מספר הטלפון הוא של ולריה שדובר עליה ופורסם כי עזבה את הארץ. מי שרוצה את המספר, יקבל בפרטי.
התאום עמה היה מהיר ובלי יותר מידי התלבטויות וחפירות. התקשרתי והיא לא עונה. שלחתי סמס וענתה מייד
שאלה מאיפה המספר, אמרתי מחר ואחרי שעה כבר הגעתי אליה לטקס קבלת הלקוח ברחוב...מוזר, מודה אבל זכותה.
הגברת 182 סמ של בלונד רך וטעים. אין יותר מידי הפתעות. היא מולדבית/לטבית (מצטער שלא זוכר בדיוק....פשוט עמד לי הזין:) )
נכנסנו לדירה. דירה קטנה ונחמדה. גם הדירה נקיה וגם הגברת.
החליפה מהר להלבשה תחתונה סקסית, מה שגרם לי להצמיד אותה מיידית לארון הבגדים שלה ולמצוץ לה את הפטמה בזמן שהאצבעות שלי חודרות לשבלול הרטוב שלה.
אחרי כמה דקות של חרמונים, הועמסה למיטה להמשך ביצוע זממי.
הפשטה מהירה אחד של השניה, בדיקה גניקולוגית + לשון של השבלול הראתה שהוא נקי, יפה ומתוק.
האצבעות שלי בשבלול הגיעו לקצב מסחרר, מה שגרם לגברת להיות רטובה כמו הבניאס ביום טוב ולגמור לפחות פעם אחת.
מכאן עברנו למציצה חשופה.
נעצור רגע לזכר המציצה המעולה ונעמוד כולנו דקה דומייה....
האישה יודעת למצוץ!
החדירה עד לעומק הוושט והוואקום מושלם.
אחרי מספר דקות הודעתי לה שאני גומר והיא הכניסה את כולו פנימה. מטח השפיך חדר ישירות לגרון מה שגרם לה להחנק אבל היא במקצועיות יש לומר, לא נבהלה ולא הפסיקה עד שכל המטען נגמר.
לא בולעת(מה שהצליחה לא לבלוע במטח...)
אחרי כמה דקות של ליטופים ונשיקות שלה, מסאג לא טוב, היא יורדת דרומה שוב וחבריקו נמתח ללא בעיות.
חיוך אחד שלי אליה מספיק כדי שתבין אותי. היא מלבישה גומי ומטפסת לרכיבה טובה.
מעבר ללוטוס ומציצת פטמות
מעבר למסיונרית ודפיקה חזקה ומהירה כשהיא מדרבנת ורוצה יותר מהר ויותר חזק.
היא גומרת ואני משפריץ מטען שני בפנים.
טקס הסרת הגומי וניקוי הפין ועוברים למסאג, שהפעם הפתיע אותי והיא דווקא טוב, ארוך ומשומן היטב.
לאחר מכן אני מסתובב והגברת מעמידה את חבריקו בפעם השלישית (!). פה כבר "עצבנה" אותי ולכן אחי 69 מעניין וטעים שהיא מעלי, הייתה חייבת לקבל ממני בדוגי
יש לה טוסיק חמוד וקטן, חור תחת מזמין ונקי.
בזמן שאני מזיין את הגברת בדוגי חזק ומפליק לה בתחת תוך כדי הרודיאו, היא מחממת את החור האחורי והמזמין שלה ולעיתים מאוננת מלפנים.
גמירה שלי ואני עובר להתקלח.
היא נותנת לי מגבת נקיה ושואלת אם להצטרף.
בוודאי שאני אומר והיא מקלחת אותי.
חמודה מאוד והGFE כנראה יותר ממציאותי איתה.
ואז קורה משהו מדהים. למרות שאנחנו כבר אחרי הזמן, ולמרות שגמרתי כבר 3 פעמים, חבריקו נעמד ברביעית. לא זה מה שמדהים, מה שמדהים הוא שהיא למרות כל זה, בטבעיות, יורדת למציצה נוספת!!!!
מכיוון שכבר הייתי צריך לצאת ובאתי על סיפוקי, הפסקתי אותה אחרי מספר דקות ויצאתי מהדירה.
הבחורה באה ל ע ב ו ד ולא סתם לעבודה. ויש הבדל.
לסיכום המעשה:
GFE 10+ אין תלונות בכלל, אתה כמו מלך!
חזה קטן ושובב
מראה כללי - 8+
מציצה- חשופה וטובה 9 (אין בליעה)
זיון - מעולה ואקטיבי -9
בטח שאחזור
מומלצת מאוד
תזיינו ותדווחו! :)