חלאס כבר צעיר לנצח - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין ...
הייתי מת להגיב - הרבה לפני שרימינג פתח את השרשור נמאס לי כבר מתקליט שבור לנצח.
אבל חרקתי שיניים ולא הגבתי - מהסיבה שכבר מזמן החלטתי שלא להיות שותף פעיל בפורום.
כן מדי פעם כשאני יכול לעזור בלינק כשמדווחים על בחורה שהחליפה טלפון או משהו כזה, אני מעלה לינק לשרשור הישן.
אבל זהו, משתדל שלא מעבר לכך.
חשבתי אולי הוא יתפוס קצת שכל ויבין שהוא הגזים, נמאס ועושה מעצמו צחוק - אבל לא! הוא ממשיך בשלו כתקליט שבור ומאוס!
אבל אתמול צעיר לנצח - הגזמת והמאסת את עצמך סופית (על הרבה מאד אנשים אני מניח).
צעיר לנצח - את העצה הזאת שהצעת לרוני:
[QUOTE=צעיר לנצח] באמת שנמאס לי מללה לנד הזה.
ולך רוני אני אומר,
תתנתק מהמקום הזה לכמה חודשים בבקשה
הפכת את המקום הזה למשהו שרחוק מלייצג את עולם הזנות צרכני הזנות.
[/QUOTE]
ולך רוני אני אומר,
תתנתק מהמקום הזה לכמה חודשים בבקשה
הפכת את המקום הזה למשהו שרחוק מלייצג את עולם הזנות צרכני הזנות.
[/QUOTE]
עשה לעצמך טובה ויישם את העצה הזאת על עצמך (אבל לא 'לכמה חודשים' - לצמיתות!).
אתה לא מתנהג 'כצעיר לנצח' - אתה מתנהג כאשמאי זקן, טרחן, מציק שעינו צרה באחרים.
קל להבחין שאתה אדם קנאי וצר עין - אינך נהנה בהצלחתם של אחרים, להיפך! זה עולה לך בבריאות ומציק לך כשאתה רואה מצליחן.
אתה רוצה להכריח את כולם לפקוד את אותן בחורות בטווח המחירים שאתה משלם - מהסיבה הפשוטה שאין לך לשלם יותר
וזה פשוט משגע אותך - אתה מקנא!!! (וזה מגעיל וצורם).
אפשרות נוספת - יש לך את האמצעים אבל אתה פשוט קמצן מדי. (אני מהמר על האפשרות הראשונה).
כדאי שתקשיב לאלמוני:
[QUOTE=almoni2009] [QUOTE=צעיר לנצח]אני שוב שואל... אין לא רועדות לכם הידיים כאשר אתם מוצאים 400 ש"ח מהארנק בשביל זיון? [/QUOTE]צעיר לנצח, רעידות הידיים שלי הן לא העניין שלך. גם הכסף שאני מוציא על זיונים, בילויים ומכונית הן לא העניין שלך.
ההערות שלך לא רק שלא תורמות, אלא שהן מעיקות, מציקות ומעצבנות, וגם מקלקלות שרשורי דיווחים. אם לא שמת לב, ההתייחסות היחידה אליך היא הבקשה שתירגע. עשה זאת לפני שאתה הופך למאוס ולבדיחה של פורום, כפי שכבר קרה למשתמשים אשר התעקשו כמוך להזיק ולהציק.
[/QUOTE]
ההערות שלך לא רק שלא תורמות, אלא שהן מעיקות, מציקות ומעצבנות, וגם מקלקלות שרשורי דיווחים. אם לא שמת לב, ההתייחסות היחידה אליך היא הבקשה שתירגע. עשה זאת לפני שאתה הופך למאוס ולבדיחה של פורום, כפי שכבר קרה למשתמשים אשר התעקשו כמוך להזיק ולהציק.
[/QUOTE]
אלמוני כמובן מתכוון ל superman1979 - ואתה בדרך המהירה לעקוף אותו...
ורוני - אל תתייחס לקנאים וצרי עין - המשך בדרכך ותן להם שימשיכו לחיות (ולסבול).