כ ניקול, חזה גדול רך וטעים. - דף 2 - סקס אדיר

ניקול, חזה גדול רך וטעים.

14
אז לאור הדיווח , דגמתי את הבחורה הבוקר..אכן בחורה מתוקה, חזה בינוני- גדול. בחורה בת 25 , דוברת אנגלית. אני הייתי הראשון שלה על הבוקר. הלכתי על הדיל של השעה. לזכותה יאמר שהיא באמת מנסה, מתנשקת, נותנת להכניס אצבעות אבל היא לא יוזמת וצריך להפעיל אותה. לא ירדתי לה כי לצערי היה לה קצת ריח לא נעים למטה. כנראה, לא התקלחה שהגיעה..
לדבריה היא באה לאיזה 3-4 שבועות.

לסיכום: בחורה חמודה, סימנתי וי אבל לא אחזור.
always look on the bright side of life

15
חזרתי הרגע מביקור אצל ניקול ולהלן הדיווח:

הדיווח של פינוקיו עשה לי חשק לבקר את הגברת ולכן אמרתי לעצמי למה לא? בהינתן שהיו דיווחים שאניה נשחקה ופה מדובר גם כן בחזה גדול....

מה אני אגיד?...כנראה שהטעם של פינוקיו זה לא הטעם שלי...או במילים אחרות הבחורה פשוט לא יפה, פשוט פנים לא יפות בכלל שלי הורידו כבר בהתחלה אבל בגלל שנתתי לראש התחתון להשתלט על העליון זרמתי ואמרתי שלפחות נהנה מהחזה הגדול.
העלמה קיבלה אותי במין שמלה שהיה לי קשה להעריך את גודל החזה, לאחר מקלחת יצאתי לחדר וראיתי שהחזה הגדול...פשוט לא גדול...
בקיצור בחורה לא יפה בכלל בפנים וחזה גדול שהוא לא גדול... הבחורה כל הזמן מחייכת ועם הפנים הלא יפות שלה זה לא מושך במיוחד וזה הוריד לי את החשק כמעט לאפס ( מרגיש לא נעים לרשום את זה אבל אבל ככה הרגשתי), לי אישית זה הזכיר את הג'וקר מהסרטים של באטמן...באמת לא נעים לי לרשום את זה כי סה"כ הבחורה כן שירותית וכן מנסה אבל לי היא לא עשתה את זה בכלל..... אני מרגיש צורך לצנן קצת את ההתרגשות שתיווצר אצל חלק מהאנשים כתוצאה מהדיווח של פינוקיו.

לאקט עצמו:
טיילה עליי קצת עם השדיים שלה וירדה למציצה נחמדה , לא יותר מזה, הכניסה רק מעט יותר מהכיפה עצמה.
שמה קונדום ועברה לרכיבה טובה שבה שיחקתי לה תוך כדיי בחזה..
עברתי למיסיונרית , באמת שלא נעים לי לרשום אבל הפנים שוב לא עשו לי את זה ולרגע תפסתי את עצמי על המחשבה שעדיף הייתי הולך לדיאנה שזכתה לדיווחים שליליים על השירות אבל לפחות נראית פצצה..
לסיום הצלבתי את הרגליים שלה תוך כדיי המיסיונרית וכך גמרתי.
קצת דיברנו על הטיולים שלה ברחבי העולם תוך כדיי העבודה שלה ועברנו לאקט השני...לא הייתי בטוח שאני רוצה אבל אמרתי לעצמי ששילמתי 500 אז לפחות אנסה להוציא את המיטב.
מציצה קצרה ואז נזכרתי שרציתי בתיכנון המקורי זיון שדיים. לאחר TIT FUCK קצר החשק המשיך לרדת כי מה לעשות פשוט לא נמשכתי אלייה ...אמרתי לה שאני בעייתי ולא אצליח לגמור פעם שנייה. מקלחת קצרה משותפת והייתי בדרכי הביתה..מבואס.

לסיכום:
סליחה אבל היא לא שווה 500, לא 400 ולא יודע אם 300....
תמונות : בספק מאד אם שלה, כנראה הרבה מאד פוטושופ עם דגש על מאד.
פנים: 5 מתוך 10 ביום טוב ואני נדיב.
גוף: כמו שפינוקיו אמר , לא רזה אבל גם לא שמנה, בנויה טוב ועסיסית.
חזה: מן הסתם לא שטוחה אבל ממש לא חזה גדול ( סליחה פינוקיו אבל זה לא חזה גדול)
אולי חצי ממה שיש לאניה או למיטל המעסה מרמת גן.
שירות: כאן מגיע הפירגון , 8-9 מתוך 10 , באמת בחורה שירותית שמנסה לרצות.
דירה וניקיון: לא דירה אלה מרתף (אולי בת"א זה נקרא דירה).. הרגשתי לא טוב עבור הבחורה שהיא עובדת במקום כזה.
קיבלתי מגבת משומשת שהייתה עדיין מעט רטובה/לחה , כנראה מהלקוח הקודם...ישר זרקתי אותה...

בקיצור לאחר כל החפירה הזו...אישית, לא ממליץ ובטוח לא אחזור.
פינוקיו , שום דבר אישי אחי אבל כנראה שיש לנו סטנדרטים שונים. אם יצאת מרוצה אז גם אני מרוצה עבורך.
סופ"ש נעים.

17
מהחוויה שלי איתה, אני יכול לומר שאין gfe. ואני הייתי הראשון שלה.
היא צריכה הכוונה, אבל זרמה עם כל בקשה שלי.
כמו שכתבתי המציצה שלה סבירה, אבל לדעתי זה חוסר מקצועיות ולא תיקתוק, אם היה לי זמן הייתי מראה לה איך לעשות את זה נכון, אבל העדפתי להתמקד בחזה.
אני פשוט נהניתי מהחזה שלה, זרמה עם כל בקשה כולל זיון שדיים שאני מאוד אוהב, ללא השדיים הייתי מגדיר את השירות שלה כממוצע, למי שיש פטיש לשדיים גדולים, היא בהחלט עונה על הציפיות.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

19
ביקרתי אצלה היום. מה שבולט אצלה במיוחד הוא שיש לה פנים פשוט מקסימות, יפות ומקרינות חום. היא מאוד נחמדה וגם והשירות אחלה, רק שהיא קצת שמנמנה. אני לא אומר את זה כחיסרון בהכרח, כי אני יודע שיש כאלה שאוהבים. אין מה לעשות, בחורה אירופאית עם שירות בסטנדרטים אירופאים. זאת בניגוד לתקן ישראלי 3129, הקובע במפורש: ״הלקוח ישהה בחדר הזמן המינימלי הדרוש על מנת להגיע לאורגזמה, תוך כדי שמשמיעים באזניו רטינות ואיסורים שגורמים לדיכוי החשק המיני.״
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”