כ ניקול, חזה גדול רך וטעים. - סקס אדיר

ניקול, חזה גדול רך וטעים.

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9210

054-8397137

עם תמונות כאלה, קשה להתאפק.
מתקשר לפקידה, מפנה אותי לכתובת של נסטיה, התפלאתי שעזבה כל כך מהר. מגיע למקום, עומד מול הדלת החומה ולפתעתי נפתחת דווקא הדלת הלבנה מאחורי, מבפנים מציצה ניקול עם חיוך מזמין.

ניקול הגיעה מרוסיה, מסתבר שאני הלקוח הראשון שלה בארץ!
איזו אחריות נפלה על כתפיי... הסבר פניך לתיירת קריצה

לניקול
עיניים ירוקות/כחולות,
שיער ארוך גולש
זוג שדיים גדול ועסיסי
גוף טוב, לא רזה אבל גם לא שמנה, בנויה טוב ועסיסית.
בת 25, נקייה ומגולחת.
מדברת אנגלית שוטפת.
התמונות אמיתיות אם כי אחרי פוטושופ, זאת התמונה הכי משקפת:

הדירה במצב טוב, מקלחת משופצת, דירת סטודיו.

יוצא ממקלחת קצרה, מוצא אותה מחכה לי על המיטה בתנוחה סקסית מגרה, עדיין עם חזיה כשהשדיים שלה מאיימים לפרוץ החוצה. כל מה שחשבתי עליו באותו רגע זה מתיי היא מורידה את החזייה.

מתיישב לידה על המיטה, מתנשקים קצת צרפתיות בקטנה, לא יכולתי להתאפק ושלחתי את יד אחת אל הגב שלה ובמקצועיות רבה נותרה בלי חזיה.
אך.. איזה שדיים, גדולים רכים ועסיסיים טבעיים, פטמות גדולות בצבע חום בהיר, חפנתי אותם בשני ידיי כמו מנסה לאמוד את משקלם. התחלתי לינוק מלא תאווה את פטמותיה הגדולות ומתענג על השדיים הנהדרים שלה, היא מצחקקת תוך כדי ו אומרת "yes baby suck my tits".
ראתה שאני אוהב את החזה שלה, השכיבה אותי על הגב ו התחילה לטייל עליי עם השדיים שלה כמו חתלתולה מיוחמת. מגישה לי שד למציצה ואחר כך את השני, יורדת לכיוון הזין ומרפרפת עם השדיים על הזין שלי תוך כדי מסתכלת עליי ומחייכת.
טוב לקוח ראשון, אם היא הייתה יודעת מה מחכה לה פה מהחרמנים הישראלים, לא נראה לי שהייתה מחייכת.קריצה
הייתי כבר חרמן בטירוף, ירדה למציצה סבירה עם ליקוקי ביצים וליקוקים לכיפה שהרבה זמן לא ראיתי אותה כזו נפוחה.
שמה קונדום ופצחה ברכיבה טובה ואני כל מה שאני רואה זה שדיים מולי, היא רוכבת ו אני משחק, מלקק, מוצץ ונהנה מזוג שדיים לתפארת.
השכבתי אותה על הבטן, כשאני מרים לה את הרגליים לכיוון הראש, גמישה הנערה, ומפמפם אותה במסיונרית עצבנית. השדיים שלה רוקדים קדימה ואחורה בין הרגליים שלה, היא נאנחת אנחות מגרות, חצי הנאה חצי כאב.
עברנו לדוגי ותוך זמן קצר גמירה חזקה בתוכה, נפלתי שדוד ומזיע, לקח לי איזה חמש דקות להתאושש ולמקלחת שלי ושלה.
חזרנו למיטה, שם שיחקתי לה עוד קצת עם השדיים, ירדה למציצה ארוכה, העמידה אותו שוב דיי מהר, המציצה שלה לא עמוקה אבל מהירה ורטובה והיא לא מתעייפת. לא היה לי כח ללמד אותה איך לעשות זאת נכון, אשאיר את זה לכם, לי היו תוכניות לזיין לה את השדיים.
מרחתי לה את השדיים בשמן, אך... איזה מחזה, אני נזכר בזה ושוב עומד לי הזין.
השכבתי אותה על הגב, שמתי את הזין בין שני שדיה הגדולים כשהיא נותנת קונטרות מהצדדים ועוטפת לי את הזין.
התפוצצתי עליה בין שדיה כשהשפיך מכסה לה את הסנטר, הצוואר והשפתיים, מרחתי לה אותו על החזה והפטמות.

לסיכום:
מציצה בלי קונדום
מתנשקת
אפשר לרדת לה(שאלתי, אך לא ביצעתי)
אין גמירה בפה, אבל אפשר לגמור עליה
חזה גדול ומענג.
אין אנאלי
מלקקת ביצים.

ילדה טובה, נחמדה ושירותית, חייכנית, לא מקצוענית אבל זורמת. עושה רושם ששומרת על עצמה ולכן פחות "ליברלית" בתחום הגמירה בפה או ליקוק חורים, זיון קלאסי טוב כמו שאני אוהב. לאוהבי החזה הגדול מבחינתי היא ממתק.

500 לשעה.

דרך אגב, באמצע הזיון נשמעה דפיקה בדלת , מסתבר שזו היתה נסטיה, אמרה לה ברוסית שהיא עסוקה, אני אמרתי לה שהיא יכולה להכנס חיוך גדול , כמובן שלא נכנסה.

רוני, עכשיו אתה מבין למה היתה עייפה!צחוק

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”