ביום השישי האחרון הזדמנתי בצהריים לחולון לאיזור התעשיה .
אינני נמנה על חובבי העיסויים אם כי חוטא פה ושם לעיתים די נדירות.
חפשתי ומצאתי אצלי המלצה ישנה על מעסה פרטית 50 דקות 200 שקל.
בדקתי שאקטואלי ,גרה לא רחוק מהאיזור,הגעתי.
אשה חטובה טוסיק מרשים חזה בינוני ויפה, משופץ לדעתי, למרות שהתעקשה שהוא טבעי.
ישראלית מזרחית נחמדה כבת 40, פנים לא משהו אבל לא מכוערת ונעימה מאד ואשת שיחה.
לדבריה זו דירת המגורים שלה. בסלון עומד מתקן עיסוי יציב עם חור לפנים
הסשן מחולק לשניים,ראשית העיסוי שמתבצע בלבוש מלא כולל אבנים חמות ועיסוי
מקצועי עפ"י צרכיך שאחריו היא עולה לבודי הפוך בסגנון 69 .
נתנה לי ללטף בעדינות את השפתיים והחור מאחור מבלי להחדיר אצבעות.
שמרנית ועדינה, נתתי לה להוביל.יודעת לגמר ביד ומשמיעה קולות עדינים.
משתמשת בשמן טוב.דירה ,מקלחת,מגבת נקיים.
סיימנו אחרי כ25 דקות כולל מקלחת ואני בקשתי להמשיך ל50 כמובטח מירב
הסכימה מיד להמשיך בעיסוי רגיל וכך היה.
מי שמעונין בגמירה נוספת יוסיף עוד 50 .
בגדול נהניתי ואני ממליץ בהחלט.
אינני יכול לפרסם את הטלפון כי מפרסמת ביד 2 בלבד אבל לפי הפרטים
שנתתי אפשר למצוא את הפרסום בקלות,אני מצאתי.
אין אצלה אקסטרות כלל
תהנו
מירב מילף מעסה מחולון
5הכרתי גם אחת מירב מילף באשדוד.
דווקה אצלה היה אקסטרות ואנאלי. 200 שח
לא מוצא אותה יותר החליפה דירה.פון.
חבל.... הייתה משהו מיוחד
מירב מילף מעסה מחולון
6הייתי אצלה. חותם במאה אחוז על הדיווח של הלך רוח בתחילת השרשור. כבת 40 מינוס, פנים לא יפות, אבל גוף פשוט פצצה. טוסיק עסיסי ומעוצב. שדיים בינוניים גדולים רכים (יש מצב שמשופץ, עבודה ממש יפה). והכי יפה בעיני - צבע עור שחום, הכי רחוק מהאוקראיניות והרוסיות למיניהן. בחורה סופר נעימה ונחמדה לשיחה. העיסויים זה השלמת הכנסה בשבילה, אז היא לא תמיד זמינה, ובדרך כלל אוהבת לעבוד עם לקוחות מבוגרים ורגועים יותר שלא מחפשים אקסטרות. נתתי לה להוביל את הסשן. העיסוי המקצועי לא חזק אבל מאוד מענג, והשילוב של אבנים חמות ממש כיפי. מה שאהבתי אצלה זה המעבר מהחלק העיסויי לאירוטי שהיא עושה אותו בהדרגה ולא פוקדת עליך פתאום להסתובב. בהתחלה ליטופים עדינים באזור הישבן תוך כדי העיסוי, אחכ עלתה עלי ונתנה לי בודי כשאני עדיין על הבטן. כשהסתובבתי עברה לתנוחת 69 וחשפה זוג ישבנים מדהים וחור תחת שהייתי מת ללקק. יודעת ללטף את הזין ונותנת לגעת וללטף אותה בעדינות. גמרנו בעמידה כשאני משגר כמות יפה של זרע על הישבנים המהממים. מקלחת מרעננת והביתה. סך הכל הייתי מכניסה עד יציאה כ-30 דקות. נכון שיש כאלו שיראו בזה תקתוק (בפרטים אומרת 40 דקות), אבל אני מרגיש שקיבלתי תמורה מלאה לאגרה. ממליץ מאוד, אבל לא למי שמחפש אקסטרות עם פרגית צעירה, ובעיקר למבוגרים יותר מבינינו. מפרסמת ביד 2 תחת השם מירב בחולון.
מירב מילף מעסה מחולון
7הייתי אצל מירב כמה וכמה פעמים וזהו....
חותם על הנאמר, בחורה חטובה שנראת ממש טוב, סביב גיל 40, עושה עבודה טובה אבל.... אין לה ריח טוב ! המשולש הדרומי מריח רע וגם מגופה לא ממש ורדים, אבל בכל זאת המשכתי לבוא וקיוויתי שאחרי 3-5 פעמים נגיע למציצה או זיון אבל לא מסכימה גם בתוספת תשלום...
אמרתי תודה ולא אחזור...
אז למי שזה מתאים:
דיסקרטיות 10
גוף (לטעמי) 9
פרצוף 7
מסז' 6
הרפיה 7
יחס אישי 10
תהנו!
חותם על הנאמר, בחורה חטובה שנראת ממש טוב, סביב גיל 40, עושה עבודה טובה אבל.... אין לה ריח טוב ! המשולש הדרומי מריח רע וגם מגופה לא ממש ורדים, אבל בכל זאת המשכתי לבוא וקיוויתי שאחרי 3-5 פעמים נגיע למציצה או זיון אבל לא מסכימה גם בתוספת תשלום...
אמרתי תודה ולא אחזור...
אז למי שזה מתאים:
דיסקרטיות 10
גוף (לטעמי) 9
פרצוף 7
מסז' 6
הרפיה 7
יחס אישי 10
תהנו!