"מילנה יפייפיה וזורמת בצפון תל אביב"
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6876
052-5386356
ביקרתי את הבחורה המדוברת פעמיים. מפנה לאיזור דיזנגוף פינת בן יהודה.
מקבלת בדירת חדר קטנה עם המקלחת הכי פצפונת שאני מכיר ברמה שזה ממש לא נוח להתקלח.
בפעם הראשונה שילמתי 500 עבור שעה של מסז' בתוספת מציצה וסקס.
בפעם השניה שילמתי 300 עבור שעה של מסז' עם הרפיה בלבד.
מילנה בחורה אירופאית בלונדינית באיזור גיל 40 או קצת פחות, בלונדינית, עיניים בהירות, נשית, בערך 1.60 מ', בעלת עודף משקל קל מאד מאד, די יפה בפנים, חזה בינוני פלוס אך קצת נפול, עור די מתוח חלק ונעים. בסה"כ שמורה מאד ובעיני סקסית. אני לא בטוח שהתמונות במודעה אמיתיות אבל גם אם לא, הן די דומות למציאות.
מילנה אשה די עדינה, אדיבה וסבלנית. קול גבוה רך ושקט.
בדירה יש מיטה זוגית רגילה שלידה מיטת מסז'ים. מתחילה את הטיפול במסז' איכותי ומקצועי, רואים שיש לה נסיון מקצועי אמיתי בתחום. עוברת על כל הגוף, בסוף עם מסז' עדין אירוטי, ואז עוברים למיטה הזוגית במקרה של שירות שכולל סקס מלא.
במיטה השירות די סטנדרטי, מציצה מקונדמת, סקס במגוון תנוחות. היא אינה מלחיצה או מתקתקת ואינה ליברלית במיוחד. לא שאלתי, אבל אני לא חושב שהיא עושה אנאלי או חריגים אחרים. בסך הכל היה נחמד.
במקרה שרוצים רק הרפיה בסוף הסקס היא עושה הרפיה די טובה.
בסוף האקט אפשר לשבת איתה לסיגריה לפני שנכנסים שוב למקלחת הפיצפונת...
לסיכום, אשה אירופאית נעימה, שמורה וסקסית, עושה מסז' מקצועי וסקס רגיל בלי תקתוק.
תהנו.
מילנה פרטית איכותית (שוב שוקולד )
2לאחר חפירות ארוכות, משלא מצאתי שום דבר אטרקטיבי החלטתי לחפש משהו חדש ושגם יהיה פחות מ500 שלא נעיר את חמתם של חלק מהחברים. 

