רוני רוני הקדמת אותי בגילוי וגם בשעה...
מתקשר לפקידה המעצבת, הנבלה טרפה, ימח שמה, שתאבד את הקול שלה לצמיתות ותעבוד כל החיים שלה כעוזרת קופאית בסופר.
היא מנסה לחנך אותי בנימוסין ואיך צריך לדבר איתה, מתכווץ ונחמץ לי הלב ,אך הזין דורש ואני מתנצל ומבקש שוב את הפרטים.
קובע שעה, ומכוונת אותי לרחוב הירקון ת"א.
דרך אגב, הפקידה לפי דעתי נותנת שירות גם בבת ים ויכול להיות שזו שיצאתי עליה בעבר, עושה רוטאציה עם "כלבות" אחרות בתאגיד.
מגיע מוקדם מהרגיל, כ10 דקות לפני ונכנס לדירה, מולי עומדת בחורה אדמונית עם נזם באף עגיל בלשון וכך יתברר גם בפופיק, שער גלילי על עקבים כך שגובהה כ -165 ובלעדיהם כ-160, ושמלת מיני שחורה.
מתיישבים על הספה, כאשר היא מבקשת שאשב לידה, התיישב כבודו, והתחלנו בשיחה קולחת על המוצא שלה שהוא מולדובני, קישניב, ולכן כנראה הרומנית השוטפת שלה, מולדובנים רבים מדברים רומנית שוטפת במיוחד אם הגיעו מאיזו הקרוב לגבול של רומניה.
גרה בגרוזיה בשנים האחרונות, בעסקאות הקזינו וכנראה מעבר לכך (רק שלא תבחר לכנסת ברשימת הליכוד הקרובה).
מיצינו את השיחה והתבקשתי לעשות מקלחת, קמתי בשמחה היות והיה יום חם ומשקל הביצים גרם להזעת יתר בכל הגוף, וזאת בגלל ההתנזרות הארוכה שנמשכה יומים שלמים שבהם לא נגעה יד אדם במחשכי הפרטיים.
לאחר מקלחת קצרה, פגשה אותי על הספה בלי חזיה ורק עם תחתוון טונג שחרחר, ניגובים אחרונים ואנחנו פוסעים יחדיו למיטה (המסכנה, ראו המשך).
מתיישב על המיטה והיא לצדי ומתחילים בנשיקות קצרות אך נועזות, היא מנסה לההשכיב אותי במעין ריטול קבוע על מנת לפזר קצת נשיקות ולרדת למציצה,אבל אני "רעב" וחרמן אש, שובר את הרצף,טורף לה את השפתיים והיא מחזירה בליקוקים והוצאת לשון, מזמוזים ממושכים כאשר אני לופת את עופריה הקטנים והרכים, עם הפטמות הנוקשות והבולטות שהתקשו, יורד עם שפתי לפטמות ויונק מהן כמו תינוק בין יומו.
מזמוזים כבדים עם מגע שלה ושליבין גופותינו ואצבעות סקרניות המגששות במשולש הקדוש שלה.
משכיב אותה על גבה ויורד דרומית כדי לגלות את אוצריה, מולי ניצב כוס ורדרד עם שפתיים בולטות, נקי משיער ויורד כמו גרגרן האוכל סטיק עסיסי, מלקק ואכול כל פיסת עור ודגדגן שיש לה.
היא מתפתלת, גונחת, רוצה עוד ורוצה להפסיק, נאחזת בי ואוחזת בכרית,תופסת את שיערה ותופסת את ראשי....עבודה רצופה של כ10 דקות ועולה צפונה למזמוז השלמה, כאשר היא מחייכת ובולעת אותי בנשיקות.
מחליט שתורי להתפנק ונשכב על הגב והיא ממש כמו בהתחלה מתחילה עם הריטואל של ליקוק האוזן ופיזור הנשיקות כולל ליקוק הפטמות, וירידה לכיוון הזין שמחכה כבר 48 שעות למגע ורטיבות.
היא מוצצת את הכיפה, מלקקת מהבסיס כלפי מעלה ויורדת לחצי התורן בנסיון למציצת גרון, אני חרמן אש, שם יד על ראשה ומזיין במהירות את פיה כאשר היא נענקת לאוויר, דוחף את הזין עוד יותר עמוק על מנת להרגיש את הגרון.
