כ נינה הלוהטת בת ים - דף 3 - סקס אדיר

נינה הלוהטת בת ים

21
אני לא בעד ולא נגד הפקידות אבל הן עונות ל4-5 טלפונים ביחד ובכל טלפון יש לקוח פונציאלי ששואל שאלות, אולי אפילו אותן שאלות שמי שעבד פעם בשירות טלפוני יודע שזה טוחן את המוח ויוצר שילוב של עצבים ועייפות שיוצאת על הצד השני.

אם מדברים על כמיות גדולות מקבלים במקום פקידה, כלבה.

בנוסף יש כאלה ששואלים שאלות סתמיות, ריטוריות או באופן כללי לא מבנים הסברים...מקרה אישי שבו שמעתי מישהו שואל אותה שאלות ומתשובות הבנתי שהשאלות פשוט מציקות ולא איפורמטביות בכלל.

עכשיו לוקחים את כל זה וכאשר אתה, לקוח חרמן ונבון שמסיים יום עבודה ורוצה לשחרר את המטען מרים טלפון ופוגש אישה כועסת , עייפה וזועמת והינה הפקידה העייפהדיכאונית או העצבנית שמחלקת פקודות (כל פקידה והאופי שלה).

.You so need a Daddy, little girl

נינה הלוהטת בת ים

23
הפתרון פשוט אבל עולה כסף....מוסיפים כוח אדם, על כל זונה שמים פקידה אחת.

אבל לעניינו, אני מנסה להיות מנומס בטלפון עם קול רגוע ושואל את השאלות המעטות אבל הקונקרטיות שאני יכול.

בדרך כלל זה עוזר להרגיע את השיחה כאשר אני שומע אותה עונה למישהו ולעוד מישהו ואז אומרת לי רגע....וכו'.
סבלנות זו מילת המפתח...כי אין שירות טלפוני טוב בארץ...אם יש כזה תגידו לי איפה?

.You so need a Daddy, little girl

נינה הלוהטת בת ים

26
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=bigdady]אין שירות טלפוני טוב בארץ...אם יש כזה תגידו לי איפה?
[/QUOTE]
אצל יוליה, הפקידה של אניה ואוקסנה. מתוקה כזאת... [/QUOTE]
מסכים אתך לחלוטין למרות שגם כאן אין ערובה והגנה מנפילות...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

נינה הלוהטת בת ים

28
הייתי, בחורה חביבה וגבוהה התנשקה ישר... אבל אמרה מייד שאנאלי מחוץ לתחום.
חזרתי בלי להיכנס, כי מאוד רציתי אנאלי (עם בחורה רזה) אחרי הרבה זמן שלא עשיתי את זה.

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

נינה הלוהטת בת ים

29
ביקרתי היום את הגברת נינה, הדיווח של רוני גולן די מדויק (כרגיל תודה על הדיווח היעיל).
בחורה בת 26, גובה בינוני, לא שמנה אבל יש לה מבנה גוף קצת רחב כמו גיטרה. חזה קטן עם פטמות חומות ותחת די גדול (לא ענק לחובבים). הפנים שלה לא משהו והיא לא יודעת כמעט אנגלית.
הדירה בטיילת בת ים סבירה, סלון+חדר שינה קטן+שירותים ומקלחון בלי וילון. הייתי בדירה הזאת בעבר עם בחורה אחרת מהתאגיד ומלבד הנוף היפה לים אין מה לומר.
הכסף עבר ידיים (400 שקלים) ועשיתי מקלחת קצרה. אחרי זה התחלנו להתמזמז שהיא על המיטה ואני עומד והמשכנו למציצה באותה תנוחה. המציצה שלה די חלשה אבל לא נוראית. הפשטתי אותה ובזמן שהיא בתנוחת דוגי ירדתי לה קצת מאחור שאני מלקק את שני החורים.
אחרי שמיציתי ביקשתי ממנה לשים קונדום והתחלנו את מלאכת הקודש. עכשיו, אני לא יודע למה בדיוק, אבל היא לא ממש עשתה לי את זה. אפילו שהייתי מאוד חרמן והיא רחוקה מלהיות הבחורה הכי מכוערת שהייתי איתה מאוד התקשתי לתפקד. בסופו של דבר חביבי התפקד והצלחנו לסיים את המשימה.
יצאנו להפסקה בסלון והיא שאלה אותי כמה שאלות בעזרת Google translate, ואחרי קצת זמן התחלנו להתמזמז על הספה (נראה לי מיטה מתקפלת למען האמת) והתחלתי לשחק לה בכוס עם האצבעות ללא התנגדות מצידה. אחרי כמה זמן עברנו שוב למיטה ושם הזדיינו קצת שוב. לא גמרתי פעם שניה (לא אשמתה, אני בדרך כלל לא יכול בכמות זמן קטנה כזאת) אבל המשכתי לרדת לה ולהחדיר לה אצבעות עד שהיא גמרה ממש חזק שוב. החדרתי לה קצת אצבע לתחת אבל מעבר לקצה היא לא הסכימה. (באופן כללי לא נראה לי הייתה עושה אנאלי, גם הפקידה אמרה שלא).
עשיתי מקלחת נוספת בשביל להתקרר ובזמן שאני התלבשתי היא התקלחה גם כן ולאחר מכן נפרדנו בנשיקה.

לסיכום:
נינה בחורה חביבה, שירותית עם GFE די טוב. לצערי היא לא ממש עשתה לי את זה ואני לא מתכנן לחזור שוב.
ציונים: (סובייקטיבי לגמרי)
פנים: 5
גוף: 6
חזה: 6
תחת: 8
זיון: 7
מציצה: 5
GFE: 9

נינה הלוהטת בת ים

30
בשל התשבוחות הרבות לה זכתה הגברת החלטתי להדרים לבת ים.
מהדיווחים הבנתי שהיא לא יפיפה אולם הבנתי שהיא נותנת עבודה.
אני חייב להודות שהתאכזבתי הבחורה לא נראת טוב (רחוק מכך). לא הייתי מסובב את הראש אחריה.
נשארתי בשל התשבוחות - טעות נוספת מצידי.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”