כמה הייתם משלמים? 1 על ידי pinnochio אני כרגע במשא ומתן עם המהממת הזאת:כמה הייתם משלמים עבור כזאת כוסית בת 22 ישראלית?לא להציק לי בפרטי, דיווח יעלה לאחר שנפגש! --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 25 מאי 2015, 16:08
כמה הייתם משלמים? 2 על ידי שלמה המלך היי לפי התמונה הזאת היא נמצאת בלאנרדו סיטי טאוור ברמת גן תשמע תגיד לה שיש לך חברים שמוכנים גם לקחת אותה ...ככה נארגן קבוצת חברים במחיר קבוצתי .. וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 25 מאי 2015, 16:15
כמה הייתם משלמים? 4 על ידי pinnochio כמה זה בג׳ובות/הרצלים? --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 25 מאי 2015, 16:48
כמה הייתם משלמים? 5 על ידי שלומי המציץ המחיר לישראלית הוא באיזור 800- 1000, אבל צריך להיזהר מתקתוק או נפילה, שכן הישראליות ידועות בכך שהן מרימות את האף, ונותנות שירות גרוע!!!! ציטוט 25 מאי 2015, 16:54
כמה הייתם משלמים? 7 על ידי pinnochio לשעה? אני מתכוון לסגור אותה לשעתיים שלוש. --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 25 מאי 2015, 16:56
כמה הייתם משלמים? 10 על ידי הלך רוח פצצה,למרות שאני מעדיף דדיים טבעיים. 500+- לשעה ה+ תלוי באיכות השירות (גם ה - ) נראה שבורכת בטעם משובח ויקר האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו ציטוט 25 מאי 2015, 17:19