כ עלילות קים ומישל וטוקיו הקטן בביאליק 127 - סקס אדיר

עלילות קים ומישל וטוקיו הקטן בביאליק 127

1
שלום חברים
שמי טוקיו אני חבר חדש בפורום וקורא הדוק מזה שנים. הפוסט הזה לא יכיל אינפורמציה חדשה לחברי הפורום. אני פשוט חייב לספר על חוויה נפלאה שהיתה לי אבל סיכום קצר לאלו שיאבדו ענייין.

שחקנים ראשיים מישל קים וטוקיו הקטן.
מקום העלילה ביאליק 127
מראה מדהימות ,אני שמנמן מתקרב ל50 אם זה מעניין משהוא .
ניהול זמן חבל על הזמן.

נכנסתי למקום הבית ביאליק 127 נתנה לי פרטים בחורה חמודה עם שיער שטני שאלתי אם יש עוד בנות. נכנסה מישל אנחנו מכירים זה זמן מה ותקשורתי לה שאני רוצה להכנס איתה . רציתי פינוק אז שאלתי מי עוד נמצאת היא אמרה לי ״קים יש״ לא היה לי קוח להסביר שאני רוצה גם את קים אז ויתרתי. מישל נכנסה והתחילה להתפשט כל המקלחת מתגלגל לי בראש המשפט ״קים יש״ אש שאלתי ״קים יש״ אחרי בלבול קצר הצלחנו להגיע למצב שקים ומישל מתפשטות בחדר. אני מצטער בפני חברי הפורום המכובדים שאני לא יכל לצרף תמונה של המחזה הנפלא הזה . הבנות החלו בעיסוי סתמי למען האמת של הגב והרגליים עם נגיעות קלות באיזור התפר. שום דבר להתפאר בו לאחר זמן קצר החלו הליטופים שהיו ממש נעימים אולי בגלל זה יש עדות שקוראות להם נעימי. אז התבקשתי להסתובב בקשתי עוד קצת על הבטן והבעתי חשש לתיקקתוק ברוגע נועם ותקיפות. הובטח לי שיהיה בסדר . כמו שמסרתי בהתחלה אלו לא הימים הראשונים שלי על גבי החלד אבל הייתי במצב רוח זורם והסתובבתי. ואז התחיל הקטע הטוב ביותר שהיה לי בשיפשופיה עד רגע זה. קבלתי קיצי נעימי ליטופים אירוטיים מדגדגים נעימים ומטריפים במשך שעה ארוכה פשוט מושלם. לבסוף כשאני מרגיש כבר כמו חמאה על מחבת מקורמל גמרתי שאחת משפשפת את טוקיו תוכ כדי עיסוי נקודת התפר הידוע והשניה נשענת מלפנים ומגרה את פיטמותי. אך טובות השניים מן האחת.
נתתי לבנות תשר שמן ועליתי על הסוס כדי לדווח לכם ! אין ספק חוויה נפלאה !

9
חברים מת לספר ולהמליץ.... באתי אתמול לביאליק, הייתה פנויה רק "בלה". בחורה חדשה, לצערי מאוד לא לטעמי....הפקידה מאוד המליצה, נכנסתי... היא התחילה בעיסוי די מעניין, העיסוי מהרגל עד האוזניים, נהנתי בטירוףףףף. כשהסתובבתי שמחתי שהיא מאוד ליברלית, אין שום בעיה בנגיעות, היא גם נהנתה מזה, האופן בו עבר הטיפול היה קסום. בקיצור הספר הזה לא לפי קריחה.

10
לפני שנתחיל בדיווח אומר שאני לא אוהב לפתוח שרשורים חדשים על בחורה/נושא קיים. לא מצאתי שרשור על קים המדוברת אז החלטתי לדווח כאן - בשרשור שמדבר עליה למחצה. אז אחרי שהייתי אצל מיטל ונהניתי מאודחיוך נשאר לי טעם לעוד איזה מסז' מפנק שיסגור לי את הערבקריצה.
החלטתי שמאחר ואני ממילא נמצא במרחק הליכה מביאליק 127 נקפוץ לראות מה
קורה שם. אגב, למי שרוצה לקרוא את הדיווח על מיטל הוא מופיע כאן:

מיטל - פלא עולם שמיני

אז לפני שהלכתי שאלתי על מספר מטרות מעניינות שהיו לי במקום הזה. הראשונה - מישל. נאמר לי שנמצאת היום. מה שלא נאמר שבימים עמוסים/שעות הערב צריך לקבוע תור כדי להיכנס...ShockedErmm
כך יצא שהגעתי למקום רק כדי לגלות שמישל עסוקה בשעתיים הקרובות. שאלתי לגבי בנות
אחרות(אגב, כולן היו עסוקות כשנכנסתי) ובין השמות שנזרקו לחלל האוויר שמעתי
קיםמנורהTongue שהייתה
רשומה אצלי כמטרה מעניינת וגם נאמר לי ע"י הפקידה שתתפנה תוך 50 ד'(פחות ממישל) החלטתי ללכת על זה וקבעתי תור.
אגב,
כמו שכתבו לפניי - המקום עצמו לא יתאים לחרדי הדיסקרטיות ביניכם(לי פחות
אכפת/מזיז). נמצא על הכביש הראשי בביאליק צמוד לבנק מצד ימין שלו. כל
העולם, אשתו ודודה שלו רואים אותכם. כניסה עם דלת סורגים ופעמון שמצלצלים
ואז פותחים. מעל הדלת יש שלט 'ביאליק 127'.

