כ סקס עם אתיופית - סקס אדיר

סקס עם אתיופית

1
ראשון לציון, שעות הצהריים, מחפש מקום טוב לפרוק בו את הכל... הגעתי למין עיסוי/תיקתוקיה שנמצאת בחניון מקורה באיזור תעשייה (לדעתי פלטין). את פניי קיבלה אתיופית, נראית ילדה, עברית לא משהו. מקום מוזנח קצת, חשד סביר שהסבון במקלחת זה סבון כלים או זבל אחר. מגבות לא נקיות, מיטות לא מחליפים נייר/מצעים. בקיצור מפוקפק.
פנים נאות, חזה קטן, נפול וריק. בטן עם סימני מתיחה ככל הנראה אחרי לידה. מראה כללי בסדר. 200₪ עבור עיסוי חצי שעה.
די ממושמעת, לא מנסה לעקוץ/לחפף. התחלנו עם עיסוי גרוע כאשר תוך כדי היא מנסה לשכנע אותי להוסיף 100 שקלים ולעשות סקס. באיזה שהוא שלב נשבר לי והוספתי לה כסף. הלכה להביא גומי, חזרה, מציצה בינונית, סקס בכל התנוחות שרציתי, אצבעות חופשי (ריח לא משהו...), גמירה מהירה. הלכה להתקלח בסוף האקט-מה שאומר שהיא שומרת על הגיינה.
התקלחתי, התנגבתי תוך כדי שאני נשבע לעצמי בפעם הבאה להביא איתי מגבת משל עצמי והתחפפתי מהמקום.
לסיכום: מקום לא כל כך דיסקרטי בלשון המעטה. קצת מוזנח. בחורות סבירות. טוב לעיסוי עם הרפיה ותו לא.
בהצלחה

סקס עם אתיופית

3
תודה רבה! אני מחפש אתיופית :)
יש מצב שכבר דיווחו עליה...
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”