לא ממש קשורה לפה אבל סתם השוואה בין תיקתוקיה בארץ
1אומנם זה לא דיווח ממש עוזר אבל סתם אספר על ביקור שלי בתיקתוקיה באוקראינה בעיר חרקוב. הייתי חרמן מאוד דיפדפתי באינטרנט מצאתי איזה דירה ב אלוהים יודע איזה רחוב , התקשרתי קיבלתי פרטים הפעלתי גוגל מפות ויצאתי לדרכי , הייתי בפחד האמת כי מדינה זרה ואי אפשר לדעת מה יהיה פה יכלו לחתוף לישדוד אותי ואפחד לא היה עוזר לי. בקיצור ניכנסתי לבניין שהיה דיי ישן אבל נראה יותר טוב מכול בניין שיש בדרום ת"א , עליתי לקומה 4 צילצלתי פתחו לי את הדלת, לפני עמדו 3 בנות פצצות ואמרו בחר 1 מאיתנו זה היה ממש קשה רציתי את כולם, בחרתי אחת בשם אלה בנתיים הם הזמינו אותי לשבת איתם במיטבח, לא היה שם לדר המתנה הציעו מיים/קפה/תה בזמן הזה אלה אמרה שאין חדר פנוי לזיין ושצריך ליסוע לדירה אחרת אם אני לא מתנגד. כמובן שפחדתי מאוד כי זה היה נראה ממש חשוד אבל אמרתי כן , היר הזמינה נהג שלקח אותנו לדירה לפני הנסיע כמובן הכסף החליף ידיים בסוף אספר כמה עלה. הדירה הייתה דיי דומה עם עוד בנות. נישלחתי לחדר נאמר לי להוריד בגדים, נתנו לי מגבת ונעלי בית ושלחו למיקלחת , אחרי זה הגברת התקלחה. , את ההמשך לא ממש אפרט כי היה סקס רגיל עד הגמירה, חשבתי שזה הכול כי סוכם על שעה וכמו שאני מכיר מקומות בארץ שלנו שעה זה 10 דקות עד הגמירה , פה זה לא היה ככה נישלחתי שוב להתקלח אחרי זה עישנו סיגריה יצאנו לסיבוב 2 , גמרתי התלבשתי נתתי טיפ לבחורה והבייתה , לא לפני ששתיתית איתה ועם הבנות האחרוץ קפה. לסיכום כול התהנוג הזה עלה עם לתרגם לכסף שלנו. 60 שקלים. כולל טיפ , זה עצליהם נכשב לזול ושווה ברמה לדרום ת"א. לסיכום- מסכנה שקיבלתי שבארץ אנחנו משלמים פי 3 יותר על תיקתוק מגעיל שפה תיקתוק זה שעה שלמה!