זאת לא סבטה, בולעת הזרגים אבל באימון קל ,על ידי אנוכי, ניתן להגיע לתוצאות דומות...

רואה כי טוב, ומוריד אותה לכיוון הביצים, שאוגרים חומר ורוצים להתפרץ כמו הר געש איסלנדי, ליקוקים ושאיבה לא רעה, והזין איתן ורוצה לחדור.
מולבש הכובעון בעזרת פיה, בעוד היא מוסיפה מציצה מקונדמת עם ואקום נכון לוידוי האיתנות. מתיישבת עלי כאשר אנחנו בתנוחת הלוטוס ומנסה לרכב עלי, אני חרמן אש (כבר אמרתי לא) לא מחכה, ומתחיל לפמפם אותה עם תנועות אגן זריזות בעזרת הרגליים והיא גונחת ונושכת את שפתייה.
נרגע מעט והיא מתחילה ברכיבה (שרוני הזכיר), רכיבה אינטנסיבית ואני מוסיף קונטרות קטנטנות ואוחז בישבנה העסיסי והקטנקטן.
עבודת רכיבה שלה לא רעה ,עם חדירה מלאה ותנועות אגן של קדימה ואחורה גרמו לזיין שלי להתקשות עוד יותר, הפכתי אותה למסיונרת אגרסיבית בעוד אני מזיין אותה במהירות רבה, כולי זיעה, לא מפסיק להתנשף והיא בשלה, גונחת ומתפתלת, כאשר יש לה מבט של היי בפנים ועיניים סגורות,ואני מוסיף נשיקות ומזמוזים ומשחק בדגדגן שהיה רטוב ומנופח כמו שאני אוהב.
היא רואה אותי נוטף מים, ומחילטה לקום באמצע הזיון ולהדליק את המזגן, חוזרת חזרה ויורדת למיטה על ארבע ואני חרמן מתנפל עליה בנשיקות לגופה, ומסובב אותה לדוגי כאשר היא תופסת את המשענת של המיטה ואני באגרסיביות מפלחת לה את פלחי הישבן בעוצמה רבה והיא גונחת ומתפתלת והמיטה לא מפסיקה לעשות קולות של חריקה כאילו עוד שניה תתפרק.
חור התחת שלה בתול לחלוטין, אפילו יש לה שם פלומה שאף פעם לא גולחה, לכן אנאלי מחוץ לתחום!!
זיון אגרסיבי בדוגי,מסתיים כאשר אני אוחז אותה בשדיה ומחדיר עמוק את הזין ונעצר מעט להתאוששות.
נח קצת בתוכה, זז הצידה וחודר אליה מן הצד כאשר רגל אחת שלה מורמת ואני משחק לה בדגדגן ולופת לפרקים את שדיה וגרונה והיא עם מבט של היי ועיניים סגורות גונחת.
בתנוחה הזו ניתן להרגיש את הכוס הצר שלה שלא הניח לזין שלי לשניה.
נרגע קצת וחודר בתנועות עמוקות לכוס ומסיים בחיבוק וחדירה עמוקה.
היא שואלת אותי אולי נעבור לספה שבסלון,יש שם את המזגן, ואני מסכים בחפץ לב.
היא מתכופפת לסדר את הסדין על הספה ואני, חרמן אש (לא זוכר עם הזכרתי את זה כבר

), חודר אליה מאחורה ומזיין לה את הצורה עד שהיא מאבדת את הכוח ומניחה את ראשה על הכריות של הספה,אני מוסיף ומחלק סטירות על התחת הלבן סיד שלה עד שהופך אדום רותח.
זיון עצבני כאשר אני רואה את עצמי במראה שבצד ושוב מסיים את הדוגי בחדירה עמוקה ואחיזה בשדיה.
מחליט להתיישב והיא לא מוותרת, רוצה שאני אגמור,ומתחילה מציצה מקונדמת, לא רעה.
אצבעותי הסקרניות מתחילות לשחק לה בשפתיים והדגדגן, והיא מוצצת ויונקת,מחדיר לה אצבע אחת ובתנועת אומן של אצבע האמצעית המורה "זין" חודר עליה וכמו ויברטור מרטיט אותה באכזריות עד שהיא מוציא קולות ובקושי מצליחה לנשום כאשר כל הזמן הזה הזין שלי אצלה בפה, הדגדגן מתנפח וכול הכוס שלה נרטב כולל פרק כף היד שלי.
