כ מתנה לחג - דף 3 - סקס אדיר

מתנה לחג

21
הן אוהבות את הויטמיניםApprove,פעם אחת אמרה לי תגמור בפנים זה חשוב לאשה לקבל את הויטמינים.
גם היתה אוהבת למרוח על הפנים ואפילו היתה קונה קרם פנים מאוד יקר העשוי מזרע של גברים.

מתנה לחג

24
Hello Friends and thanks Pinnochio for the information, I was with the lady today and she is friendly, she tloves sex, she want to take her time, to do it slowly, she looks good for her age I thimk around 45
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

מתנה לחג

26
מפרסמת תחת השם "יאנה 5" באתר סקספאל, יש גם תמונה אמיתית.
מי שכבר יש לו חשבון שם ולא רוצה לחכות שיצור איתה קשר.
אישית לא הייתי ממליץ להרשם לאתר, לא שווה הכסף.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

מתנה לחג

27
"אוהבת שגומרים לה על הכוס, אומרת שמחרמן אותה ברמות להרגיש שפיך חם על הכוס, היא פותחת אותו עם הידיים ומתחננת שתשפריץ."

?!?!?!

זה זהה לחלוטין לסקס בלי קונדום מבחינתה, אני לא רוצה לחשוב איזה מחלות יש לה. אולי אם מזיינים אותה עם קונדום הסיכוי להידבק בדברים מסויימים קטן, אבל גם באוראלי חשוף עוברות מספיק מחלות כדי שהמשפט הזה יהיה נורית אזהרה ענקית!

וחוץ מזה, אשה בת 45 שלא עושה אנאלי וגמירה בפה וכזה ביקוש יש לה? וואו המצב בארץ מטורף.

מתנה לחג

30
אז דבר ראשון תודות לחברנו pinnohio שהעביר לי את הפון של יאנה ולאחר המתנה מצד העלמה של כשבוע יצא לי לדגום את יאנה מילף אמיתית לכל דבר ניפומנית כזאת לא יצא לי לדגום כבר הרבה שנים היה שווה כל שקל בתחילת המפגש יאנה סגורה אבל לאחר שנפתחת לוקחת את המפגש כמו דייט לכל דבר והשמיים הם הגבול מבחינתה סחטה אותי מבחינה פיזית כך שהיה לי קשה לקום למחורת אבל היה שווה ושוב תודה לחברינו pinnohio ולגבי הפון של העלמה רק לאחר אישורו של חבירינו אעביר אז לא לחפור בעיניין הזה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”