כ קרינה פרטית מבת ים - ולתפארת מדינת ישראל,אוליגופול - דף 3 - סקס אדיר

קרינה פרטית מבת ים - ולתפארת מדינת ישראל,אוליגופול

22
קודם כל, תודה לרוני על המספר. מעריך את זה מאוד ומקווה שאוכל הלחזיר באותו מטבע.
הייתי אצל קארינה שלשום ואני עדיין טיפה מבובל.

התיאום היה טיפה מבובל - דיברנו בצהריים והיא ביקשה שאגיע בתשע, אבל לא נתנה פרטים מעבר ל"בת ים". באזור שמונה כשניסיתי לברר לאיפה להגיע היא כל פעם אמרה שתחזור אלי ושהיא לא יכולה לדבר. בסוף חזרה אלי בחמישה לתשע ונתנה את הכתובת של "מלון" דירות פלי שעה.

המקום - למי שפרטיות חשובה לו - זה ממש לא המקום. הכניסה מאוד פומבית (אפילו הקירות של המדרגות שקופים!), פוגשים אנשים אחרים במסדרונות והפקידה שהייתה אמורה לפתוח את החדר הובילה אותי לשני חדרים לא נכונים (באחד מהם היה כבר זוג מבולבל) ואז השאירה אותי במסדרון חמש דקות בזמן שחיפסה מפתח. בסופו של דבר נכנסתי לחדר וחיכיתי לקארינה.

קארינה הגיעה כעבור כחמש דקות והייתי מופתע לטובה. בחורה גבוהה עם גוף רזה וסביר. רגליים ארוכות, רזה, תחת חמוד, חזה קטן אבל יש מה לחפון. פטמות במבה גדולות. הפנים לא מדהימות אבל גם לא מכוערות. בו נגיד שהיא די ברמה של הממוצע בתאגיד הבת ימי ב400 (ז"ל).

החויה - אתחיל מסוף - הייתי איתה בחדר שלוש וחצי שעות שבמהלכן היו רק שלושה מספרים.
כפי שרוני אמר ניסיתי להתחיל מאוד רגוע ולא ליזום על ההתחלה. הצעתי לה בירה שהבאתי לבקשתה. היא התיישבה והתחילה לקשקש. היא טיפה משוגעת ומשחקת כל מיני משחקים מוזרים וחפירות. השיחה הייתה ידודית אבל ארוכה בצורה מחרידה וכל פעם שניסיתי ליזום היא אמרה לי "אל תציק". אחרי משהו כמו שעה היא שלחה אותי להתקלח ואז הלכה בעצמה.
כשחזרה מרחה עוד איזה 5-10 דקות ואז עברנו לאקט.
התיאור של רוני מדויק. הבחורה נהנת מסקס, וכמה שיותר חזר יותר טוב. מציצה עמוקה ומעולה ושליקת ביצים טובה.
מה שכן, לא היה רמז לרימינג והתנגדות מוחלטת ונחרצת לאפילו אצבע מאחורה. אמרה מפורשות שאנאלי לגמרי לא בתפריט עוד בטלפון.
משם ההמשך היה די זהה. היא מורחת עוד שעה בזיוני שכל ובירה וסיגריות ועוד אקט מחרמן ואגרסיבי וחוזר הסיפור.
אחרי שלוש וחצי שעות הבאתי לה 1000 שקל ועוד 100 על החדר (בנוסף ל100 הראשון) והלכתי. היא אגב, לא ידעה כמה כסף לבקש ולא אמרה שום מספר אז פשוט שאלתי אם 1000 זה הוגן והיא הנהנה.

סך הכל חוייה מעניינת אך מאוד מוזרה. מצד אחד 3 וחצי שעות ב1200 זה מחיר סביר ביותר והסקס מעולה. מצד שני, הייתי מספיק את כל מה שעשינו גם בשעתיים וכנראה נהנה יותר בלי כל החפירות.