עשיתי סיבוב ושתיתי משהו קר בקרבת מקום, הגיעה השעה וחזרתי. הפקידה הכווינה אותי לאחד החדרים(תגידו, יש חדרי המתנה בכלל?? כי ממבט חטוף במקום לא ראיתי כאלה)וקים נכנסה מעט אחריי. החדרים שם גדולים יחסית, מצויידים במקלחת, כורסאות, שידה(שעליה שעון קיר גדול), תאורה עמומה ואינטימית כמקובל במקומות אלה, ומיטת מסזי'ם כמובן. סה"כ בהחלט התרשמתי לחיוב מרמת החדרים במקוםאצבע למעלה.

קים בת 25, בהירת עור, שיער שחור אסוף בערך 167-8 ס"מ, פנים חמודות וחייכניות, חזה בינוני-קטן יפה ועומד, ישבן עגול ומוצק, ומבנה גוף חטוב-אתלטי(מתאמנת). בגדול - בחורה חמודה מאודחיוך גדול(במקור רוסיה, אך עלתה לארץ בגיל קטן) שניראית סבבה לגמרי.

פרטים: 250 ש"ח ל-45 ד'. מסז' ובודי מסז'+הרפייה.

כבר במעמד הפרטים עשתה רושם טובחיוך, אז החלטתי ללכת על זה. הכסף החליף ידיים, נכנסתי להתקלח, ותוך כדי שאני מתנגב קים חוזרת לחדר, מתפשטת ומבקשת ממני לשכב על הבטן. מרחה שמן והתחילה במסז' איטי ומושקע על הרגליים והישבן. עברה רגל רגל ואח"כ החלה לעסות את הגב, הכתפיים והזרועות. אומנם לא מסז' מקצועי יתר על המידה(למרות שכבר ציינתי במספר הזדמנויות שאינני נמנה על המומחים בתחום הזהEmbarrassed) אך בהחלט סבלני ומושקעאצבע למעלה.

בשלב מסויים עלתה על גבי והחלה בבודי לאורך הגוף עם שדיה, ואז הצמידה את רגלה למפשעתי והחלה לרדת לאט לאט עם היד לנגיעות מרומזות בחריץ, ואח"כ במפשעה ולכיוון הביצים. הרמתי מעט את ישבני כדי לאפשר לה גישה נוחה יותרקריצה לאיזור הדרומי שלי והיא החלה לעסות את הביצים מס' דקות עד שביקשה ממני להסתובב.

הסתובבתי והיא באה מעליי בבודי עם הציצים העומדים שלהחיוך גדול שנדחפו שוב ושוב לפניי ולוקקו רבות עלי-דיTongue, ולאט לאט שוב שלחה יד לזין ולביצים והחלה לעסות אותם. נישקתי אותה רבות בפנים ובגוף, מצצתי לה את הפיטמות והיא המשיכה לעבוד על האיבר והאשכים. לנשיקות בפה לא זרמה ועל אקסטרות לא שאלתי ולא עניין אותי. באתי להנות ממסז' טובחיוך.

יש לציין כי לאורך כל המסז' כמעט ולא הייתה תקשורת מילולית בינינו וגם לא היה צורךצחוקקריצה. קים פינקה בסבלנות והשקעה גם בלי זהStarמוחא כפייה.

קים המשיכה לשפשף עד שביקשתי ממנה 69. עברה לתנוחה זו אך התיישבה לי על החזה - רחוק מפניי - והסקתי מזה שהיא מעדיפה להימנע מירידות וכמובן שכיבדתי זאת. ליטפתי ומזמזתי את ישבנה המוצק וגם העברתי קצת אצבעות על הכוס החלק שלה אך לא החדרתי. בשלב מסויים ביקשתי מקים לגמור ברדך האהובה עליי -'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת' כמובןחיוך גדול. קים הסכימה ורק ביקשה שאיזהר שלא אחדור.

עברה לשכיבה על הבטן, מרחתי שמן בטוסיק המוצק שלה והתחלתי לשפשף עד שלאחר מס' ד' השפרצתי את המטען השישי שלי לאותו יוםEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed שהתפזר על גבה התחתון וישבנה. לקחתי כמה מגבונים וניקיתי אותה. נכנסה להתקלח ואני אחריה, התלבשתי ויצאתי לדרכי שמח וטוב לבחיוך גדול לא לפניי שביציאה ראיתי איזה שתי רוסיות בלונדיניות גבוהות וכוסיותTongue ששכחתי לשאול לשמן אך ניראות כמטרות מעניינות לדגימות הבאות במקום הזהקריצה.

סה"כ הייתי שם כ-40 ד' ללא שום לחץ מצידה של קים או של הפקידה!מוחא כפייהמוחא כפייה

לסיכום: בחורה מתוקה וחייכנית, משקיעה, סבלנית, לא מלחיצה בזמן, אך את הליברליות שלה לא ממש בדקתי ולא עניין אותי כי באתי להנות יותר ממסז' טוב ולא היו לי אקסטרות בראש. בכללי - מומלצת. תהנו ותתייחסו אליה יפה.

כך הסתיים לו יום פורה שכלל 6 מספרים עם 5 בחורות ב-4 מקומות שוניםחיוך גדול. היה כיף.

נ.ב - מתנצל על ההיעדרות הארוכה. מקווה שנהניתם לקרואחיוך.

שבת נעימה לכולם.

zooz
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”