http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9211
פקידה ענתה אמרה 300 שקל לחצי שעה 400 שקל 40 דקות שתי אקטים, הגעתי למקום התקשרתי להודיע שאני שם ואמרה לי לחכות, שמה אותי על ממתינה כ5 דקות להגיד לנערה שהגעתי והכווינה אותי לדירה.
פתחה את הדלת אוקראינית מהממת בלונדינית לא מדברת עברית, מדברת קצת אנגלית, סיכמנו פרטים עד כמה שאפשר במגבלות השפה 400 שקל שני אקטים 40 דקות, נכנסתי עם הרגשה טובה כי החיוך שלה ממיס והיא פשוט מהממת ברמה של כוכבת פורנו.
התפשטתי ישר נשכבתי, היא התפשטה ופשוט חשבתי לעצמי ואו, גוף מדהים בחורה רזה עם חזה סילקון. הלבישה קונדום(לא שאלתי אם אפשר בלי כי לא מעוניין) התחילה למצוץ במקצועיות רבה היא יודעת את העבודה(אפשר להגיד שמנסה לתקתקת ולסיים עם זה מהר כי היא מצצה ממש טוב) כמובן שהגמירה לא איחרה להגיע ואחרי כ-4 דקות סיימתי תעסק, היא לא עזבה את הזין אחרי הגמירה וההמשיכה למצוץ ולשחק עם הפה בקוטג' שנזל בתוך הגומי כאילו בא לה לשאוב את זה. הביאה מגבונים התנקיתי נשכבתי דיברנו קצת והופה מוכן לעבודה שוב פעם, מציצה של 3 דקות, דוגי עצבני שהיא מזיינת אותי יותר מאשר אני מזיין אותה, דוחפת עם קונטרות חזקות(יש לציין את המראה הענקית בחדר שמגבירה את ההנאה :D ), לאחר מספר דקות היא התהפכה על הגב מסיונרית מהירה שגם שם היא דוחפת ונותנת קונטרות אנרגטית ממש, עושה קולות בצורה מוגזמת(אני אישית מת על זה), לאחר מספר דקות גמירה מספר 2, היא לא מוציאה את הזין ישר, נשכבתי עליה מצצתי לה תפיטמות ונחתי קצת עם חיוך כאשר היא מנשקת לי את הצוואר, לאחר מכן נשכבתי עישנתי קצת והיא הלכה להתקלח, חזרה הביאה נשיקה בלחי ויצאתי משם.
חסרונות, אני לא יודע אם זה חיסרון או לא, ממש אנרגטית דוחפת חזרה עם קונטרות טובות אין מצב שלא גומרים אצלה מהר, אישית לא אכפת לי מזה נהנתי מאוד ויצאתי מסופק עד הסוף לאחר כ27 דקות מהכניסה עד הסיום אבל נראה לי זה נחשב תקתוק.
אפשר להרגיש טיפ טיפה קוצים על הרגליים לא משהו דרסטי, הן היו ממש חלקות אך הגילוח לא היה מהיום, והסילקון בחזה ממש ממש קשה אבל אני אוהב את זה גם ולכן מרוצה :P
יתרונות, בלונדה מהממת שפשוט ואו, גוף סקסי בטן שטוחה, תחת לא מהעולם הזה, קעקוע סקסי מעל התחת בגב(כמה אני מת על זה),מנוע צר ויודעת להשתמש בו בקיצר יצאתי מרוצה חבל על הזמן, אני חוזר למרכז לצערי הרב ואם היה יוצא לי הייתי מבקר שוב פעם.
לא יודע אם היא עושה דברים נוספים כמו GFE, מציצה לא מקונדמת או אנא עארף כי לא שאלתי ולא מחפש את זה תשאלו את הפקידה....