כ דגימה מוצקין יששכר - סקס אדיר

דגימה מוצקין יששכר

1
היום יצא לי לבקר בשעות הבוקר בחיפה למטרות עבודה אז חשבתי לפנק את עצמי מצאתי את המודעה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9211

פקידה ענתה אמרה 300 שקל לחצי שעה 400 שקל 40 דקות שתי אקטים, הגעתי למקום התקשרתי להודיע שאני שם ואמרה לי לחכות, שמה אותי על ממתינה כ5 דקות להגיד לנערה שהגעתי והכווינה אותי לדירה.

פתחה את הדלת אוקראינית מהממת בלונדינית לא מדברת עברית, מדברת קצת אנגלית, סיכמנו פרטים עד כמה שאפשר במגבלות השפה 400 שקל שני אקטים 40 דקות, נכנסתי עם הרגשה טובה כי החיוך שלה ממיס והיא פשוט מהממת ברמה של כוכבת פורנו.

התפשטתי ישר נשכבתי, היא התפשטה ופשוט חשבתי לעצמי ואו, גוף מדהים בחורה רזה עם חזה סילקון. הלבישה קונדום(לא שאלתי אם אפשר בלי כי לא מעוניין) התחילה למצוץ במקצועיות רבה היא יודעת את העבודה(אפשר להגיד שמנסה לתקתקת ולסיים עם זה מהר כי היא מצצה ממש טוב) כמובן שהגמירה לא איחרה להגיע ואחרי כ-4 דקות סיימתי תעסק, היא לא עזבה את הזין אחרי הגמירה וההמשיכה למצוץ ולשחק עם הפה בקוטג' שנזל בתוך הגומי כאילו בא לה לשאוב את זה. הביאה מגבונים התנקיתי נשכבתי דיברנו קצת והופה מוכן לעבודה שוב פעם, מציצה של 3 דקות, דוגי עצבני שהיא מזיינת אותי יותר מאשר אני מזיין אותה, דוחפת עם קונטרות חזקות(יש לציין את המראה הענקית בחדר שמגבירה את ההנאה :D ), לאחר מספר דקות היא התהפכה על הגב מסיונרית מהירה שגם שם היא דוחפת ונותנת קונטרות אנרגטית ממש, עושה קולות בצורה מוגזמת(אני אישית מת על זה), לאחר מספר דקות גמירה מספר 2, היא לא מוציאה את הזין ישר, נשכבתי עליה מצצתי לה תפיטמות ונחתי קצת עם חיוך כאשר היא מנשקת לי את הצוואר, לאחר מכן נשכבתי עישנתי קצת והיא הלכה להתקלח, חזרה הביאה נשיקה בלחי ויצאתי משם.

חסרונות, אני לא יודע אם זה חיסרון או לא, ממש אנרגטית דוחפת חזרה עם קונטרות טובות אין מצב שלא גומרים אצלה מהר, אישית לא אכפת לי מזה נהנתי מאוד ויצאתי מסופק עד הסוף לאחר כ27 דקות מהכניסה עד הסיום אבל נראה לי זה נחשב תקתוק.
אפשר להרגיש טיפ טיפה קוצים על הרגליים לא משהו דרסטי, הן היו ממש חלקות אך הגילוח לא היה מהיום, והסילקון בחזה ממש ממש קשה אבל אני אוהב את זה גם ולכן מרוצה :P

יתרונות, בלונדה מהממת שפשוט ואו, גוף סקסי בטן שטוחה, תחת לא מהעולם הזה, קעקוע סקסי מעל התחת בגב(כמה אני מת על זה),מנוע צר ויודעת להשתמש בו בקיצר יצאתי מרוצה חבל על הזמן, אני חוזר למרכז לצערי הרב ואם היה יוצא לי הייתי מבקר שוב פעם.

לא יודע אם היא עושה דברים נוספים כמו GFE, מציצה לא מקונדמת או אנא עארף כי לא שאלתי ולא מחפש את זה תשאלו את הפקידה....

