כ אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי - דף 4 - סקס אדיר

אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי

33
אחרי עוד מספר ביקורים אצל ענת, אני חייב לציין שאני נרגש כל פעם שאני מבלה עימה.
אני מגיע ל-4 שעות ומצליח להחזיק איתה שיחה אינטליגנטית ונעימה למשך רוב הזמן, דבר שהוא לא עניין של מה בכך עם בחורות אחרות...
היא קנתה סבון מיוחד שמיועד לספא על פי בקשתי, כי חשוב לי מאוד להסתבן היטב במקלחת שלה לפני טיפול של 4 שעות בחדר חם, שבו בלוטות הזיעה עושות את שלהן.
היא לא עושה בודי למי ששאל אותי בפרטי, אך הטיפול שלה מרוקן את אשכיי כל פעם בצורה אחרת !
היא מומחית באנטומיה הגברית ויודעת להטריף ולהוריד את האנרגיה בדיוק בזמן שצריך, כדי שלא אגמור מוקדם מידי.
היא אף מבינה דבר או שניים בקוסמטיקה ונתנה לי טיפים מועילים בנושא.
למי שכבר ותיק אצלה, ניתן להגיע גם בשעות ובימים פחות מקובלים.
לקראת סיום, תבקשו את טיפול העיסוי בקצף ותראו כוכבים...

יחס גורר יחס

35
הייתי אצלה אתמול ...
בסדר אישה נחמדה וכל זה ... עושה מסז נחמד
אבל מה ההתלהבות אצל חלק מהאנשים פה אני לא מבין ...

היא שמה מלא שמן שעוד נשאר לי אחרי שהתקלחתי
העיסוי אצלה הוא עם בגדים במקרה שלי היא עשתה גם הרפיה אבל היא לא משדרת סקסיות או חושניות
לא רואה סיבה שאני חוזר

36
אני ממשיך לפקוד את מעונה של ענת בכל פעם שיוצא לי להגיע לעיר הקודש. ענת היא מסוג המעסות שכל פעם מפתיעה אותי מחדש. הפעם החלטתי להפתיע אותה וקניתי לה מתנה צנועה שקשורה לעולם העיסוי. התכוונתי שהיא תשתמש בזה לעינוג עצמי שלה או ללקוחות מובחרים (תבקשו "מה שעיסוי קצף הביא לך"), אבל היא החליטה להפוך אותי לשפן ניסויים והשתמשה בו עליי. נרשמה הנאה וצמרמורת בכל האיברים החשובים...

ענת גם יודעת שאני בן אדם עסוק ולכן מסכימה לפעמים לקבל אותי בשעות ובימים שהם מחוץ לשעות העבודה שלה ואני תמיד מודה לה עמוקות, כי לא מדובר בדבר של מה בכך. היא עושה לי עיסוי הודי ואינדונזי לדבריה, אבל לי זה מרגיש כמו הגירסה שלה לעיסוי טנטרי איכותי. המוזיקה מתחלפת לז'אנרים שונים המתאימים לאופי העיסוי והיא מתאימה אותו לרצון הלקוח. היא אומנם נשארת לבושה ואין אצלה "אקסטרות", אבל יש לה את היכולת ללמוד אותי ולהפתיע אותי בתחומים שהיא כבר יודעת שאני אוהב. עיסוי הקצף שהיא עושה לי בסיום השעה הרביעית, לא היה מבייש בחורה בת 18 בתאילנד...
היא בן המעסות הבודדות שמצליחות להביא אותי לשני גמירות, דבר שמאוד קשה לי...
היא מאוד מקפידה על דיסקרטיות ואף פעם לא עונה לטלפונים כשאני איתה. בחדר המקלחת שלה יש תמיד מגבות רכות וחדשות ומבחר סבונים נוזליים ושמפו מהסוג המקציף, שהיא יודעת שאני אוהב. ענת היא באמת פנינה במדבר וחשוב לשמר אותה כדי שכולנו נהנה לאורך זמן !
למי ששאל אותי בפרטי, האופציה של 4 הידיים כבר לא קיימת יותר.
יחס גורר יחס

37
ענת אכן מעולה!
היא מיוחדת ונדירה, הרבה דברים אפשר לאמר עליה שהם לא.
לא חטובה
לא בודי
לא מתפשטת
לא אקסטרות
אך כל זה מתגמד לעומת מה שכן שהוא משובח בכל הרמות, גם פיזית גם אנרגטית וגם אנושית.
מי שהוא אדם איכותי ויתנהג אליה בכבוד יכול לצפות לעונג מיוחד ונפלא.

38
חברים אני מבקש בכל לשון של בקשה.
אל תבקשו מענת יותר ממה שרשום כבר.
כל מי שמבקש ממנה סקס וכדומה, יורק לבאר שממנה כולנו שותים.
זה גורם לה להיכנס למצב "בונקר" שבו גם מי שקיבל בעבר צ'ופרים כאלו ואחרים (בשום פנים ואופן לא סקס) מפסיק לקבל גם את זה !
אז בחיאת רבאק, תנו לה כבוד ותסתפקו במה שיש.
חבל שגם המעיין הזה יתייבש ואז כולנו נאכל חול...
יחס גורר יחס

40
האמת כשה "ז" עומד רובנו רוצים לדפוק מה שזז אבל... כשהייתי אצל הגברת אמרתי לעצמי שהכיף לזרום אבל בטח שלא שווה לשלם על איכות כזו אפילו לא שקל...

באופן כללי אני אישית לא נהנתי מהמסז' ובטח שלא מהגברת החופרת....

לדעתי בכלל לא מומלצת...

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”