כ לוליטה ונועה- בנות השכן- גושן , מוצקין - סקס אדיר

לוליטה ונועה- בנות השכן- גושן , מוצקין

1
משכה את עיני מודעתן של לוליטה ונועה ב"סקס אדיר" המבטיחה עיסוי אירוטי משתי ישראליות צעירות ( 19 ו- 22 ) בדירה מושקעת.
מפרסמות שני מספרי טלפון: נועה (052-7578247 ) ו- לוליטה ( 054-3684133 ).
בתמונות שמצורפות למודעה ושהן כנראה אמיתיות רואים את נועה עם שדי ענק לחוצים בתוך חזייה שמבליטה אותם עוד יותר ואת לוליטה זוחלת על הרצפה עם חוטיני במראה של שפחה צייתנית.
מראה השפחה עשה לי את זה אז בחרתי בטלפון של לוליטה שענתה לטלפון ויידעה אותי שהיא בת 19 ושמדובר בפינוק שעולה 300 ש"ח לחצי שעה.
לאחר הכוונה פשוטה הגעתי לרחוב גושן במוצקין , נכנסתי לבנין משרדים, חלפתי על פני משרד תיווך ומשרד עו"ד והגעתי לדירת האירוח.
פתחה את הדלת בחורה שחומה, חייכנית וחמודה שהציגה עצמה כ"לוליטה" . הדירה גדולה והתרשמתי שרק היא הייתה בה באותו הזמן. דירה נקייה וללא ריחות של סיגריות כפי שנתקלתי במקומות דומים.
היא הפנתה אותי לחדר השינה שהיה מואר חלקית באורות צבעוניים זוהרים ושהייתה בו מוזיקה בווליום קצת רעשני.
שאלתי אם יש אקסטרות כגון סאדו ( כפי שמרמזות התמונות במודעה ) ונאמר לי שזה אפשרי אבל רק עם נועה.
לאחר כמה מילות נימוסין והעברת התמורה התבקשתי להתפשט.
לוליטה בחורה חייכנית ,כבת 22-21 להערכתי, שחומה ומלאה במקצת אבל בקטע טוב. שדיים בינוניים עם פטמות חומות שמזדקרות בעקבות ליקוק, כוס מגולח וטוסיק חמוד. משדרת נקיון .לא הבחנתי בקעקועים או בפירסינג אבל ייתכן שזה בשל התאורה הלא מלאה שהייתה בחדר.
בשל גילה קצת חסרת נסיון ויש מקום לסייע לה בהכוונה.
נשכבתי על גבי והיא זינקה עלי והתחילה ישר במציצה חשופה כאשר היא עדיין לבושה.
חשבתי בתחילה שהיא מנסה לתקתק אותי (שכן אחרת הייתה משקיעה קצת בליקוקים ונשיקות מחרמנות לפני שעברה לדבר האמיתי ) אבל שיניתי את דעתי עד מהרה והגעתי למסקנה שזה נובע מחוסר הניסיון .
בככל מקרה, לא תיקנתי אותה ואפשרתי לה להמשיך ולמצוץ . מצצה דקות ארוכות כאשר מדי פעם הפסיקה כדי לנשום ואז שילבה קצת תנועות גירוי ידניות ומייד לאחר מכן חזרה למצוץ.
המציצה רטובה ונעימה אך לא ברמתן של מובילות הקטגוריה. לא הגיעה עם לשונה אל הביצים אם כי אני מניח שלא הייתה לה כל בעייה לעשות זאת אם הייתי מבקש ( בפעם הבאה אבקש).
תוך כדי המציצה שלחתי ידי אל איבריה האינטימיים ( לא התנגדה אם כי נמנעתי מלהחדיר אצבעות ) ואז גם השלימה את מלאכת ההתפשטות ונותרה ערומה למעט חתיכת בד שהייתה קשורה סביב מותניה (שכנראה הייתה אמורה להצניע את העובדה שהיא טיפ-טיפה מלאה ). אבל אפשרה לגעת בבטנה מתחת ( אחלה של בטן ) בשונה למשל ממיכל מרחוב החשמל שאף היא מכסה את מותניה כדי להסתיר סימני לידה ומסרבת בתוקף לאפשר לגעת מתחת.
יצויין, שלא ניסתה לעבור לשלב הזיון מיוזמתה ורק אמרה לי שכשארצה לעבור הלאה שאגיד לה.
לאחר כ- 10 דקות של מציצה חשתי שמיציתי את העניין, חליפה מתאימה הולבשה, השכבתי את לוליטה על גבה בתנוחה מסיונרית וחדרתי למערה המהבילה.
מטבע הדברים, אני שלטתי בעניינים מעמדתי המוגבהת, בכל נעיצה ונעיצה היא השמיעה אנחות עדינות ( ולא מזוייפות ) בטוב טעם, שילבתי קצת ליקוקי שדיים , ונשיקות בפנים ועל הפה.
הנשיקות היו רטבטבות עם השפתיים אך ללא לשון ולא ניסיתי לגרום לה להוציא את לשונה ( אולי בפעם הבאה ).
הגמירה לא איחרה לבוא והיא בקשה שלא אמהר לצאת מתוכה כדי שהיא תוציא את הקונדום בזהירות ותוודא שאין זליגה של טיפות למנהרה. בסיום נקתה אותי היטב עם מגבונים.
במקום יש מקלחת אך החלטתי שלא להשתמש בה מאחר ולא הזעתי כלל.

