כ באר שבע - סקס אדיר

באר שבע

1
בבאר שבע ידוע שהזונות נמצאות בעיקר בתחנת הרכבת ליד האוניברסיטה. כולן מופיעות לסירוגין והשרות עולה 100 ש"ח אני אפרט במה אני נתקלתי:
מרוקאית בת כ40 בלונדינית עם סיליקון תקתקנית בטירוף לא מתפשטת זיון ומציצה על הפנים
עוד מבוגרת בת כ40 עם חזה נפול נראה לי ששמה שובל בקושי מוצצת ומזדיינת רק בדוגי מריחה לא טוב
יש נרקומנית עם גוף סבבה אבל מדובר בעוקץ! היא טוענת שאין עליה קונדומים מעניקה מציצה חשופה עם גמירה בפה-אבל מסוכן!
עוד מבוגרת רוסיה בת כ50 שמנה חושפת חזה סבלנית היחידה שאיכשהו נותנת תמורה למחיר
זהו בינתיים אם למישהו יש מה להוסיף אז בשמחה

באר שבע

2
הרוסיה המובגרת שעומדת בקצה החניון היא היחידה ששוה שם משהו. יש לה חזה ענק ורך שכיף למצוץ. לפני הרבה שנים היא היתה מקבלת בדירה בשכונה ד מעל האוניברסיטה ואחר כך ברחוב מצדה. היתה עושה סאדו קל עם שוט שחבל על הזמן. עברה לרחוב אחרי בלגנים עם המשטרה. מי שיצליח לקחת אותה לדירה עשוי לקבל חוויה מעולה. אני טרם הצלחתי.
ישנה מרוקאית רזה כבת 35 שמגיעה מידי פעם לעשות קצת כסף. שיער כהה חלק וגוף יחסית צעיר. לדעתי לא מאלו שמוזכרות כאן. חמודה ושווה איסוף.
ישנה גם הרוסיה השמנה הצעירה יותר. בלונדינית עם חזה גדול וריח חזק של סיגריות. לא ניסיתי אף פעם.
בצד השני של הכביש, בחניון הקטן, יש צעירה רוסיה כוסית בלונדינית. מבקשת 200. לא ניסיתי. במחיר הזה אפשר לזיין בדירה.
היו פעם שתי סבתות רוסיות שעמדו ממול השופרסל. שירות טוב. נעלמו מהנוף כבר כמה חודשים.

באר שבע

3
יש גם את הכביש הקטן ליד הבית חולים הפסיכיאטרי בשכונה ד למי שזוכר נטלי אוו מורן לא זוכר את שמה השחקנית פורנו לשעבר הייתה עומדת שם
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”