בפגישה השנייה, קבענו להיפגש בשעות הצהריים המאוחרות,איך שהיא פתחה את הדלת וביקשתי ממנה מראש שתפתח לי רק עם ג'ינס לגופה ובלי חזיה היא התחילה להתנשק איתי בלהט ולעשות איתי את משחקי הטיזניג שהיא כל כך אוהבת שזה להתרחק טיפה ואז לנשק אותי בתאווה,לא יכולתי להתאפק יותר והשכבתי אותה על הספה והתחלתי לרדת לה,היא מגיבה בצורה מעולה וירדתי לה במשך כרבע שעה שבהם היא גמרה פעמיים ואת זה היא לא יכלה לזייף לפי ההפרשות שיצאו, המעלה הכי גדולה שלה כמובן חוץ מהחזה והתחת זה הפה המדהים שלה, היא מוצצת בחסד עליון ותוך דקות ספורות שחררתי את מטעני בפה שלה והיא המשיכה למצוץ לי עד שהייתי צריך להגיד לה דיי כי לא יכולתי יותר, המבט שלה על הפנים והחיוך ברגע שהיא רואה שהיא עשתה את העבודה בצורה יוצאת מן הכלל רק הדליקו אותי עוד יותר, בסיבוב השני ביקרתי אותה בחור האחורי, בדקות הראשונות איתי היא תמיד מבקשת לאט שתתרגל לסחבק שהוא מעל הממוצע ואחר כך פשוט נותנת לי לעשות ככל העולה על רוחי בכל התנוחות ובכל הכוח שאני רוצה עד למצב שאחרי שסיימנו בזמן שאנחנו שוכבים במיטה 10 דקות היא מנשקת אותי וירדה לי שוב לסיבוב שלישי שבקושי הצלחתי לגמור בו,בפגישה השנייה הייתי אצלה כמעט שעתיים והיא לא ביקשה ממני תוספת תשלום ואף ביקשה ממני להישאר עוד ושנדבר ויצא מצב שביליתי בחברתה 4 שעות שבשעה הרביעית ביוזמתה הבלעדית עשינו אהבה שוב ואני מדגיש אהבה ולא סקס עקב רמת החיבור שהיה בינינו, מאז ביקרתי אותה עוד פעם שהייתה מדהימה ושראיתי שאני מתחיל לפתח אליה משהו לקחתי צעד אחורה, היא שלחה לי הודעה לפני כחודש מה קורה איתי ולמזלי זה לא היה ליד החברה החדשה שבגלל זה הפסקתי לבקר אותה והסברתי לה את הנעשה,היא ביקשה ממני שאם אני אוכל לבוא לבקר אותה ואף אמרה לי שלא חייבים לשכב אלא רק לדבר.
בלה ועיניה הכחולות היא פרח מוגן וצריך לשמור עלייה ככה,נכס אמיתי לנו.