כ שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה - דף 18 - סקס אדיר

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

171
[QUOTE=המשוטט האדום] תפוז אורגני, תגיד רגע....
היית בכלל אצל הגברת?
[/QUOTE]
לא (כפי שגם ציינתי) - כוחו של הפורום הוא בין היתר במניעת נפילות; לאחר קריאת הדיווחים על שרון - למה שאלך אליה?!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

173
הבנתי
אז אתה הפכת להיות מגן הפורום

אתה בטח חושב שאתה סוג של סימן רשום

כשאתה מצדד בצד אחד של הפורום - אלה שנפלו

והכל בצעד בטוח וזחוח

לך אל הנמלה - עצל

רק אח"כ תרוויח את הזכות להביע את דעתך - בצורה אובייקטיבית כמובן

אני מבטיח גם שאני יאמין לך

אבל עד אז - הס

אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

175
התרשמות שלי היא ששרון היא כמו ללכת ולזיין בובה מתנפחת!
אפשר לעשות לה הכל, היא תשב/תשכב שם ולא תגיד מילה, עד שיעבור הזמן ואז יאללה החוצה.
האמת שעם הוותק שלה, כנראה שזו הדרך היחידה להחזיק מעמד.

הייתי הולך לדגום אותה אבל כל התגובות מטעם, של שלושה קבועים פה שכל הזמן מפמפמים הודעות עקרות עליה , הורידו לי את החשק. ויש לי חשש שהשלושה הם בעצם שניים ו אולי אפילו אחד.

דיי ברור שיש להם אינטרס לקדם אותה, מהו האינטרס? אין לי מושג, הכל יכול להיות, אולי כדי לקבל יחס מועדף, מעבר לבובה אילמת, צריך ללקק לה פה בפורום.

דיי מסכים עם תפוז, יש מציאות הרבה יותר טובות, בטח במחיר הזה, אבל יש לומר שזכותה לדרוש כמה שתרצה, לי אין בעיה עם זה, כל אחד יכול לעשות את שיקוליו ולהחליט לעצמו.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

176
שלום פינוקיו.

לשרון יש אישיות וישנו שרות למכירה.

כמה לקוחות (יותר מבודדים, אך אולי לא רבים) גם הכירו את האישיות הנעימה והחביבה שלה. בכל אופן האישיות לא זמינה לרכישה.

את השרות רכשו אלפי גברים , במשך העשור שבו שרון עובדת במקצועה העיקרי. שרון מקצוענית גם בפרסום, ומשקיעה בו כסף רב. עם זאת, קשה לי להאמין שניתן לעבוד עשור שלם כאשר אתה משווק ברמיה סחורה פגומה.

177
פינוקיו...למרות הותק שלי בתחום לא הייתי אצל שרון כי באופן אישי המחיר לדעתי גבוה.

אבל...חשוב שתבין שלא כולם מחפשים יחס של חברה. אותי באופן אישי זה ממש לא מעניין ואני לא משלה את עצמי שנותנת השירות רוצה אותי באיזה משחק אשליות מפותח...אני בא לגמור ומחפש נותנת שירות שתעשה לי נעים בצורה הכי טובה שאפשר.

178
לידיעתך, גם לבובות מתנפחות יש שוק.
אני בטוח שיש לה המון לקוחות שגם חוזרים אליה, יש מי שזה מתאים לו ואין לי בעיה עם זה.
לא טענתי שיש פה רמיה מצדה של שרון, אולי פרט לעובדה שכותבת שהיא בשנות ה 20, היא בשנות ה 20 כבר המון שנים ואם היא לא מזדיינת במהירות האורקריצה אז זה כבר לא הגיוני.

הבעיה שלי היא עם כל מי שמפמפם אותה פה, ושיהיו סיבותיו אשר יהיו, היחס שהוא מקבל הוא לא למכירה ולכן זו רמיה, יש לציין שמי שכבר הולך אליה משלם ממיטב כספו וראוי שידע למה לצפות.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

179
לומברוזו, אין חולק על כך ששרון משקיעה בפרסום המון. אבל בעקבות הדיווחים אני מוצא שיש פער עצום בין השקעתה בפרסום - לבין השקעתה בלקוחות (לא מתנשקת, מכנית, סירחון של זיעה...). אני מעדיף מוצר/שירות שצוברים את שמם ותהילתם מהשטח, מהאנשים (מה שהיום נפוץ - סרטונים ויראליים למשל) - על פני כאלה שפשוט נשענים על תקציבי עתק שמאפשרים גאונות שיווקית (דיאורדורנט אקס למשל. אה, אולי שרון משתמשת בו ).
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

180
אם מדברים על שיווק, אז שרון תותחית על ואפילו מבזבזת כשרון ענק.
אני ביקשתי פה מישהי לשבת בבוקר לא קיבלתי אפילו הודעה אחת או תגובה מכל ה"גברים"פה.
ואז קיבלתי הודעה משרון.
חמוד אני בשבת בבוקר ב10 יקבל אותך.
עכשיו לגבי השירות.
כתבתי ואני אכתוב שוב
שרון מציעה את מה שהיא מסוגלת לתת,ולא משקרת.
לגבי הריח של שרון.חא ניתקלתי בו אף פעם.
אני רק יגיד עוד משפט קטן.יש פה כמה "גברים"ללא עמוד שדרה שרוצים להיות חברים של החברה ומלכלכים סתם.
אז או שתשימו חצאית או שתסתמו.
נשים הן לא חפץ

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”