כ ניקול מביאליק 127 - מציאה אוקראינית - סקס אדיר

ניקול מביאליק 127 - מציאה אוקראינית

1
אז אחרי הפוגה מסויימת ומשיכה לתחום הנערות העובדות החלטתי לחזור לכור מחצבתי - נערות משפשפות.

מצד אחד אני מאד אוהב את ביאליק 127 כי יש שם 45 דקות ללא פשרות ויחס נחמד. מצד שני לבנות יש נטייה לעוף על עצמן ולבקש תוספת מעבר ל250 הבסיסי שהוא מבחינתי גבוה מאד.

אני הולך רק לבנות שלא משחקות בכאלה משחקים ואני יכול לקבל שירות מלא עם 2 הרפיות במסגרת המחיר הגבוה של 250 ש"ח. במידה וזה קורה אז קשה ליפול שם ולפעמים יש מציאות.

הגעתי כאשר רק מישל וניקול היו פנויות. את מישל אני מכיר ואת ניקול שמחתי מאד להכיר...נכנסה לחדר אוקראינית צעירה (24 אבל נראית פחות) עם גוף פצצה - פשוט כוסית. בחורה ממש יפה עם פנים ילדותיות מתוקות, שיער שטני ועיניים בהירות חודרות. 170 להערכתי עם תחת סקסי וחזה קטן יחסית. שהורידה את הבגדים הבנתי כמה היא כוסית - גוף גיטרה מושלם עם איבר מין מעוצב וחזה אמנם קטן אבל עם פיטמות מתוקות של צעירונת (חזה יפה ממש). לא יודע איך להסביר אבל שאתה רואה אותה ערומה בא לך ללקק את כולה.

ניקול לא דוברת אנגלית ויודעת מספר מילים מועט בעברית. היא מגיעה אלינו מאוקראינה ארץ האפשרויות וממש טרייה בארץ. ביררתי עם ניקול שאפשר 2 הרפיות בלי תוספת והיא אישרה מייד (מקווה שזה יחזיק מעמד כי אם כן היא הרוויחה לקוח קבוע). לא הספקתי להיכנס למקלחת והיא נכנסה חזרה לחדר והחלה להתפשט. זה מעיד על כך שהיא ממש חדשה ולא הספיקה להתקלקל מבנות ארצינו ועדיין בעלת קשר למולדת. אחרי שממש אהבתי את מה שראיתי התחלתי לגעת בה כאשר היא לא מונעת מגע באיבר המין אבל אין לי מושג אם היא נותנת להחדיר אצבעות היות והיה טמפון אז לא היה אפשרי.

גמירה ראשונה עשיתי עם חיכוך בין הישבנים שלה - יש לה תחת עסיסי ויפה. לאחר הגמירה העברנו 20 דקות בליטופים שהיא מעבירה על גופי כאשר היא יזמה בודי בעצמה ואפילו לא ביקשתי. דבר מדהים אצלה - היא מסתכלת לך בעיניים בלי הפסקה ומבטים מחרמנים ממש בלי להסיט מבט. לא נתקלתי בדבר כזה עד היום. אחרי הליטופים עברנו למסאז באיבר המין ובאיזור. הבחורה ממש טובה בזה. היא חירמנה אותי ברגע שהתחילה לגעת ותוך זמן קצר בנוסף למבטים המחרמנים שלה היינו אחר הגמירה השניה.

מדובר בפרח אמיתי וטרי מאוקראינה - בבקשה להיות עדינים.

4
בוקר טוב אוליגופול
אחלה דיווח ...תודה אצבע למעלה
אני בהקדם האפשרי אגיע לביקור אצל הגברת....Tongue
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

5
אחלה דוח אוליגופול

[QUOTE=אוליגופול]אז אחרי הפוגה מסויימת ומשיכה לתחום הנערות העובדות החלטתי לחזור לכור מחצבתי - נערות משפשפות.
גם אני מעדיף משפשפות ומוצצות,פינקתי אותן הרבה שנים ועכשיו הזמן לשכב על הגב ולהנות.
מצד אחד אני מאד אוהב את ביאליק 127 כי יש שם 45 דקות ללא פשרות ויחס נחמד. מצד שני לבנות יש נטייה לעוף על עצמן ולבקש תוספת מעבר ל250 הבסיסי שהוא מבחינתי גבוה מאד.
לא ידעתי שיש תקתוקיות שלא מתקתקות,כל הכבוד למקום!
אני הולך רק לבנות שלא משחקות בכאלה משחקים ואני יכול לקבל שירות מלא עם 2 הרפיות במסגרת המחיר הגבוה של 250 ש"ח. במידה וזה קורה אז קשה ליפול שם ולפעמים יש מציאות.