מושיב אותה עלי, והיא מתחילה שוב ברכיבה טוב ואני מסייע בקונטרות עם האגן להשלמת התנועה, לאחר מספר דקות אומרת לי שהתעייפה ואני מתחיל במלאכה של הפמפום, ובקצב מסחרר מזיין אותה מלמטה,מחליט לשנות ומשכיב אותה על הגב במעין מסיונרת, חודר אליה כאשר רגל אחת שלי על הרצפה והשניה על הספה, מנסה לשמור על השיווי המשקל ובמקביל לזיין אותה באגריסביות, מסובב אותה לאורך הספה ושוב חודר אליה בסוג של מסיונרת אז שמאבד את הכוח לחלוטין.
היא לא מוותרת וניגשת למציצה מהצד כאשר הקונדום כבר נזרק, אני מזיז אותה לאמצע ודוחף את ראשה כלפי מטה על מנת להגיע כמה שיותר עמוק לגרונה.
ולפתע מתקשרת הפקידה "הכלבה" ושואל האם כבר סיימנו,הבחורה במבוכה עונה שאנחנו בתהליכי סיום ושזה יקח עוד 5 דקות.
מנתקת את השיחה וחוזרת למציצה עם ליקוקי ביצים וכאן החלטתי להרים רגלים והיא בלי להתבלבל יורדת לרימניג קל, ואני מקבל זרמים ברגלים ודוחף אותה למרעום כאשר היא מחזירה בליקוק אכזרי שמשאיר אותי חסר אוויר.
חוזרת לביצים ולמציצה ואני אומר לה, תעלי למעלה (אין בכלל זמן) ותעברי לליקוקנשיכות של הפטמות שלי, ותוך כמה רגעים כל החומר התפרץ כמו הר אייאפיאטלאייקוטל וכל איזור האגן והבטן שלה כוסה בנוזל לבן כאשר אני גומר במשך דקה שלמה ומנשק אותה על שפתיה הרכות.
היא חיש וקל שריק שרק רצה למקלחת ואני מסתכל על השעון....אני כבר שעה ו-10 דקות בדירה ועדיין לא התקלחתי, ולפתע יש דפיקה בדלת ועומד בחור...רוני אני יודע שזה אתה..באת לסיבוב שני, אחרי הדיווח שלי

.
נכנס למקלחת והיא מנהלת את העניינים מול הלקוחותפקידה, מקלחת זריזה , מתלבש, מעביר את הכסף, ונשיקת פרידה.
יוצא מאושר וחצי קילו פחות מן המשקל שאיתו נכנסתי לדירה של הגברת, אם זה מאיבוד החומר או מאיבוד הזעה.
התרשמות:
בחורה סופר נחמדה.
עור לבן סיד כאשר ניתן לראות את הורידם דרך העור.
בחורה בכושר עם בטן שטוחה ויש כוח לזיון (אחרי רוני עוד היה לה כוח לסשן איתי)
לצערי היו זיפים ברגלים וקצת באיזור האגן, כנראה דילגה על הגילוח היום.
פנים לא ממש יפות, אבל נאות מאוד מתקבלות על דעת.
אין גמירה בפה, למרות השקר של הפקידה שאמרה כן.
לפי דעתי גינגית אמיתית, לא יודע אם יש תוספות או לא, לא מבין בזה.
חזה קטן ועומד, האמת כל הגוף קטן ועומד, קומפקטית בצורה הנכונה.
מחיר:500
כמו שרוני אומר "כחומר ביד היוצר" לפחות לרגע זה.
האם אחזור, כמו שאומר מוטי חביב "60 דקות זיון, 7 תנוחות, 2 מיקומים, גמירה אחתתת, זו היא מנת חלקו של ביגדדי ונשאל השאלה גינגית מולדובניתרומניהגרוזינית מהתאגיד, לא! לא! לא! אומר ביגדדי, בילבי המשטרללת! בילבי המשטרללת! בילבי המשטרללת!....גולללללללל, רררררונלאדו! רררררונלאדו! רררררונלאדו! "
נ.ב:
לפגוש דוגם אחריך או לפניך זה תמיד מביך, אבל אפשר בחיוך ממזרי להגיד שלום או אפילו להעז ולהגיד מילים שלמות, זה שאנחנו מזיינים אותה בחורה לא אומר שלא ניתן להיות מנומס אחד לשני...רק חומר למחשבה..