כ יאנה מילף פרטית - סקס אדיר

יאנה מילף פרטית

1
אז דבר ראשון תודות לחבר פינוקיו שפינק בפון שלה גוף נערי עור של תינוק פנים לא של דוגמנית אבל עובר סלקציה המפגש התחיל כקריר ואחרי שיאנה נפתחה קצת קיבלתי פינוק שכבר הרבה זמן לא חוויתי מבחנת הנאה אז ככה נפגשנו ליד ביתה בבת ים לאחר ששכנו חדר בגבול חולון תל אביב ישבנו פתפתנו אשכרה לקחה את זה כדייט לאחר 2 כוסות יין שלגמנו האווירה התחממה התקלחנו כל אחד לחוד ירידה מושקעת מצידה הולבש כובעון פמפום עד לגמירה הימוחלת בשלל תנוחות שלא מבישות שחקניות פורנו בסרט אז שוב תודה לך פניוקיו על הפינוק שהתפנקתי חיוך

יאנה מילף פרטית

4
שמח שנהנית.
500 שח לגברת, 170 למקום.
מפגש רגוע זורם 2-3 שעות באיזי.
צריך לפנות ערב שלם בשבילה, זה מתחיל כשאתה אוסף אותה מהבית ונגמר כשאתה מחזיר אותה. לא פחות משלוש שעות.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

יאנה מילף פרטית

5
חבריי יאנה היום מתפקדת כפרטית....אך בעשור הקודם היא עבדה בדירה הדסקרטית שהייתה ביגאל אלון בת"א(בכינוי ניקיטה אם אני לא טועה) למי שזוכר...אז הייתה פרגית ...היום היא מילפית שווה...יודעת לעשות שואו (אחרי אוניברסטיה ביגאל אלון).

יאנה מילף פרטית

7
לכל מבקשי הפרטים:
ויש גם את זה

אדמין, אפשר לאחד.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

יאנה מילף פרטית

8
[QUOTE=ירון-ירון]
חבריי יאנה היום מתפקדת כפרטית....אך בעשור הקודם היא עבדה בדירה הדסקרטית שהייתה ביגאל אלון בת"א(בכינוי ניקיטה אם אני לא טועה) למי שזוכר...אז הייתה פרגית ...היום היא מילפית שווה...יודעת לעשות שואו (אחרי אוניברסטיה ביגאל אלון).
[/QUOTE]
היסטוריה!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

יאנה מילף פרטית

10
השגתי את הטלפון של יאנה בדרך המקורית שלי. נפגשנו בצימר ואשכרה הרגשתי כמו עם סטלה באסקימו לימון. יש לה אחלה גוף לגילה אבל חופרררררררת. ויש לה את הקטע המוזר עם הזרע. בקיצור חוויה חד פעמית.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”