כ An-na Haifa 27 - סקס אדיר

An-na Haifa 27

1
מפרסמת בממבה.
מישהו נפגש איתה??
נראת טוב בתמונות.
רוצה 500 לשעה לא ממוקמת.
רציתי להפגש עם לילה אבל היא תהיה רק ברביעי.
תודה.
חייה ותן לחיות

An-na Haifa 27

2
אני יודע למי אתה מתכוון. בלונדינית עם חזה גדול עיניים כחולות גדולות ואף קצת שבור.
אתה יכול להעביר לי את המספר בפרטי?
אני שלחתי לה מספר הודעות אבל היא לא חוזרת אלי.

An-na Haifa 27

7
חברים יקרים
אתמול היתי עם אנה אנושקה אניטה....
לקחתי אותה לשעתיים וקצת לה שילמתי 1000 ולחדר עוד 150 (יש לי יום הולדת בקרוב וחסכתי הרבה זמן למשהו טוב)
הבחורה חמודה גוף מלא אבל לא שמן עגלגל מאוד רכה ונעימה נותת הרגשה של חברה יותר מאשר סתם מיקצועית.לאחר מימוזים ונשיקות התפשטנו קצת מיזמוז בעמידה ומקלחת משותפת חירמון מדהים ירדה למציצה קלה ואני לליקוק ראשוני.
יצאנו למיטה ולאחר ניגוב ויין ליקקתי אותה מהארש עוד לשבלול .
מריחה נפלא נהנית מהמגע אוהבת שנושכים לה בפיטמות לא יותר מדי חזק ליקוק טוב ואצבעות והבחורה גמרה בהתכוצות מדהימה.
מציצה קלה שלה ( אני לא חסיד של מציצות) וסיבוב ראשון במסיונרית עם נשיקות מדהימות.
נחנו קצת וליטפנו אחד את השנייה תוך כדי עיסוי מדי פעם של הדגדגן שלה מציצה לא ארוכה להעמיד את הכלי חליפה ורכיבה שלה עלי החלפנו תנוחות כמה פעמים עד שגמרתי בדוגי ( מה לעשות יש לתנוחה הזו משהו שגורם לכך...).
שוב קצת יין וקצת ופלים וקולה . הופך אותה על הבטן למסז' עם הרבה שמן משהו כמו רבע שעה של מסז' והיא כמעט נרדמה ..
תוך כדי מסז' שוב עיסוי לדגדגן שלה התחממות החדרת אצבעות לחור האחורי( תחת) אבל לא מסכימה לאנלי רק אצבעות התחממה מאוד שוב חליפה וחדירה בתנוחת ליזי דוגי (כשהיא על הבטן ואני על הישבן שלה) שמתאימה לאנלי אבל גם לחדירה רגילה .שוב גמירה שלי מקלחת התארגנות יציאה .
משך הזמך לא מדחיקה ולא מנסה לזרז הכל בנינוחות מרגיעה.הינו בחדר שעתיים ורבע בערך(אולי קצת יותר )
אני נהנתי מאוד .
חזה מדהים .
שפתיים נעימות ( יודעת להתנשק טוב מאוד).
גוף נעים למגע .
בכללי טב מאוד עד מצויין ( חסר רק האנלי שילים את המצב למושלם).
אני לא אחזור ( יקר מדי ) אלה אם תהיה כאן גם בשנב הבאה.
מומלץ למי שיכול לא למהר ולהשקיע יותר משעה .

נ.ב הגעתי אליה דרך אתר ממבה .
אורלי וגינלי ואנלי השילוש הקדוש
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”