כ שאלה דחופה - שימוש חוזר בקונדום - סקס אדיר

שאלה דחופה - שימוש חוזר בקונדום

1
שאלה שקצת מטרידה אותי.

חזרתי לפני זמן מה מביקור בחולון. הייתי שם עם מישהי בלונדינית רזה עם סיליקון בשפתיים (זה התיאור הכי טוב שאני יכול לתת מכיוון שהייתה לי חוויה גרועה שנמשכה עשר דקות בערך).

טחנתי אותה בשתי תנוחות ואחרי שגמרתי היא מייד הורידה לי את הקונדום ואמרה לי: "ביי ממי אני כבר אזרוק את הקונדום" ונעלמה חזרה אל תוך הרחוב הראשי.

עזבו את זה שהיא לא נתנה לי שום מגבון כלום כדי להתנגב, אני מוכן למקרים כאלה ויש לי תמיד נייר טואלט מוכן באוטו. אחרי שתי דק' פתאום נפל לי האסימון שלא ראיתי אותה פותחת קונדום חדש כי כשעצרתי את האוטו היא מייד עברה לספסל האחורי ולי לקח עוד חצי דקה עד שהוצאתי את הכסף ולכן לא שמתי לב מה היא עשתה מאחורה בזמן הזה.
אבל פתאום התחלתי לאכול סרטים למה לעזאזל היא לקחה מהר את הקונדום ואמרה שהיא תזרוק? מה איכפת לה??? בדרך כלל אחרי שאני גומר אני זורק את הקונדום מחוץ לאוטו וזהו...פה נגמר הסיפור. היא פתאום גידלה מצפון על איכות הסביבה???

ואז עולה לי השאלה הבאה:

האם יכול להיות שהיא משתמשת בקונדום אחד לכמה אנשים? כלומר לא מחליפה את הקונדום בין קליינט לקליינט??

מישהו נתקל בזה פעם?

מצד אחד לא נראה לי הגיוני שזה המצב כי היא שמה אותו בפה, והוא היה מגולגל בתוך הפה אז קשה לי להאמין שאחרי שמישהו גמר בקונדום היא תשים אותו בפה, וגם לא הגיוני כל כך שהיא מגלגלת אותו בחזרה למצב שהוא נמצא ארוז (ניסיתי כשהייתי נער בעבר הרחוק וזה לא עובד).

מצד שני, הרי הן עושות את זה בכניסה לכל מיני מפעלים ומוסכים, יכול להיות שהן באמת לא רוצות להשאיר זבל מחוץ למקומות האלו כי יש להם איזה הסדר עם בעלי העסקים?

אשמח לתשובוות מבוססות במידה ויש. ומצטער על השאלה בנוסח מעריב לנוער: "מעריב לנוער שלום, חבר שלי גמר לי על היד ואז גירדתי באף האם אני בהריון?"
אני פשוט אוכל סרטים מכיוון ואני בזוגיות ולא רוצה לחטוף מחלות כאלה ואחרות ולהדביק את הבת זוג שלי.

תודה!

5
אותי לימדו שלקונדומים משומשים יש רק שני שימושים:

א. לרחוץ ואז לנפח בלונים
ב. לגנוב זרע

כאמור, האפשרות השניה לא רלבנטית במקרה של קוקסינל (אלא אם כן הוא/היא גונב/ת עבור חברה).
אבל מה שבטוח, זה לא ממש מעשי להלביש קונדום משומש על גבר אחר.
כל גבר יראה שמדובר במשומש, ובנוסף לכך, מבחינה טכנית זה בעייתי.

6
לקונדום משומש יש נטייה להדוף ריח מאוד חריף של זרע נוסף לכך קיים כמעט בכל קונדום גם קוטל זרע והרוח שלהלטקס ממנו עשוי הקונדום ביחד הריח לא משהו בלשון המעטה.
על אחת כמה וכמה בימים החמים שאנו עוברים.
האיבר שלך היה מרגיש מיידית במידה והיה שימוש קודם וחוש הריח היה מתריע.
מה שכן אין גבול לנבזות האדם ועל כן לך לבדיקה לך תדע איפה הגברת הסתובבה.
כי שכתבת אתה בזוגיות וחבל מאוד "ללכלך" את בת הזוג.
בכלל דעה שלי תחזיק תמונה של בת הזוג והתבונן בתמונה לפני שאתה הולך לנותנות השירות לא משנה כמה אתה כועס ומובל על ידי המוח שנמצא בין הרגליים
יש מצב שאתה עושה מחשבה שנייה לפני צעד לא זהיר ומסכן את מה שיקר לך
בכל מקרה תמיד להזהר
A Gentleman never tells

7
כמו שסייבורג כתב.
אתה יכול להיות רגוע מבחינת מחלות, בשביל לחסוך קונדום של שקל אף אחת לא תשתמש בקונדום פעמיים זה לא מדינת עולם שלישי.
מצב שני יש את הקטע של הגניבת זרע עם השילוב של ההתנהגות המעוררת חשד שלה. צריך להיות עירניים ולרוקן את הקונדום לפני שזורקים אותו לפח.
אבל גם מהבחינה הזאת הייתי נרגע כי יש שיטות הרבה יותר יעילות לגנוב זרע כמו לפתות גבר לשכב עם בחורה בלי קונדום כי היא עם "התקן" או "גלולות" וכו.. הרבה יותר יעיל ופשוט.

8
ראשית תרגע
וגם כל אנשי הקונספירציות..
מדובר על מחשבה של הזונה לא להשאיר עקבות של קנדומים משומשים עטיפות למינהם.דבר שגורם לגועל נפש אזורי אבל בעיקר לתלונות של שכנים למשטרה ואז דופקים להם את הצורה.-ובעיקר את הפרנסה.
לו היתה רוצה להדביק אותך במשהו יש דרכים קלות יותר...לו היתה רוצה לגנוב לך זרע-יש דרכים שימושיות יותר.עלות קנדום לזונה הוא שולי -זונה לא תטרח לשחק עם קנדום ועטיפה -אלה במטרה אחת להגן על עצמה-ולשמור על איכות הסביבה:)

9
עד שיש נותנת שרות שאכפת לה שלא יזרקו קונדומים לרחוב, אנשים נכנסים לסרטים...
אין מצב בעולם שהיא השתמשה בקונדום שימוש חוזר!
קודם כל כי זה מזהם אותה !!
שנית, לא רק שיש זרע מצד אחד של הלטקס, הצד השני זה מה שהשתפשף בתוך התחת שלה...
אתה יכול להיות רגוע, אין מצב שמדובר בשימוש חוזר
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”