כ וינה- Funpalast - דף 2 - סקס אדיר

וינה- Funpalast

11
אני הייתי בוינה ישנתי בלאונרדו ליד תחנת הרכבת והלכתי לדירה פרטית וקיבלתי מציצה חשופה +גמירה בפה ב 30 יורו מבחורה חמודה שקיבלתי המלצה עליה באתר שמאצאתי בגוגל. יש פלורסט אדום בדירות הפרטיות זה סימן ההיכר יש מלא כאלה בנינה משתלם ולא כלכך יקר !

וינה- Funpalast

12
כמה בורדלים קטנים בווינה לכל המעוניין.
בין תחנת DRESDNER STRABE לתחנת PRATERSTERN
לאורך רחוב DRESDNER כאשר בהמשכו משנה הרחוב את שמו ל NORDBAHNSTRABE
מיד אחרי הצומת עם רחוב TABORSTRABE
אפשר לאתר בקלות את הבורדלים בגלל חלונות הזכוכית האדומות.
הבחורות שם ממזרח אירופה, נקי על רמה הבחורות מחויבות לעבור בדיקות כמה פעמים בשנה . הדברים האלו מאוד מסודרים ומסדרים באוסטריה.
אתה נכנס ללובי המארחת מגישה לך תפריט עם התמונות של הבחורות אין MONKEY BUSNISS מה רואה , מקבל. בחורות יפות מפולין צ'כיה ומהפדרציות שהרכיבו בזמנו את יוגוסלביה לשעבר. נדיר אבל לאחרונה יש גם גרמניות.
הסכום היה בין 50 לעד 150 תלוי מה רוצה ואם איזו בחורה.
הרחובות הללו שקטים יחסית ואין לחשוש מדיסקרטיות באיזור שכונת מגורים פשוט לצלצל בפעמון ונכנסים החלונות אטומים ולא רואים מבחוץ את מה שקורה בפנים.
בחלק מהמקומות הללו יש סטרפטיז .
שוב אי אפשר לפספס את המקומות האלו לכל מי שהולך ברחוב שציינת בין התחנות הללו 20 דקות הליכה רגילה . הבחורות לא מחכות בחוץ ולא מופיעות בחלון.
בהצלחה.
A Gentleman never tells

וינה- Funpalast

13
הי חברים
חודש הבא יהיה לי שני לילות בוינה
פעם ראשונה שלי באזור , האם מישהו מכיר המלצה למועדון שאפשר לאוסף בו מישהי ?
המלצות ל-קזינו , מועדון , וסוכניות יתקבל בברכה ..

כמו כן אם מישהו רוצה להצטרף שיכתוב לי בפרטי

בתודה מראש
לכל חברי הפורום .

וינה- Funpalast

18
אני לא זוכר את וינה כזולה ..אבל אפשר לפעמים ובנסיבות מסוימות להוציא עסקה טובה בכל מקום באירופה גם ב-30 יורו כפי שציין המרחיב...
מה שאני זוכר שהיה נחמד שם שיש בנייני סקס של דירות אבל שלא כמו בחלונות הדלת לא פתוחה והבחורה לא ממתינה או משדלת בכניסה אלא שיש תמונה גדולה בכל דירה של הבחורות/בחורות שם. שכנראה גם מתגוררות בחלקן במקום ואז יודעים מה הסחורה הצפויה..

כמובן שכמו תמיד בתמונות הן פצצות על ובמציאות לפעמים יותר חיוורות אבל זה נוח לתמרן ככה

סהכ יעד אירופאי ליברלי נוסף

שווה בדיקה

יצאנו לשטח
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”