דגמתי לא מעט נערות עובדות חלקן יפות מאוד חלקן פחות שלא לומר מכוערות טילים
אז מה היה לנו שם:
ראשית נתחיל בבלה מבת ים שהיתה אחת הקבועות שלי הגעתי אליה מהרמזים שניתנו פה בפורום אז אני ילאה אתכם בפרטים ואומר שזו היתה החוויות היותר טובות שהיו לי עם נערות עובדות
עולה במדרגות לאחר תיאום קל בווצאפ ( עם אפליקצית תרגום שעוזרת לי מאוד במצבים כאלו ) פותחת את הדלת אישה מלאה גבוהה ורחבה עם חזה ענק שמאיים לקרוע את חולצתה ותחת גדול ויפה בול כמו שכבודו אוהב עניים ירוקות ( עדשות מגע .לא מחלת עניים כמו שניסו לטעון לגביה, משם נובע לעיתים האדמומיות בעניים)
מניח את הכסף על השולחן שולחת אותי להתקלח מקלחת משופצת קטנה ונעימה עם סבונים ושמפו רייחנייםיוצא מהמקלחת היא צובטת לי בעדינות בפיטמות וממלמלת כמה מילים ברוסית על כמה שאני יפה ( מה שנכון
) שוכב על המיטה היא מגיעה מורידה חלוק מגבת מעליה ומתחילה בנשיקות על כל גופי ומשמיעה קולות של חתולה מיוחמת מגיעה לשפתיי פה אני כבר מת לבלוע אותה והיא מתרחקת כאילו נוגע לא נוגע בקיצור עושה לי טיזינג מחרמן כעבור כמה דקות וקצת אגרסיביות מתונה מצידי אחזתי בראשה מדביק אותה אליי ודופק לה צרפתית לוהטת אחר כך היא יורדת בחושניות רבה לעבר הזיין מכניסה את כולו לפיה ומוצצת אותו כמו אותו ילד בן 6 שאוכל ארטיק שוקו בננה ביום חמסין בלונאפרק בתור לרכבת הרים
ולפני שאני מצפוצץ לה בפה ( שזה אפשרי ורצוי אבל מוקדם מבחינתי) אני הופך אותה על הגב ועולה לכיוון השדיים העצומים שלה וחופן אותם בשתי ידיי ומלקק אותם בהנאה ויורד באטיות לכוס שלה שרטוב כבר ומוכן לדקות ארוכות של ליקוקים וחפירות עד שהיא גומרת באופן שכל גופה רועד ואז מגיעה השעה להיכנס בה .מלבישה קונדום בזריזות ואני נכנס בתחילה בעדינות אחר כך מגביר קצב והיא גומרת פעם שניה שהיא ממש בוכה וצוחקת ביחד ( פעם ראשונה שאני נתקל בתגובה כזאת כיךכיף לראות אותה )וולפני שאני גומר מוריד קונדום מתקרב לפיה ומוצצת אותו עד לגמירה המיוחלת .ההולכת לשטוף את הפה וחוזרת לשכב לידי מסתכלים אחתד על השניה מלטפת אותי מנסה קצת לדבר איתה לא יודעת מילה באנגלית וכעבור כמה דקות מספר נוסף מאוד דומה לקודם

אני יודע שהדיווח קצת באיחור והדעות קצת חלוקות אבל הרגשתי צורך לשטף מה גם שבפעם הראשונה שלי איתה הייתה לפני שלושה חודשים אבל לא יכולתי לדווח
נב כששאלתי אותה באחת הפעמים אם היא אוהבת להזדיין אמרה לי שתלוי עם מי .מכאן אולי הדעות החלוקות
יש לי עוד כמה דיווחים ואחת חדשה שהיכרתי אתמול
המשך בקרוב...