מצאתי את מילנה, מפרסמת שהיא בת 38, בפועל יותר קרוב ל50.
מתקשר לגברת, דבר ראשון שואלת אותי מה המוצא שלי, כדי לא להסתבך אמרתי פולני (דבר ראשון שקפץ לי לראש, נשמע לי פרווה כזה שלא יכול להיות רע) אמרה סבבה ושגם היא פולנייה ושהיא מקבלת בבית הפרטי שלה כך שהיא לא רוצה לקבל סודנים וערבים. גזענית משהו, אבל זכותה.
מבקשת 400 עבור שעה מלאה. נשמעה לי סבבה אז הלכתי על זה.
מכוונת לרחוב בוגרשוב בתל אביב, קרוב ל דיזנגוף סנטר, כדאי להחנות בסנטר 18 שקל לשעה וחצי, למצוא חניה באיזור זה סיוט.
פותחת את הדלת גברת נעימה וחייכנית, מותק אמיתי.
פנים נאות, עיניים כחולות , קארה בלונדיני.
נמוכה, לדעתי 160, בטן גדולה, חזה בינוני וישבן עסיסי.
הגברת לא רזה, אפילו שמנה ולא תתאים לכל אחד אבל היא בכל זאת עשתה לי את זה ולמזלי החלטתי להשאר.
מסתכלת עליי ואומרת שבא לה לאכול אותי, ועוד שלל מחמאות על איך שאני נראה, נראתה נלהבת ומחכה כבר שנתחיל בקטע של חרמנות, לא של תקתוק.
התפשטתי ועליתי למיטה שנמצאת בסלון, צמוד למטבח קטן. הדירה נקייה ומסודרת רואים שהיא גרה שם.
הגברת גם נקייה מאוד וריחנית, לדעתי לפני 20 שנה הייתה כוסית על לפני העלאת הקילוגרמים.
פתחה בנשיקות צרפתיות, אין לה בעייה להתנשק, משם ליקוקים לפטמות, ממש אכלה אותי. ירידה לכיוון הזין, ליקוק קצר לכיפה ומעבר לליקוק ביצים ארוך ומושקע, מציצה עדינה וחושנית.
"עכשיו אני רוצה את הזין היפה שלך, אני רוצה שתקרע לי את הכוס, בוא תזיין אותי", הביאה קונדום ופתחה ברכיבה נהדרת כשהיא עומדת על הרגליים ומזיינת אותי בישיבה (אחלה תנוחת רכיבה כשהפרטנרית היא כבדה). מפה עברנו לדוגי כשאני מזיין אותה תוך כדי שאני אוחז בישבן הגדול שלה, עושה רושם שמאוד נהנית ונאנחת בצורה מגרה.
הישבן שלה נראה ממש טוב בתנוחת דוגי, לא רואים את הבטן בתנוחה הזו והקונטרות טובות, ביקשתי לגמור לה על הישבן, הבאתי גמירה חזקה על התחת כשכל הנוזל מחליק לה על החור ומשם לשפתיים של הכוס, מחזה מגרה.
הכינה לי קפה בטעם שוקולד, יש גם תה למי שמעדיף, נתנה גם שוקולד קטן (רוני תלמד, ככה עושים את זה) ישבנו לדבר קצת.
מסתבר שהיא הרבה זמן בארץ, מעל 20 שנה, פולנייה, עד לפני שנתיים עבדה כמסאג׳יסטית ו לפני שנתיים נשברה מול הלחץ של הלקוחות והתחילה לספק גם סקס. למדה עיסוי 5 שנים כולל רפלקסולוגיה, עם כאלה תעודות, ביקשתי מסאג׳.
המסאג׳ הכי טוב שקיבלתי מנערה עובדת, מקצועי ברמות, היא לא סתם מדברת, יש לה לקוחות שעדיין באים רק בשביל המסאג׳.
אחרי מסאג׳ אליפות, התהפכתי כדי שוב לקבל שליקת ביצים ועבודה ידנית משולבת במציצה. התחרמנה וממש התחננה שאזיין אותה אבל היה בא לי לנוח, נכנסתי לאווירת שאנטי. המשיכה במציצה ושליקה לסירוגין משהו כמו 10 דקות בלי להתעייף או להראות סימן קטן של תקתוק, פשוט תענוג.
ביקשה ששוב אגמור לה על התחת. אהבה את זה. עברה למצב דוגי כשאני על הברכיים מאחוריה מביא ביד כשהזין מתחכך לה בישבן.
ראיתי שהיא חרמנית אז התחלתי לעסות לה את הדגדגן עם יד שמאל כשיד ימין ממשיכה לשפשף את שלי. הגברת רתחה, ממש זינה לי את היד בדוגי עד שגמרה ונפלה מעולפת על המיטה, חירמן אותי והשפרצתי לה שוב על התחת....
ועכשיו לדובדבן, אמרה שרוצה לפנק אותי, נכנסנו לאמבט, יש לה אמבט ג׳אקוזי גדול נקי ומסודר. אמרה לי להשען קדימה על הקיר ולעצום עיניים, שפכה עליי מים חמים נעימים ו התחילה לעשות לי פילינג בגב, הייתם מאמינים? פילינג מושקע עם תכשירים מים המלח גירדה לי את הגב, אחר כך עברה לרגליים, הושיבה אותי ועברה לבטן ולחלק הקידמי של הרגליים, איזה תענוג.
לסיום רחצה אותי מהמלח והביאה מגבת, וכל הזמן בלי סימן אפילו קטן לתיקתוק, עם חיוך וחיוביות מקסימה.
התלבשתי, כיבדה אותי בפירות יבשים.. פשוט מלכה.
שאלתי אותה אם אני יכול לפרסם את הטלפון, אמרה שבטח. האמת שהתלבטתי אם לשמור אותה לעצמי או לתת לכם לקלקל אותה כי אני בונה על ללכת אליה שוב.
הטלפון:
בפרטי.
תהנו.
400 שקלים לשעה, אני הייתי שעה ורבע.
---
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
3אחרית הימים..פולניה מענגת גבר,פעמיים.וגם קפה ושוקולד פינוקיו שיחקת אותה

4כל הכבוד פינוקיו, זה נשמע סקסי ביותר. אפילו שהיא שמנה ונמוכה
...
ואני מוצא שה"גזענות" שלה מבורכת: היא לא מוכנה לקבל שטרונגולים של מסתננים חולים

ואני מוצא שה"גזענות" שלה מבורכת: היא לא מוכנה לקבל שטרונגולים של מסתננים חולים

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
6מפרסמת ב'אקספיינדר'.
יש תמונות שנראות אמיתיות בהתאם לתאור של פינוקיו.
המגביה עוף - ירחיק ראות
7יכול להיות שאלה התמונות שלה, אבל אם כן אז זה לפחות לפני 10 שנים, היום יותר שמנה ו יותר מבוגרת.
---
8פינוקיו אני חייב להחמיא לך על הדיווח שלך
ממש נהנתי לקרוא
תודה ...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
9[QUOTE=roni golan]

פינוקיו אני חייב להחמיא לך על הדיווח שלך
ממש נהנתי לקרוא
תודה ...
[/QUOTE]

---