כ רוני מפרדס חנה-כרכור - סקס אדיר

רוני מפרדס חנה-כרכור

1
היא נמצאת בוואלה צ'אט באופן די קבוע וניתן לאתר אותה ללא כל בעייה.
כשפונים אלייה, היא מוסרת הודעה קבועה שבסופה רושמת גם את הטלפון שלה.

הגעתי אלייה מתל אביב, נסיעה לא קצרה לחרמן שכמוני אבל זרמתי.
מכוונת ליישוב כרכור ואז בשיחה טלפונית מכוונת עד למיקום. ראשית אציין כי הגעתי אלייה בסביבות 10 בערב, והדיסקרטיות מטורפת. חתולים אין במקום. מה שכן, הדירה/צימר שבו היא מארחת זה בסוף הרחוב ללא מוצא.
רוני: מספרת שהיא בת 23, לדעתי בת 26-28. כנראה שפעם הייתה מאוד שמנה ועברה הרזייה ויש לה פשוט בטן משתפכת. מראה לא מלבב, שבניגוד לתמונות שהיא שולחת בצ'אט יש ציפייה למשהו אחר. שיער ארוך שחור. בחורה חמודה בסה"כ, לא משהו שאתה משקיע עליו לסובב את הראש ברחוב, דמיינו קופאית אפרורית. לא אהבתי בכלל. אפילו התבעסתי, אבל הזין עמד...
מציצה: בסדר, ברור שהיו לי טובות ממנה. מוצצת בלי קונדום. ניסיתי לדפוק אותה בפה כמו שאני אוהב, לא כ"כ זרמה וזה משהו שקצת הפתיעה כי כשהגעתי אלייה היא אמרה לי ש"אין לי גבולות".
סקס: עם קונדום כמובן! מסיונרית. משעמם, טכני.
מחיר: שימו לב שמי שמוצא אותה בצ'אט יש לה כל מיני גירסאות למחירים, פעם זה 300, פעם זה 600 לשעה, פעם זה 400. אני נפלתי עלייה ביום שהיא רצתה 400 וכך שילמתי.

סיכום: מיותר. מאוד. לא ממליץ. גם לא ניראית טוב וגם הסקס גרוע.
טלפון? אין לי. לא שמרתי.

רוני מפרדס חנה-כרכור

3
אני ראיתי אותה גם כמה פעמים, משהו נראה לי מסריח בה
מזל שהחושים לפעמים עובדים וחסכתי נסיעה וכסף
גם לי אין טלפון אז הודעות פרטיות מיותרות
לא מבין איך אחרי דיווחים כאלה על בנות עובדות אנשים עדיין מבקשים טלפון והולכים אליהן
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

רוני מפרדס חנה-כרכור

9
אכן אותה רוני. לפעמים בערבים היא נפגשת רק ברכב. לפעמים רק בדירה. מבחינת המראה אני חושב שהיא חמודה. אבל מבחינת השירות היא לא טובה - רואים שהיא רוצה שהעסק ייגמר. לא מתקתקת אבל גם לא מפנקת.
בתור "פרטית" שהיא בעצם מקצועית, המחיר לא מוצדק.

רוני מפרדס חנה-כרכור

10
גם לי יצא לדבר עם רוני.
בזמנו היא לא הציעה מקום מסודר..
אלא הציעה סקס בחוץ במקום שקט.
איזה פרדס או משו כזה.
מי שמצליח להשיג אותה דרך הצט של וואלה יכול לקבל ממנה תמונות.
אני בכל מקרה ויתרתי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”