האם אחזור? מאמין שאנסה עוד פעם אחת לראות אם היא נפתחת יותר, אבל לא אחזור פעם שלישית אם זה יהיה זהה.

23
הודות להמלצתו הטובה של רוני הייתי עם הגברת והתיאור של רוני מדוייק.
נראית בסדר גמור וגוף מצויין ותחת מושלם. דוגי עם פלסקות לישבן (והיא ממש זורמת לפלסקות) זה מראה משובב נפש.
כהמלצתו, צריך לקחת לשעה וחצי ולו מן הטעם שהיא לא באה ולעבודה, אלא שותה , מעשנת, מתפטפטת- אנגלית סבירה ביותר
ותוך כדי הסקס רואים עד כמה ולאן תזרום
נהנית מאוד מירידה, מגיבה טוב ואז גם משתוללת בסקס
חזה קטן וחמוד
מציצה טובה מאוד וזיוני פה
זרמה איתי לפלסקות, סטירות קלות, יריקות על הפנים
אני אוהב לגמור על הפנים- לזה לא זרמה
בקיצור- מומלצת אבל לא לבוא ולהתנפל,לתת לאירוע לזרום.
לא תתאכזבו
ותודה לרוני שגילה לנו אותה

28
הייתי! , ראשית כל אני רוצה להודות לרוני גולן - אז תודה גבר , היה תענוג!
אני רוצה להודות גם לקארינה על השעות הנעימות שחוויתי במחיצתה.
מעבר למה שכבר תואר פה , אז לדעתי היא נראית מעולה, ממש התלהבתי מהמראה הספרדי/איטלקי.
וכמו שכבר צוין פה , אז יש משחק מקדים ארוך הכולל שתיה ודיבורים.
מבחינת הסקס - אני לא זיהיתי אופציה לחריגים , למעט הענין שהבחורה ממש אוהבת חזק, סטירות, משיכת פטמות (לי כבר כאב מלמשוך אותן...) ויש לה פטמות מדהימות!
מומלץ לאוהבי הז'אנר של המשחק המקדים וסקס חזק (בלי חריגים).

29
חברים עמדתי במילתי ודברתי כהרגלי מאז שנולדתי ...
ונתתי את מספר הטלפון לכל מי שביקש ותיק או חדש
נתתי את הטלפון בכל יום למספר אנשים בכדי לא ליצור לחץ וביקוש מיותר
ולאחר שכתבתי לכם את הטלפון כתבתי במפורש לכל אחד ואחד מכם :
"אל תזכירו את הפורום בשום מצב"
ובכל זאת מישהו מכם עשה זאת !!!!
למה ????
במעשה זה בעצם נמנע ממני ללכת אליה משום שהיא מקשרת אותי לרוני גולן מהפורום.
זה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה !!!!
שאני אגיע לזונה והיא תקשר אותי לפורום.
הלא אם זונה כל שהיא תדע שאני קשור לפורום
הדיווח שלי לא יהיה אובייקטיבי
משום שהשירות שלה יהיה מושפע כלפי ...(או לכל אחד אחר מכם במידה והיא תדע זאת)
זה כמו מבקר מסעדות שמגיע למסעדה ומודיע מראש אני מגיע !!!!
אז איפה בדיוק הביקורת !!!
אני לא כועס כולנו משפחה ...
זונה זה כמו אוטובוס קו 5 בתל אביב אחד הולך השני בא ......קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

30
את ליזה הכרתי מזמן.עוד שהיתה מוכרת בטבנקין.
הרבה פעמים הצטרף אלינו הכלב הקטן שלה.
לדעתי .
היא קצת אפטית. לא שמעתי מאף חבר שהיא עושה רימינג.
או שניתן אנאלי איתה.
היא חובהת בירה מושבעת.
שעירה מעט.
לא הייתי מגדיר אותה כאחת שאוהבת להזדיין
נשים הן לא חפץ

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”