כ אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!! - דף 5 - סקס אדיר

אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!!

42
[QUOTE=צעיר לנצח]לכל אלה שמעבירים עלי ביקורת, יש לי מספר שאלות מהלב - ותענו לעצמכם ותבינו איפה הבעיה.

האם הגדלת את תדירות הביקורים אצל זונות בחודשים האחרונים?

האם הגדלת את ההוצאה הממוצעת לזיון בחודשים האחרונים?

האם "פתאום" התחלת לבקר בדירות יקרות (300-400-500 +++) בחודשים האחרונים?

האם בת ים הפכה "פתאום" לזירת הביקורים העיקרית שלך?

אתם לא צריכים לענות לי

ואתם לא צריכים לענות כאן

שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו ויבין עם איזה מניפולציות האנשים כן צריכים להתמודד.

אגב -

הפוסט על סבטה נמחק. מעניין למה[/QUOTE]
בא לי לענות פה
לא הגדלתי תדירות ביקורים
לא הגדלתי הוצאה היא אפילו קטנה
לא הולך לדירות של 200 שקל מזמן, בדירות של בת ים אני מעדיף לקחת את האופצייה הזולה
דווקא בגלל רוני נמנעתי מללכת לדירות שכן רציתי ללכת אליהן

תודה לך רוני
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

43
ציעיר לנצח רומז כמובן שרוני הוא יחצן סופר מתוחכם של בנות 400-500 ש״ח בדגש על איזור בת ים
ובמקביל בשאלותיו ההיפותטיות הוא רומז שבעצם שזה הוא שהדיווחים של רוני גרמו לו-
להוציא כסף על זונות יקרות יותר
ללכת בתדירות גבוהה יותר

הוא כמובן מצר על כך כי כואב לו בכיס ולכן מוציא את המרה שלו בחוץ.

אין פה שום טיעון לוגי...כי כל אחד יכול לכתוב ולקרוא ולעשות חשבון נפש לעצמו ולעצמו בלבד

אם צעיר לנצח קרא את דיווחי רוני והסתנוור ודגם במאות או אלפי דקלים מעבר למה שכיסו מאפשר הוא אמור להלין רק על עצמו.
חפי הטיעון הסה מחר הוא ילין על תוכניות בידול שמראות אוכל יקר או תוכניות טיולים בחול שמראות טיולים שווים..בו הוא פעם קרא רק על יפו וזיכרון...

בקיצור רוני גם התוודה פה .. ואגב ממליץ לפנות למנהלים שיעיפו את חבר הפורום שהתקשר אליו...ובסוף נאלץ להתמודד עם אנשים מוזרים נוספים שלא מסוגלים להתמודד עם הדיווחים שלו

אני אישית קראתי ונהנתי ופחות מתרשם מהבנות של 400-500 ולכן זה לא מזיז לי כלל.
ותאמינו לי שאנשי הפורום זה טיפה בים המזיינים ולכן שום חרם ושום יוזמה לא תצמצם ביקוש לבנות הללו

44
צעיר....אני בדעה שלך שרוב האנשים פה פראיירים מהיסוד ומשלמים על כלום ושום דבר סכומי עתק.

אבל...אני בסופו של דבר עושה את השיקולים שלי ויודע איפה להוציא ואיפה לא. רוני הולך כל יומיים לתאגידים בבת ים...אז אני רואה...מגחך על הבזבוז וממשיך הלאה לחפש דברים שמתאימים לי כי אני יודע שעד שהתאגידים לא ישנו גישה ומחיר אני לא אדרוך שם.

אני כן מכבד את הנכונות שלו לתרום מזמנו ולכתוב...

45
אולייגופול. היקר זהו פורום המלצותו ולא פורום להיכנס לכיס אתה יכול להמשיך להאכיל במסעדת פועלים חלק מהם כמו מסעדת יוקרה ואנחנו נואכל במסעדות יקרות רק אנא תפסיקו לחפור תנו רק המלצות וכול אחג לפי כיסו יחיוהקנאים. ויסבלו

46
צעיר לנצח
כמו שמקסימום כתב, בזכות הדיווחים הרבים והאיכותיים (רובם של רוני) דווקא נמנעתי מהרבה ביקורים מתוכננים אצל בחורות עובדות שהבנתי שלא יהיו לטעמי.
יותר מזה, לפני שנה ויותר דגמתי גם בחורות של 200-300 וברוב המוחלט לא נהניתי. אני לא נהניתי. ישנם רבים אחרים שדווקא כן ואני לא מתעמר בהם על הבחירה שלהם.
מסכים איתך שמחירי התאגיד גבוהים והרבה פעמים אין הצדקה לכך, אבל ברוב המקרים גם לבחורות אלו יש קהל לקוחות שממשיך לבקר אותן. והנה, קרו גם מקרים לאחרונה של בחורות שחזרו לארצות מוצאן מוקדם מהצפוי בגלל מיעוט ביקורים - בזכות הפורום והדיווחים.
אני לא שייך לכח החלוץ הפורומי, בעיקר ממגבלות תקציביות ויש לי רק כבוד לאלו שמוכנים להשקיע את זמנם ומרצם לא בזיונים, אלו מסתבר יש הרבה, אלא בלספר ולשתף.
ותפסיק להשוות את המחירים עכשיו למה שהיה פה פעם. פעם גם על פורנו היית צריך לשלם

ולך רוני, אני אומר תודה ושתחליט מה שתחליט לעשות מכאן ולהבא - העיקר שתהנה. אני אשמח לקרוא על ביקוריך העתידיים (ואולי ליישם כמה טיפים, כמו השוקולד למשל)

שבת שלום
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

48
אני אישית לא מבין את היכולת לסלוח או להבין ולקבל התנהגות כזו, חדירה שכזו לפרטיות, שלדעתי היא בלתי נסלחת.
הזויה לא פחות היא ההנחה שאם מישהו כותב בפורום אתם הופכים לחברים וחבר אחר מרשה לעצמו להתנהג כך.
הוא בטח הכניס אותך למשפחתו- הפך אותך לאחיו?- לא?
בקיצור גועל נפש ואי כיבוד או הבנה של גבולות

50
[QUOTE=צעיר לנצח]משהו בסיפור הזה ממש לא מריח לי טוב.
אין שום סיכוי שבעולם - שכל הפרטים בסיפור הזה נכונים.
[/QUOTE]אני תוהה למה במחוזותינו יש תמיד איזו נודניק אשר נכנס לכיסים ולחדרי המיטה של הסובבים אותו ומעביר עליהם ביקורת, הכל תוך מתן תירוצים צדקניים. ללא בושה, ללא כבוד עצמי, עינו צרה באחרים והוא לא יכול להתאפק מלהתבכיין עד כמה שיש להם יותר ממנו, כמו איזה קוץ או איזה קלוץ שלא יכול להשלים עם רגעי שמחה של אחרים.

אבל הפעם עבר את הגבול, עם הרפש שהוא זרק על חבר פורום מוערךכועס.

אני לא רואה מקום להתייחס להתבכיינות שלו, אשר לטעמי איננה רואיה למענה. אם יראה שאף אחד לא מתייחס אליו, אולי יירגע ויפסיק להציק.

חזור אל “סיפורי הרב”