לאחר שסיימתי לכתוב דיווח זה ראיתי שקיים דיווח קצר אודותיה לפני מספר חודשים כאשר אז עבדה בתל אביב ( תקלידו את הנייד שלה ותגיעו לדיווח ). הדיווח של ראול מיום 1.8.14 מייטיב לתאר אותה.
יחד עם זאת, נראה לי שמאחר ועברה לאיזור הצפון ואיחדה כוחות עם נועה חובבת הסאדו הרי שרצוי להשאיר דיווח נפרד עבור החברים תושבי הצפון.

אשמח לשמוע התרשמויות נוספות אודות לוליטה וכמובן בנוגע ל-נועה אותה לא זכיתי עדיין לראות.

ציונים:

מראה: 8 ( לא מלכת היופי, אבל חייכנית, צעירה, ישראלית ומראה הדובשנית המתוקה- "בת השכן" עשה לי את זה )
מציצה: 7+ ( חשופה ונעימה, אך ללא שאיבה, ללא גרון עמוק ושכחה לחלוטין שיש לי גם ביצים עסיסיות שמתחננות ליחס)
דיסקרטיות: 7 (הדירה עצמה פרטית,דיסקרטית גדולה מרווחת וללא פקידת קבלה אבל הבניין עצמו הוא בנין משרדים פעיל )
נשיקות: 6 (עדינות עם השפתיים . אבל מה עם הלשון ? )
ניהול זמן: 9 ( אין לחץ, אין תקתוק, אין תחושה שצריך למהר )
יצירתיות: 5 ( לא יצירתית מספיק,המציצה המשולבת בתנועות ידניות מבוססת כנראה על ספר הדרכה כלשהו. עם הכוונה מתאימה -
"השמיים הם הגבול" )
רצון ללמוד: 10 ( אני אמנם לא הייתי יצירתי מספיק אבל חשתי שהיא תשמח ללמוד ולשפר את היכולות. פוטנציאל לימודי גבוה)
מחיר: 6 ( 300 ש"ח לחצי שעה זה מחיר קצת מוגזם לו הייתה רוסיה טיפוסית. זה בסדר לשלם קצת יותר בשביל לחוש שאתה מזיין
את בת הדודה הכוסית שלך )
תחושה כללית : 9 ( למרות מספר פרמטרים הטעונים שיפור- יצאתי עם חיוך גדול וזה הכי חשוב. לא? )

לובנגולו מלך זולו!!!

4
חלק מהתמונות שלה ברשת מעלות חשד שאולי הגברת הייתה פעם אדון , הכתפיים נראות גבריות כאלה גם בפוסט הקודם בנושא שלה באזור המרכז אחד החברים אמר זאת.
אז אשמח אם מי שכבר היה יוכל לומר בוודאות האם מדובר בגברת או אדון לשעבר שהפך לגברת?

7
כדי להפריך את טענותיו של חברינו, מימיך, ולוודא שאכן מדובר בבת המין היפה - שלחתי את עצמי לדגימה משלימה אצל לוליטה כדי שאוכל להוציא תחת ידי חוות דעת סופית ומהימנה.
הפעם הגעתי בשעת צהריים כך שכל המשרדים בבניין שקקו חיים - דבר שמעיב על הדיסקרטיות.
לוליטה הכניסה אותי לדירה כאשר גם הפעם לא היה זכר לנועה במקום.
היא התחילה מייד במציצה כשהיא לבושה אך הפעם דאגתי לתפעל אותה יותר וגררתי אותה לקצת מזמוזים ונשיקות.
היא שיתפה פעולה באופן מלא כולל נשיקות מלאות.
כשמיציתי את שלב המשחק המוקדם -איפשרתי לה לחזור למציצה אך הפעם בקשתי שהיא תשלב גם ליקוקי ביצים והיא צייתה ללא שום הסתייגויות.
לאחר מכן השכבתי אותה על גבה והתחלתי בשלב הבדיקה הוגינלית בהתאם לבקשתו של מימיך.
בזמן שהיא המשיכה במציצה -תחבתי את אצבעי האמצעית והארוכה ביותר לתוך מעמקי המחילה ללא כל מחאה מצידה של לוליטה.
אז מימיך, החור בסדר גמור ויש לך אישור של מכון התקנים שהוא תקני ומקורי . המדובר באשה לכל דבר ועניין. אם היתה לי חותמת בד״צ הייתי שם אותה על הגברת.
לאחר שסיימתי את הבדיקה, חדרתי לתוך הגברת וסיימתי תוך זמן קצר.
קצת חסרה לי תקשורת עם העלמה הצעירה שכן היא מעדיפה להשמש בלוע למציצה וממעטת לדבר אבל שאל יהיו הצרות של כולנו.
אז מימיך, אתה מוזמן להגיע

לובנגולו מלך זולו!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”