סבתא רוזה ב200 שקל, או לשלם 400 שקל למכוערת שמסכימה ללקק לך את החור של התחת.. לא בשבילי תודה.
כמובן יש גם את הפרטיות, אבל אחת שנראית טוב תוציא אותך עם לא פחות מ 800 שקל, 600 במקרה הטוב.
ואל תשלח אותי לדרום תל אביב, מחוץ לתחום מבחינתי.
אז אם אתה כזה חכם, בוא תן המלצה בפחות כסף, אני בטוח שכולם ישמחו לאיזו תרומה ממך.
דרך אגב ראיתי שהייתה אצל אניה אתמול, אז כנראה שגם לך אין אופציות אחרות.
[/QUOTE]
אכן, המצב כרגע רע עם סגירת תאגידי בת ים. ועדיין ניתן למצוא מטמונים חמים ולחים בדמות אוקסנה ואניה ב-400 לשעה מלאה. מעבר לכך - בעניין נסטיה מה שמעוות זה שעד לפני שבוע וחצי היא עבדה לפי תעריף של 400 לשעה. מה קרה, היא נהייתה יותר צעירה?!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
20[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=bigdady] איכשהו נראה לי שכבר פרסמו אותה כאן תחת בת ים....האם שינוי מקום זה שינוי מזל (שלנו)?
לאחר הביקור של מרטינה, נעלם לי החשק לחזור למקום שוב ולא בגלל הבחורה...[/QUOTE]
אם כך - בגלל המקום. מה היה רע בו? [/QUOTE]
אם כך - בגלל המקום. מה היה רע בו? [/QUOTE]
כתבתי שהמקום מזכיר לי כלא 6, ליותר פירוט ראה את הדיווח של על מרטינה.
.You so need a Daddy, little girl