כ אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!! - דף 7 - סקס אדיר

אין לי מילים !!! מה עבר לך בראש !!!

61
לסיכום, אתה קמצן וקשקשן. מה החלום הזה על 300 וחיוך בתאגיד. אתה חי בסרט (רע). יש אנשים שמוציאים עשרות אלפים בחודש על תחביבים וזה לא מזיז להם. תגיד תודה שאחד כזה נמצא אצלנו בפורום ומשתף אותנו בצורה יפה ומועילה. המלעיז היחיד זה אתה. כן אתה ולא אחר.

65
צעיר לנצח צודק בהחלט בעניין הכספים, אם בעבר הינו מקבלים זיון חלומי ב 150 שקל, והסטנדרט היה 120.

כעבור 13 שנה אנחנו מקבלים סטנדרט כספי של 200 מינימום, ומקבלים תיקתוק ,

חבל לתת לזה יד, יש להילחם למנוע עליית מחירים, ובמקביל לדאוג שנותנות השירות ישתפרו,

שמעתי כבר בעבר שהיו מתקשרים להנהלת הפורום באיומים: "אם לא תסירו את הדיווח הגרוע עלינו בפורום אנחנו מבטלים את הפרסום אצלכם והולכים לאתרים מתחרים..."
אז שיילכו ,
אחד , שניים, שלושה,

בסופו של דבר אנחנו כח מאוחד, הפורום נצפה ע"י המון אנשים רשומים, ולא רשומים, וכולם יודעים את זה,

אם מישהי מקבלת דיווח "מפוצץ " על זה שהיא שירותית, שווה , כוסית , דחפה אצבעות לתחת ועוד כל מיני ... אז מיד מורגשת אצלה עליה חדה במס' הלקוחות, ואז יש עליית מחיר, או אווירת תקתוק מצידה,

אז צריך להתחיל גם לדאוג לדיווחים שליליים, ושישארו, ושלא ירדו, גם במחיר של הסרת הפרסום מהפורום,

בכל מקרה הרבה מהן מפרסמות גם ביד 2 , ובעוד אתרים , ישנם אתרים נוספים שנותנים לכל המי ומי לרשום דיווחים מתחת לפרסום של נותנת השירות, אחרי כמה זמן הם מנקים את הכל, אבל ככה לפחות אפשר לקבל אינדיקציה,

בכל מקרה
אם כבר רוצים להילחם בתופעה הזו אז זו הדרך,
כמובן שצריכה להיות הענות מצד ההנהלה, אחרת זה לא שווה הרבה.

66
רציתי להעלות ביקורת נוקבת על אותו צעיר טיפש שהתקשר לרוני אבל כולם כבר כתבו הכל.
לגבי צעיר לנצח - רוני יודע שאתה מנהל החשבונות שלו? ממתי?
מצד שני אני חושב שזה חוסר אחריות מצדך, רוני, לתת לנערה עובדת את הטלפון הפרטי שלך. על מה בדיוק חשבת??? מה היה קורה אם היית בשרותים והבת שלך היתה עונה לטלפון? (לא רק של הצעיר הטיפש אלא גם של הנערה העובדת שרצה לתאם איתך משהו)
למטרה זו קיימים טלפונים עם שני סימים בעלי מספר שונה שאתה יכול להפעיל אותם לפי רצונך או להשתיק ולהעביר אחד מהם למצב טיסה. אם לא- אתה יכול למצוא טלפון ישן ולהשאירו ברכב , ואם ימצאו אותו תמיד תוכל לטעון שמצאת אותו וחשבת למסור אותו לאבידות ומציאות...
בכל מקרה יהיה מאד עצוב אם תחליט שלא לשתף אותנו בעבודת הדוקטורט שלך.. התרגלנו לטוב.
ואגב- אל תצפא ״צעיר לנצח״ שבמשך שנים רבות המחיר יישאר זהה. מחירים עולים בכל תחום וזה שיש מספר אנשים שנוהגים בקדילק לא גורם לעליית מחירי הדלק!
do good and live good

67
כקורא פסיבי של הדיווחים המצויינים של רוני, אני חייב להתחבר לביקורת על צעיר לנצח.
להיכנס לכיסו של חבר זאת נבלות וצרות עיין מהסוג הנמוך ביותר, אם אין לך ראיות להציג שיש כאן חשד לחוסר תום לב בדיווח וניגוד עניינים עדיף שתשאיר את מחשבותיך לעצמך.

68
רוני שלום לך אני רותח מעצבים כי אם זה היה קורה לי רב הסיכויים שאני ברבנות בגלל אותו בחור הלוואי והיינו יכולים לדעת מי זה החוצפן אני מעריץ בנאדם שלמרות הכל עוד נישאר חיובי אתה תורם המון פה לפורום ולא פעם מצאתי את עצמי קורה את הדיווחים שלך וחיוך עולה על שפתי המשך כך אח יקר כולי תקווה שהבחור שעשה את הטעות יקום ויתוודה ועל הדרך גם יעוף מהפורום ג'י לא בגלל אנשים כאלה אנחנו כאן

69
[QUOTE=starc]רציתי להעלות ביקורת נוקבת על אותו צעיר טיפש שהתקשר לרוני אבל כולם כבר כתבו הכל.

לגבי צעיר לנצח - רוני יודע שאתה מנהל החשבונות שלו? ממתי?

מצד שני אני חושב שזה חוסר אחריות מצדך, רוני, לתת לנערה עובדת את הטלפון הפרטי שלך. על מה בדיוק חשבת??? מה היה קורה אם היית בשרותים והבת שלך היתה עונה לטלפון? (לא רק של הצעיר הטיפש אלא גם של הנערה העובדת שרצה לתאם איתך משהו)

למטרה זו קיימים טלפונים עם שני סימים בעלי מספר שונה שאתה יכול להפעיל אותם לפי רצונך או להשתיק ולהעביר אחד מהם למצב טיסה. אם לא- אתה יכול למצוא טלפון ישן ולהשאירו ברכב , ואם ימצאו אותו תמיד תוכל לטעון שמצאת אותו וחשבת למסור אותו לאבידות ומציאות...

בכל מקרה יהיה מאד עצוב אם תחליט שלא לשתף אותנו בעבודת הדוקטורט שלך.. התרגלנו לטוב.

ואגב- אל תצפא ״צעיר לנצח״ שבמשך שנים רבות המחיר יישאר זהה. מחירים עולים בכל תחום וזה שיש מספר אנשים שנוהגים בקדילק לא גורם לעליית מחירי הדלק![/QUOTE]

הבחורה שומרת את הפרטים של כול מי שביקר אצלה
אישית יצא לי לראות
שהיא שאלה אותי עם זה רוני שאני מדבר אליו לפני כמה ימים , ראיתי אפילו את התמונה שלו וגם פרטים של אנשים נוספים .

לגבי הצעיר שפעל כמו מפגר
פשוט שערוריה .
צריך לפעול אחרת פעם הבא וללמוד מי מה שקרה לרוני

70
[QUOTE=ותיקק]צעיר לנצח צודק בהחלט בעניין הכספים, אם בעבר הינו מקבלים זיון חלומי ב 150 שקל, והסטנדרט היה 120.

[/QUOTE]
יש הבדל בין הצדק בדבריו לגבי המחירים ומה שהוא עשה על גבי פוסט זה בתגובתו
אף אחד לא אמר שהוא טועה לגבי העלייה במחירים, כולם התרעמו רק על דבר אחד, הכניסה שלו לכיסים של אנשים אחרים
ואין טעם להוסיף עוד על זה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

חזור אל “סיפורי הרב”