כ טנטרה חרטה - דף 2 - סקס אדיר

טנטרה חרטה

11
הי טנטרה או לא בסופו של דבר מדובר בבודי.
א.

הייתי עם סילביה ועם אלה.
עם שתיהן היה לי ממש כייף ואני ממליץ בחום.
מחיר בסביבות ה350, כשטוב לי אני אוהב להטיב.
סילביה אקזוטית מיוחדת במראה גוף מדהים לעובדה שהיא קצת מבוגרת ( טוב גם אני לא צעיר אבל גבר נשאר גבר עד המוות אם אין לו ג'וקים בראש ) נהדרת פשוט ויפיפיה בעיני.
אלה גם מדהימה ויפה שיער אדמוני אש אח"כ שמתי לב שהיא נמוכה, נכנסת לרובד פסיכולוגי מה....

סילביה נמצאת במעבר יבוק 5 ויש עוד מקום ברחוב המגדל 11 שקשור אליה.
אלה נמצאת ברחוב ליד בוגרשוב כבר כמה זמן שלא הייתי ( מעצורים ושאיפה לשלמות אשר בתקווה תתבטא ע"י אשה שרירנית ואין... צריך לנסוע לחון"ל )

המגדל 11 ( בנות יפות גם וסילביה כנראה מגיעה לשם ) 0525337115
מעבר יבוק 5 - סילביה - 0549554899
אלה - 0549757598 - אלה עובדת מ10:00 => 17:00
יש צורך כנראה לתאם.
לא צריך להוציא מעל 350.00 ש"ח אלא אם כן יש סיבה סיבתית.

ב.

עוד בחורה נחמדה מאוד מקסימה, נשית מאוד, קומפקטית, אנושית, עדינה שירותית מבוגרת מעט בשם אלה:
נמצאת בזבוטינסקי 12 - מקום שקורא לעצמו קליניקה אלטרנטיבית.
יש שם עוד בנות..
טל" 0542957540

לציין שכל הטל" מפורסמים ברגיל כאן ואני מוסיף אותם מטעמי הנוחות והרלוונטיות אני משער שגם הבחורות הללו מוכרות...

הערה. כשמשלמים 500.00+ לא תמיד מקבלים את התמורה, הייתי אצל בחורה גוף מושלם ברח" הירקון היא כנראה מבוגרת ע"פ הפנים, רוסייה, רזה גוף משגע, חזה כנראה בהזמנה, רציתי להתגרות מהגוף וכיו"צ אבל היא לא משתפת פעולה, טלפונים וענינים יש בחורות ב250 ש"ח שWYSIWYG.

מבחינת שביעות הרצון הנתינה והכול גם אלה וגם סילביה נהדרות ביחס שלהם מבחינת ההתנסות שלי.

מתי תהייה מישהיא עם גוף מחוטב מפלדה ....נחייה ואולי נראה - אם אתם מכירים אשמח אם תשתפו...
הייתה ז'אנה מאוסטרייה שנהגה לבוא... אין יותר היה לי ממש טוב איתה 1600 ש"ח - מלכה - יצאתי משוחרר...

טנטרה חרטה

12
[QUOTE=insideout]לכן הפתרון המושלם הוא ליאת מהרצליה פיתוח טנטרה בלי חרטא .ידיים מחשמלות ולשון אלקטרונית רימינג הכי עמוק שחוויתי - וחוויתי ...
ובסוף גמירה מפוארת בפה . יפהפיה קצת דשנה אבל חלקה ומטופחת . 300 ל 45 דקות שווה כל רגע
[/QUOTE]

ליאת לא עושה טנטרה.
אין שום קשר בין הרימינג של ליאת לטנטרה.
גם המסאג׳ שלה מאוד גרוע, לחובבי הרימינג/מציצה עם גמירה בפה ניא טובה, אבל לא לחובבי המסאג׳...
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

טנטרה חרטה

14
החלק הראשון בטיפול של ליאת הרצליה הוא וורסיה של טנטרה ליטופים עדינים מחרמנים בכל הגוף- מי שמחפש מסאז' רפואי למעיכת השרירים שלא יילך. מי שרוצה עיסוי חושני אירוטי עם רימיניג מטורף ומציצה עם כל הלב עד גמירה בפה זה כן.
ליאת לא מתיימרת להיות מעסה רפואית זה לא קופת חולים . אני חוזר אליה שוב ושוב רק לענג את אברי לפניה היפות ועורה החלק ובעיקר ליחס הלבבי המחוייך והנשמה הגדולה

טנטרה חרטה

16
דברתי עם מישהי מהפייסבוק שנקראת בשם דיקיני ג'אנה, או משהו כזה, מקבלת בתל אביב, מפגש ראשון הכרות ב450 ש"ח לשעה, וכו' וכו', אשמח לקבל עדכון עליה, שלא אתחרט על כך שהלכתי בכלל...

טנטרה חרטה

17
אם היא מכנה את עצמה עם הקידומת דאקיני, זה אומר שהיא 'כוהנת טנטרה' כלומר מעסה שבאמת למדה זאת בהודו.
זו נקודת פתיחה הרבה יותר טובה מכל מיני מעסות שמפרסמות שהן טנטריות ביד2 אבל בסוף אתה מגלה שזה סתם עיסוי...
כמובן שיכול להיות שהיא גם מחרטטת אותך עם הדאקיני שלה.
תדגום ונשמח לקרוא את הדיווח שלך !
יחס גורר יחס

טנטרה חרטה

18
שלום לכולם,

בחיפושיי אחר עיסוי טנטרי הייתי אצל מספר מטפלות.
הכי טובה שהייתי היא טל כהן (יש דיווח עליה כאן באתר)
האם מישהו היה אצלה והיה אצל מטפלות טובות יותר ?
לטובות אני מתכוון לחיבור עמוק יותר וזורם יותר ?

תודה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”