אני קורא פה המון זמן, מזמן רציתי לפרסם משהו רק לא היה מה לפרסם.
טסתי לטיול הגדול אחרי צבא בינואר 2015, חזרתי לפני כמה ימים.
חלק משמעותי מהטיול מבחינתי היה לחוות מין בכל צורותיו.
טסתי בתול[בן 23] וחזרתי כבר "מנוסה"
בתור בחור צעיר, המטרה שלי הייתה למצוא סקס בכמה שפחות כסף, או בחינם!
אני יסכם לכם את האפשרויות ומה אני עשיתי:
תאילנד:
בנגקוק, יש סקס בכל גווניו, החלק מבודי מסאג', זונות, ליידיבויז, הכל, המחירים תמיד תלויים בכם, איך אתם נראים, כמה מתמקחים וכו'.
אני השתמשתי שלושה חודשים בטינדר ופגשתי המון בנות, המטרה האישית שלי הייתה למצוא מישהי אחת נורמאלית שאני יאהב את הסקס איתה והיא תאהב איתי, תדאג לי וכו', מצאתי את זה.
בשבוע הראשון, פגשתי בת 23, עם ילד בן 3, רזה, חזה קטן, תחת קטן, 1.65 בערך, בעלת עסק מה שאומר שהיא הייתה יותר עשירה ממני. היא הגיעה לגסט האוס שלי בקוואסן[GREEN HOUSE, בניהול ישראלי של בחור בשם יניב] מהרגע שהיא הגיעה היא אמרה שחם לה, עד שקלטתי את הרמז...אחרי שעה היא הייתה כבר במיטה, אחרי שעה וחצי איבדתי את הבתולין איתה.
היינו ביחד שבוע שלם, סקס חופשי כמה פעמים שרציתי, מציצות, גמירה בפה[פעם ראשונה עבורה, לא אהבה] אפילו סקס בלי קונדום עשיתי איתה.
המשכתי ללאוס, שם יש זונות שעולות בערך 100 שקל לילה או 50 שקל לזמן קצר, זה קיים בכל מקום ומאוד זמין, החל מנהגי טוקטוק שמציעים ועד מסאג'ים שברור מטרתם עוד בכניסה.
במסעדה באחד הערים בלאוס פגשתי אחת שיודעת כמה מילים בעברית והייתה פה חודשיים, בת 38, מלאה אבל עם חזה גדול ויפה ועור רך ונעים, היא התחילה איתי, עד שקלטתי לקח לי כמה ימים, בסוף כשקלטתי, באותו היום כבר הזדיינו וזה נמשך יומיים, הייתי הפלייבוי שלה, הרגשתי שהשתמשו בי אבל לא היה אכפת לי בגלל שחשוב היה לי לצבור ניסיון.
בויאטנם הלכתי למסאג' זונות, אתה משלם סכום מסוים למאמאסן[למנהל של המקום] ו"טיפ" לבחורה.
אני מצאתי מקום שהמסאג' עולה 40 שקל ועוד טיפ שתלוי בכם, נתתי 60 שקל טיפ אבל אפשר היה לתת גם הרבה פחות.
אני קיבלתי מציצה חשופה מחמודה בת גילי, ללא סקס.
בפעם אחרת, קיבלתי רק סקס מקונדם, שילמתי בערך 500K דונג, שזה 100 שקל. הם רצו 200 שקל בהתחלה, זה אחרי התמקחות, התיירים שאני פגשתי כולם משלמים מיליון+, אני קיבלתי מחיר יחסית קרוב למחיר שמקומי משלם.
סקס קצר מאוד, רק רציתי לגמור, אי אפשר לספק אישה ככה, לא רוצה שיגעו בה וכו', כמו לעשות ביד אבל יש אישה מעורבת.
בסוף הטיול הייתה לי מישהי שהתאהבה בי, הייתי הראשון שלה, בתולה אבל והייתה חייבת להישאר כזאת, אז לימדתי אותה את כל השאר הדברים, באופן מפתיע הייתה מאוד קינקית, רצתה הפלקות, רצתה צביתות בפיטמות, ממש התפרעה במיטה, היה כיף למרות שלא היה חדירה, נראית מדהים, 1.55, שירי מימון כזאת, 45 קילו, חזה C, תחת בולט, פנים יפות, עיניים שמסתכלות עליך כאילו אתה הגבר הכי נחשק בעולם. חוויתי איתה באמת מה שלא חוויתי עם אף אחת אחרת. היה מדהים.
המשכתי משם לקמבודיה, הבחורה הבתולה מויאטנם הפתיעה אותי ונסעה אחרי לקמבודיה, בילינו עוד שלושה ימים ככה בהתפרעויות הדדיות.
הגענו לקמבודיה, שם לא מצאתי סקס בחינם למרות שפגשתי כמה בנות בטינדר, עניין של מזל.
בקמבודיה יש סקס זמין ומאוד זול.