הגעתי כאשר רק מישל וניקול היו פנויות. את מישל אני מכיר ואת ניקול שמחתי מאד להכיר...נכנסה לחדר אוקראינית צעירה (24 אבל נראית פחות) עם גוף פצצה - פשוט כוסית. בחורה ממש יפה עם פנים ילדותיות מתוקות, שיער שטני ועיניים בהירות חודרות. 170 להערכתי עם תחת סקסי וחזה קטן יחסית. שהורידה את הבגדים הבנתי כמה היא כוסית - גוף גיטרה מושלם עם איבר מין מעוצב וחזה אמנם קטן אבל עם פיטמות מתוקות של צעירונת (חזה יפה ממש). לא יודע איך להסביר אבל שאתה רואה אותה ערומה בא לך ללקק את כולה.
ניקול לא דוברת אנגלית ויודעת מספר מילים מועט בעברית. היא מגיעה אלינו מאוקראינה ארץ האפשרויות וממש טרייה בארץ. ביררתי עם ניקול שאפשר 2 הרפיות בלי תוספת והיא אישרה מייד (מקווה שזה יחזיק מעמד כי אם כן היא הרוויחה לקוח קבוע). לא הספקתי להיכנס למקלחת והיא נכנסה חזרה לחדר והחלה להתפשט. זה מעיד על כך שהיא ממש חדשה ולא הספיקה להתקלקל מבנות ארצינו ועדיין בעלת קשר למולדת. אחרי שממש אהבתי את מה שראיתי התחלתי לגעת בה כאשר היא לא מונעת מגע באיבר המין אבל אין לי מושג אם היא נותנת להחדיר אצבעות היות והיה טמפון אז לא היה אפשרי.

גמירה ראשונה עשיתי עם חיכוך בין הישבנים שלה - יש לה תחת עסיסי ויפה. לאחר הגמירה העברנו 20 דקות בליטופים שהיא מעבירה על גופי כאשר היא יזמה בודי בעצמה ואפילו לא ביקשתי. דבר מדהים אצלה - היא מסתכלת לך בעיניים בלי הפסקה ומבטים מחרמנים ממש בלי להסיט מבט. לא נתקלתי בדבר כזה עד היום. אחרי הליטופים עברנו למסאז באיבר המין ובאיזור. הבחורה ממש טובה בזה. היא חירמנה אותי ברגע שהתחילה לגעת ותוך זמן קצר בנוסף למבטים המחרמנים שלה היינו אחר הגמירה השניה.

מדובר בפרח אמיתי וטרי מאוקראינה - בבקשה להיות עדינים.

[/QUOTE]

צעירה יפה,שתי הרפיות וזמן מלא,ימות המשיח...כן ירבו מקומות כאלה המכבדים אותנו הלקוחות.

7
הייתי אצל קטי לפני מספר ימים, חייב לציין שהמקום די תיקתוקיה, ביקשה תוספת של 100 לסקס , לא נותנת לעשות כלום זיון מהיר והביתה, לפי דעתי מי שמחפש מעבר לרק מסאז והרפיה אין לו מה לחפש שם.
מה גם שהתיאור בטלפון של הבנות לא ממש תואם את המציאות אבל לצערי זה בהרבה מקומות....

ב 300 ש"ח אפשר לקבל הרבה יותר...

8
קראתי את התגובות והלכתי לביאליק שוב... לניקול להגיע לא הצלחתי, תור עד מחר.... ונכנסתי לקים. התרשמתי מהחיוך שלה, גוף ספורטיבי יפה, טוסיק בולט (חזה קטן, נירא לי מינוס יחיד). עיסוי עדין לאורך כל הגוף עם לחיצות בשרירים וליטופים בציפורניים, אחרי זה בודי משגע בגב ועל הבטן, בקיצור מה שאני אוהב, כיוון שאני לא מחפש דברים מעבר לזה לי היה סוף הדרך... יבוא לקים עוד. כל הבנות שאני הייתי ויכול להגיד להן לא פספוס: אנג'לה, מישל, קארינה וקים.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”