דגימה מוצקין יששכר

8
יש שתי מודעות שונות המפנות ליששכר 8.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9085
והשנייה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9211
היום התקשרתי לשנייה.
לא ברור אם מדובר באותה דירה או שתי דירות שונות באותו בניין,
איך שלא יהיה, בחורה יפהפייה - אוקראינית בלונדינית עם גוף ופנים לתפארת.
1.70 שיער ארוך בלונדיני, חזה סיליקון בינוני+ - מישהו עשה עבודת אמנות !
בטן שטוחה, שפנפן מדהים עם שפתיים גדולות.
התחלנו עפי שאני תמיד נוהג, מגע עדין בימידה, נגיעות בצוואר ונשיקו קטנות בלחי,
ואז גולש לעבר האוזן והצוואר. התגובה לא מאחרת לבוא !
היא מורידה חולצה, חושפת זוג שדיים מושלמות, כבר אמרתי סיליקון קשיח, אבל המראה ... אוי איזה יופי !!!
הידיים מגששות בעדינות, עוברות לגב העדין והחלק, יורדות אל האבטיחים הרכים וממששים בחוזקה את הסחורה
היא מתחילה להאנח, אני מלטף את פטמותיה שמזדקרות כמו שני דובדבנים עסיסיים.
היא עושה צעד לאחור, ובתנועות מיומנות מסירה את מכנסי, יוחנן מזנק לפנים ונשאר שם מאובן וחם.
גם התחתונים של שנינו נופלים לקרסוליים, ומועברים אחר כבוד הצידה.
אנחנו עוד מתמזמזים דקות ארוכות בעמידה, ידי מגששות את שדיה הנפלאות, את הגב החלק, את השיער.
היא נענית בהנאה, גופה נצמד לשלי, ריח נפלא ורענן עולה ממנה.
האנרגיות מתגברות, היא יורדת לכיוון האיבר הזקור שלי, אני מתיישב על קצה המיטה, והיא מלבישה כובעון.
אני לא מנגד, פשוט נהנה מכל מגע ותנועה שלה.
היא עוברת למציצה, לא ממהרת לשום מקום, בתמועות מיומנות ונמרצות היא גורמת לי להרקיע שחקים ולהאנח מתוך תענוג.
אני נשכב על המיטה, מושך אותה בתנועה זריזה כך שתשכב מעלי, היא מופתעת, אבל צגיבה בחיוך.
אני ומוצץ בהנאה את פטמותיה.
משכיב אותה לידי, ובתנועות איטיות יורד בין רגליה להנות ממראה מדהים של שפתיים גדולות ובולטות, כמו סוכריה.
אני מתמקד בעבודת לשון, מדי פעם לא יכול להתאפק ומוצץ את הסוכריה. והיא נמסה לי בפה
מתפתלת ונאנחת מרוב תענוג. וואו איזה הנאה לשנינו. קשה לי להפסיק, אבל יוחנן דורש את שלו, ואני עובד למסיונרית.
עיניה עצומות, אני לא יכול להפסיק להסתכל בגוף המדהים שאני מזיין במרץ.
כמה דקות, ואני עוצר מעט לנוח. היא לא מרפה, חוזרת למציצה נמרצת.
התענוג מדהים. אני לא נוהג לגמור בפה, אבל השיכרון משתלט עלי, ואני נותן לעצמי להיסחף עם החוויה עד לסוף הידוע מראש.
היא ממשיכה להחזיק אותי בפה ולמצוץ גם אחרי שגמרתי בפרץ גדול.
מנוחה, מעט דיבורים. היא לא יודעת מילה עברית, וגם אנדלית היא לא הצד החזק שלה.
טוענת שהיא בת 21 ונמצאת כאן לשבועיים. לא בהכרח קניתי אולי היא בת 25 אבל לא יותר. בינתיים אנחנו מתלטפים, אני עובר למצוץ את הדובדבנים, ויורד שוב אל הסוכריה המדהימה שלה. כמה דקות והכל מוכן לשיגור נוסף.
שוב מציצה נפלאה, הפעם אני שולט בעמצי ועוצר אותה, אני מושיב אותה עלי והיא רוכבת בתנועות מדנהימות מעלה מטה, קדימה ואחורה והשדיים הנפלאות האלו מעליי. עוד כמה דקות ועוברים לדוגי שמכריע אותי בכמה תנועות אגן מרהיבות....
שעה קסומה ב 400 שח, עם מקלחת טובה, ועוד כמה לטיפות ונשיקת פרידה.
אני מוכן לשבת !

תן כבוד כל עוד לא הוכח אחרת.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”