לאלינה הגעתי בהמלצת אחד החברים בפורום, אני בטוח שכולכם שמעתם עליו

קובע לאחת בצהריים, בדרך הפקידה מתקשרת ושואלת אם אפשר לדחות לשתיים, הבחור בפנים כל כך נהנה שרוצה להמשיך עוד שעה.
אמרתי אין מצב, ולחצתי על דוושת הגז.
הדירה היא הדירה בבן יהודה, הדירה של איזבל לשעבר. כשהגעתי המתנתי קצת בחוץ וראיתי את הבחור הקודם יוצא וממש מחכה לראות אם מגיע עוד מישהו, בטח קיווה שאוותר ואז יוכל לחזור 

את הדלת פתחה לי אלינה, אכן התמונות אמיתיות ומשקפות, מה שאתם רואים זה מה שמקבלים.
לאלינה עיניים ירוקות
גוף רזה, חזה בינוני טבעי פטמות גדולות.
מתרחבת קצת באיזור הישבן, אחלה טוסיק קופצני.
הבחורה שזופה ושחומה במידה, כמו שאני אוהב.
כוס מגולח נקי ומריח טוב.
שפתיים יפות, רווח קטן בשיניים קדמיות, בקטנה.
פנים נאות, אהבתי את המראה שלה.
על עקבים כמעט 1.80.
איך שפתחה הדלת הרגשתי את האנרגיות הטובות. חיבוק מלטף, נשיקה על השפתיים וצרפתית מתמסרת מכל הלב.
דיברתי איתה קצת, האנגלית שלה לא רעה ואפשר ליצור שיחה.
בעודנו מתנשקים בעמידה, אני מבחין בישבנה הבולט, ואז היא מבקשת להפליק לה עדינות בישבן, אמרה שאוהבת. הדבקתי אותה לשיש במטבח, תוך כדי נשיקות צרפתיות מלאות תאווה. התיישבה על השיש ואמרה לי "תזיין אותי במטבח", הסתתי לה את התחתון הצידה וחדרתי אליה בעמידה כשהיא יושבת על השיש ומפסקת רגליים.
היא אוהבת להזדיין או שהיא שחקנית מעולה בכל מקרה אחלה זיון, היא יודעת איך לחרפן אותי " זיין אותי", "יותר חזק מותק" "כן אתה טוב" ועוד אנחות מגרות, גמרתי דיי מהר בתוכה.
מקלחת קצרה וישבנו בסלון, הסברתי לה איך להדליק את הטלוויזיה והדלקתי סיגריה, היא דרך אגב לא מעשנת.
התיישבה על הספה מאחורי, רגליה מפוסקות ועוטפות אותי, התחילה במסאג׳ טוב לשכמות ואז עברה למסאג׳ קרקפת מרגיע, סובבתי אליה את הראש לעוד סט של צרפתיות מעולות.
נעמדתי ליד הספה כשהיא יושבת ומכניסה את הזין לפה ומלקקת בתאווה את הזין והביצים, העמידה אותו דיי מהר. מציצה מעולה, עמוקה עם ליקוק ומציצת ביצים כמו בספר, מצליפה מדי פעם עם הזין על הלשון שלה, מאוד מגרה.
עברנו לחדר שינה שם התחלנו ברכיבה שלה, רכיבה מעולה, יש לה כושר ורוכבת במרץ עם קונטרות מעולות, נאנחת ומבקשת שאזיין אותה יותר חזק, ממש תענוג.
עברנו לדוגי אגרסיבי עם המון הצלפות עדינות לישבנים העסיסיים שלה. גמרתי שוב בתוכה.
בקיצור, תמורה מלאה לכסף, הבחורה יודעת את העבודה ויודעת איך לגרום לגבר להרגיש טוב. מומלצת.
500 שקלים לשעה.
מתנשקת צרפתיות מעולות עם משחקי לשון וזורמת לטיזינג.
מציצה עמוקה חשופה, יודעת למצוץ.
אין אנאלי.
ליקוק ומציצת ביצים מקצועיים.
זיון מעולה.