כ דיווח על שירן - סקס אדיר

דיווח על שירן

1
היי כולם, יצא לי להיות אצל כמה קוקס בחיי חלק המדווחים נמצאים כאן וחלק אף מחקתי

התכוננו לדיווח מפורט לעומת הדיווחים האחרונים כאן..
לפני חודש בערך בשעות הערב הלכתי לשירן באמת הייתה ממש נחמדה בטלפון וישר קבענו לעוד חצי שעה אצלה
התכוננתי לפני, מצאתי חניה ממש מהר (אין שם בעיה של חניה)

הבניין מפואר, עליתי עליה לדירה פתחה את הדירה לבושה בבגדים סקסים לטעמי, שמעו היא שווה רצח!
אמרה שהתשלום מראש, 300 החליפו ידיים. אמרה שהיא לא מתנשקת :(
אמרה להתפשט ולחכות לה, הגיעה והתפשטה גם היא, חזה סיליקון.
התחלתי לרדת לה (חשוף) עשתה קולות שנעים לה אולי באמת היה נעים לה, אני לא מתיימר לומר שאני טוב בזה
הכלי התקשה ואז ביקשתי ממנה לזיין אותי
הייתי בתנוחת דוגי והיא מרחה עלי חומר וניסתה להיכנס, קצת כאב, יצאה, ואז שוב ניסינו וכבר לא כאב
עברנו לתנוחה שאני על הגב ופמפמה אותי חזק, עברנו לתנוחה שהייתי מת לעשות המון זמן והיא שאני למעלה יושב עליה עם הפנים אליה
התחילה לעשות לי ביד וכמעט גמרתי אז העפתי לה את היד ואמרתי שעוד לא כי אני תכף גומר
ביקשתי שתגמור לי על הפנים, אך אמרה שהיא לא גומרת הערב, הצעתי תוספת תשלום אך סרבה :(
עברנו שוב לתנוחה שהיא למעלה מפמפמת אותי ואז גמרתי תוך כדי.
שאלה אם נהניתי וכמובן שאמרתי שכן
כי באמת שנהניתי, מזמן מישהי לא זיינה אותי וזה היה תענוג במיוחד כוסית כמוה!

מקווה שנהניתם!

דיווח על שירן

2
תודה על הדיווח jackson
וכל הכבוד על האומץ ...
אני אקטיבי בלבד ...ורק מקריאת הדיווח שלך...
התכווצו לי שרירי פי הטבעת
תודה !!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דיווח על שירן

4
ביקרתי אותה לפני כמה ימים לראשונה, בגלל השעה אני לא אדווח כרגע. אעלה דיווח מפורט בימים הקרובים, השורה התחתונה: שווה כל שקל!! הרבה זמן לא נהניתי ככה ממישהי שנותנת שירות כמו שצריך.

דיווח על שירן

7
מה גודל של זין? עם זה פעם ראשונה,היא לא לוחצת?כמה אקטים אפשר. מציצה עם גומי או בלי?
אני ניסיתי גברת http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6472
על הפנים. יחס גרוע. זה היה פעם ראשונה שלי.
כל הזמן דיברה בטלפון התכתבה בווטסאפ.
ניסינו 69 כל הצמן צעקה לא לגעת בביצים, אמרה שאני מוצץ עם שניים, שלא עשיתי את זה. לא אקטיקית.
בפנים לא רע. גוף יפה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”