סקס אפשר למצוא ב 5$[ צריך עזרה של מקומי]
או זמן קצר סקס אפשר למצוא ב 10-15$ עם כוסית צעירה, תתנו יותר תקבלו יחס טוב יותר, אחרת תשלמו משהו כמו 15$ ועוד טיפ אם תרצו נשיקות או יותר מגע. בגדול ב 20$ אתם מפנקים אותן ממש. כל הלילה אפשר למצוא לדעתי באזור 30-50$, אני לא באמת יודע, לא ניסיתי, תמיד הלכתי רק לזמן קצר, גמירה אחת.
הייתי בפנום פן ובסיאם ריפ, ישנתי באזור שבלילה הרחוב הופך לבית זונות עם בנות צעירות, כוסיות ששואלות אותך BOOM BOOM ויש להם חדר בפנים לזיונים, בקיצור תענוג למי שמחפש סקס צעיר וזול.
מקמבודיה חזרתי לפטאיה, לא אהבתי את הוולקינג סטריט, לא הרגשתי בנוח עם זה, למרות שהייתה שם כוסית אחת מאוד מאוד יפה שהצטערתי אחרי זה שלא לקחתי אותה.
מצאתי שם מישהי מלאה קצת, צעירה בת 24 לזיון של כמה שעות בחינם, בעברה עבדה בזנות, כרגע במסאג'ים, אבל הייתה זיון לא רע והכי חשוב כשביקשתי שתלך ולא תישאר כל הלילה, לא התנגדה ולא אמרה כלום.
דיברתי איתה מראש על כסף, היא הבינה והסכימה ליחסים הדדיים ושוויונים. היה מצוין, זיון מקונדם, לא ירדתי לה והיא לא ירדה לי.
המשכתי מפטאיה לקו סמוי, לא היה לי כלום שם, אחרי זה המשכתי לפוקט.
בפוקט הייתה לי ליידוי בוי ראשונה, תאכלס זה גבר עם סיליקון בחזה, לפני ניתוח, לא ראיתי את הזין אפילו פעם אחת הם יודעים איך להסתיר את זה.
פנים לא יפות, אבל רזה עם חזה סיליקון גדול, אז סבבה, עושה הכל ובחיוך ואפילו אומר תודה בסוף.
בפעם הראשונה מציצה טובה, גרון עמוק כמו בסרטים אפשר לעשות הכל, המציצה הייתה טובה אבל לא הצלחתי לגמור ממנה, טחנתי לה את הגרון חצי שעה בלי הפסקה וזה לא הפריע לה בכלל, אחרי זה שאלה אם אני רוצה לזיין אותה, היה לה תחת קטן ויפה ואף פעם לא ניסיתי אנאלי מזה, אז זרמתי, עליתי עליה, זיינתי אותה כשאני שוכב עליה, פימפמתי אותה וגמרתי מהר.
בפעם השנייה קיבלתי מציצה קצרה ואחרי זה ביקשתי לנסות משהו חדש, נכנסתי לדוגי, היא אכלה לי את התחת ברימינג מטורף שאפשר לדחוף לה את הלשון לכל התחת, עמוק, איך שרוצים, במקביל היא עשתה לי ביד וחלבה אותי כמו פרה, היה מדהים, רציתי לגמור לה בפה לא הספקתי להביא את הזין לפה מרוב שנהנתי.
המשכתי לבנגקוק, פגשתי בטינדר מישהי 1.60, חמודה מלאה במקומות הנכונים, אהבתי את הגוף שלה, הייתה חסרת ביטחון חמודה נקייה כזאת, לא היה לה מערבי לפני, רק תאילנדים.
היא בת 21 וקצת, כבר אחרי כמה שעות פגישה הבאתי אותה לחדר, אתם אולי מכירים את זה, אבל היא בחורה נדירה שגומרת תוך 3 דקות גירוי, לא רק איתי, ככה הגוף שלה, היא צריכה כמה דקות והיא גומרת ואחרי כמה דקות מוכנה לפעם הבאה. בלילה הראשון חשבתי שהיא נימפומנית כי היא לא עזבה אותי לרגע, היה מדהים גמרתי איזה שלוש פעמים תוך שלוש שעות, היה מדהים.
ביליתי איתה ארבע ימים ושלושה לילות, היא הייתה מוכנה ל.ה.כ.ל. ובחיוך ובחינם, ביום האחרון כמה שעות לפני הטיסה חזרה, הזדיינו עם קונדום, אחרי זה הורדתי, נתתי לה למצוץ לי ואמרתי לה שתרד על הברכיים כשאני יגיד לה ואני יגמור לה בפה והיא תבלע ותגיד לי תודה בסוף, אז לא היה תודה בסוף והיא לא בלעה הכל אבל כן גמרתי בפה והיא בלעה חלק.
לסיכום יש לומר, אני אומר את האמת פה, 23 שנה חיפשתי חברה בארץ, באמת בשיא הכבוד ולא רק לסקס, אני נראה ממוצע, בחור מעניין עם ראש על הכפתיים, לצערי לא מצאתי והייתי צריך לטוס 13 שעות למזרח כדי להתנסות במין, אבל היה שווה ואני מקווה למצוא עכשיו מישהי בארץ אחרי שצברתי טיפה ניסיון.
תהנו. תשאלו אותי כל מה שאתם רוצים, אשמח לעזור.