כ אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!! - דף 3 - סקס אדיר

אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!!

21
רוני אגיד את זה בשפת הרבי. מה רבו מעשיך אלקים לא כולם בחוכמה עשית. אין מילים. ומשפט אחד לחברים בפורום. כל אחד יעשה בכספו מה שימצא לנכון הבן אדם נשכב על הגדר מדווח לנו כדי שנדע איפה לא ליפול ואנשים באים אליו בטענות (צעיר לנצח) יצאתם מדעתכם?

22
ביגדדי
לא רגע של חולשה תקף את רוני אלא רגע של התפכחות לדעתי
לא על פרישה הוא מדבר כי אם על שינוי הדרך והתפיסה
ולדבריך על צעיר אני מסכים בכל מילה
יש אנשים שיכולים להוציא כל יום 500 שקלים, אפילו יותר. ויש אנשים שלא
ושוב נחזור למנטרה שהייתה פה בפעם האחרונה שצעיר הגיב
יש פה אנשים בוגרים (האמת מתברר שלא כולם) וכל אחד יעשה את השיקול שלו
אני לא חי בפנטזיה הזאת שצעיר מתאר, כך גם בטוחני מרבית חבריו ההגיוניים של פורום זה, איני חושב שככה זה
אין קשר למחירים ולשאר ירקות שהציג פה הצעיר
גם אני משוחח עם רוני מעט בהודעות ואני גם יכול להעיד שמדובר באדם אחר, אכן תמים היה זה רוני עד למקרה הנל
ותפסיקו להיכנס לאנשים לכיס!!!
יש לי חברים שקונים שעונים באלפי שקלים כל חודש כי בא להם
ויש לי חברים שלא גומרים את החודש ולא בא להם
וכולנו יושבים יחד ושותים אותה בירה ונהנים מאותם רגעים
ואף אחד לא בודק לשני כמה כסף הוא הוציא עד לאותו ערב מאז הערב הקודם

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

24
לצעיר לנצח,
הבעיה שלך היא שאתה חושב במגבלות העולם שלך. אתה בטוח שיש מציאות אחת והיא המציאות בה אתה חי.
הרשה לי לערער את עולמך, ישנו יקום מקביל לשלך שכן משלמים בו יותר מ250 שקל עבור מין, גם יותר מ500 ולפעמים גם יותר מ1000 ואעצור כאן.
אם יש לך האשמות נגד מישהו בפורום, תבסס אותם ותן הוכחות, סתם להאשים, כי זה לא מסתדר עם תפיסת המציאות שלך, מלמד על ילדותיות, קטנוניות וכנראה גם קינאה.

לרוני,
אני דיי בטוח שלא יעבור זמן רב לפני ששוב תככב בשמי הפורום.
הרי דיי ברור שאהבתך לנשים לא תגווע בגלל התקרית הזאת, וגם דיי ברור שאתה שואב הנאה לא קטנה מחיי הזוהר בפורום.
כמו שאחרים אמרו כבר, צריך להיות יותר זהיר, לוותר על התמימות ולהבין שרבים ומגוונים הם חברי הפורום ואני לא בטוח שאתה רוצה להיות חבר של כולם.
אתה עושה רושם של אדם טוב האוהב לעזור, בן אדם של נתינה ואכפתיות, תכונות שבדרך כלל באות גם עם תמימות או יותר נכון עם אמונה באחר, אני במקומך הייתי נזהר עם האמונה הזאת לפחות בכל מה שקשור לאנשים המסתתרים מאחורי כינויים שונים ומשונים חיוך

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

25
רוני שלום
אני חושב שאמרו לך זאת בעבר לא יכול להיות שהכינוי שלך בפורום משקף משהו מהחיים האימיתים שלך תסדר את זה אתה אייש מדהים הכנסת רוח חדשה בפורום
אבל עצם העובדה שיצרת חיבור בן הכינוי שלך בפורום לבינך היא טעות קשה

לי אישית קרא אסון קטן שאני לא מעכל פשוט כמה אלפי שקלים שאספתי לדגימות ואין לי מושג איפה שמתי החבאתי מקווה שלא נגנבו בגלל שיש כמה מטרות מדהימות אני מפחד שבמידה ולא אמצא אעשה שטות ואתחיל להוציא כספים שאין לי אז רוני היקר תתפלל בשבילי כי אני יושב פשוט הרוג ועל תעלם

26
לצעיר יש לי הצעה נגדית להצעתך לרוני..
תעזוב אתה ...לך תישא את בושתך תנוע ותנוד בעולם.
ותחפש בו מקום שאנשים יוכלו לסבול את נוכחותך.
הפורום הזה מחזיק כי כולנו בונים על כבוד הדדי ושיתוף.
ונראה שאל אף ותיקותך בענף לא הטמעתה את העיקרון.
תפטור אותנו מעונשך...ופשוט לך.
רוני חביבי תמשיך בשלך כי לנו זה עושה טוב.וקח חלק מהעצות הטובות
שנרשמו ע"י החברים.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

28
בלי קשר זה סופר בעייתי שלנערה עובדת יש את מספרך
יש בזה ים סכנות

ממליץ גם לא להגיע למצב ששם שהבחורה מכירה זה השם שלך בפורום

מזלך שלא שלח לך הודעת טקסט שהאישה היתה רואה

וצעיר לנצח הגיב ממקום כואב..כשכואב בכיס על היכולת שלך להוציא ולסיין הסכומים ותדירות כזו...אפשר להבין אותו..אבל זה לא נושא הפוסט

30
אחי, אני בהלם, אני אוהב לקרוא את מה שאתה כותב, ורציתי גם להתייעץ איתך, זה פשע מה שנעשה לך, לא שווה לך להכנס למעצר בגלל טמטום של אחרים, אני חד משמעית בצד שלך, תמשיך כמו שאתה!
אולי נדבר באחד הימים יש לך הרבה ידע למכור,
ושאר הנמושות שיוצאות נגדך באתר (כמו עכברים מהמחילה) שיצאו לגמרי מההאתר, זה לא אתר של פמנסטיות או של יפה נפש,
syd
יש מאנייק שהוא יודיע שהוא מאנייק

חזור אל “סיפורי הרב”