כ דיווח על מועדונים וגוגו תאילנד בנקוק-פוקט -פטאיה - סקס אדיר

דיווח על מועדונים וגוגו תאילנד בנקוק-פוקט -פטאיה

1
שלום חברים אני הייתי רבות בתאילנד רציתי לדווח לכם על מקומות טובים שהייתי בהם:
בנקוק:
SOY COWBOY - רחוב של מועדנוי גוגו מצויינים ואיכותיים פתוח כל יום מ-9 עד 2 בלילה, כל רקדנית גוגו שרוצים להוציא יש לשלם קנס שנקרא BAR FINE שאותו אתם משלמים למועדון על כך שאתם מוציאים את הבחורה הקנס הוא בין 800-1000 באט תלוי במקום וזה בנוסף למה שאתם סוגרים עם הבחורה אם זה לזמן קצר (שעה שעתיים) או לזמן ארוך (כל הלילה+הבוקר)
NANA PLAZA- קומפלקס ענק של 3 קומות מלא מועדוני גוגו מכל הסוגים והמינים יש גם מגוון מועדוני גוגו של ליידי בויס למי שאוהב המקום פתוח מ-9 עד 2 בלילה אותו כלל של הBAR FINE תקף גם פה, גם מחוץ למקום לא חסר בחורות וליידי בויס שעובדות ברחוב ואפשר לקחת , בנוסף ברחוב עצמו יש מגוון רחב של ברים שאפשר גם שם להכיר בחורות ולקחת לחדר כמובן בתשלום סימלי :)
(500-1500 באט)
שוק הקוואסן- בלילה יש שפע של מועדונים שאפשר להכיר גם תיירות וגם תאילנדיות שחלקם באות איתך לחדר גם ללא תשלום,ורחוב של השוק עצמו יש הרבה ליידי בויס ובחורות עובדות.
RATCHADA ROAD- אזור של קומפלקסים עם הבודי מסא'ג הטוב ביותר בבנקוק וכמעט בכל תאילנד עצמה המחיר הוא לשעה וחצי עד שעתיים עם בחורה ונע בין 1800-4000 באט תלוי במקום ובסוג הבחורה, ניתן להגיע למקום גם דרך הרכבת של בנקוק (BTS) אפשרי לחפש את המפה באינטרנט ואת שם הרחוב שהוא גם שם התחנה.
מועדון LEVELS- נחשב כיום אחד המועדונים הטובים בבנקוק בעיקר בסופי שבוע מלא בחורות בחינם ובתשלום נסגר ב2:00.
מועדון Q BAR- גם מועדון נחשב לא רחוב מLEVELS חזק גם באמצע שבוע מלא בחורות בחינם ובתשלום נסגר ב2:00.
מועדון MIX- מועדון לייט נייט שלוחה של המועדון בפטאיה שנדבר אליו אחר כך חזק מאוד כל יום אחרי השעה 1:00 בלילה פתוח כמעט עד הבוקר מלא בעיקר בבחורות בתשלום מכל מיני מדינות בעולם (אפריקה, רוסיה, קווקז, ומדינות אחרות במזרח הרחוק).
SHOCK 69 - מועדון עם בבחורות עובדות בתשלום מתאילנד ומעוד מדינות לא מלא אך יש שם מבחר מדי יום של בחורות לקחת לחדר בתשלום.
BOOSY- מועדון שהפך בתקופה האחרונה בעיקר למקום של בחורות עובדות מאזור רוסיה קווקז וכן גם בחורות מוסלמיות עובדות מהקווקז ולכן בהתאם יש במקום הרבה גברים יוצאי מדינות ערב הודו ופקיסטן לידיעתכם.
CLIMAX- מועדון מצוין עם להקה ודי גיי ערב ערב כל השבוע מלא בחורות תאילנדיות שרובם בתשלום.
INSOMNIA BANGKOK- מועדון שחזק בעיקר בסופי שבוע אך גם באמצע שבוע הוא בסדר נמצא ליד SOY COWBOY חזק בעיקר אחרי 1 וחצי 2:00 בלילה שכל הבחורות שמסיימות לעבוד ברחוב בגוגו ולא מצאו גבר באות למקום לנסות את מזלם.

בבנקוק יש מגוון מועדונים מאוד רחב ואפשר לכתוב עוד פוסטים רבים על המקומות וחיי הלילה אך בחרתי להתרכז במוקמות שלדעתי קל להביא בחורות וגם מקומות טובים, שימו לב מונית למועדונים הבאים היא אמורה להיות חינם כי הנהג מקבל תשלום על כך שהביא אורחים למקום מהמועדון ( MIX , SHOCK 69, BOOSY, CLIMAX,INSOMNIA), ממליץ להתרחק ממועדוני גוגו בשוק הפטפונג יש שם הרבה גניבות ועקיצות רציניות של תיירים מקומות ששייכים למאפיה של בנקוק לך תתווכח איתם, למשל בחורה בא אליכם וישבה עליכם ואמרתם לה שאתם לא מעוניינים פתאום בא חשבון של 500-1000 באט סתם על ריקוד וחברה של בחורה ועוד כל מיני דברים מאוד לא נעימים, בנוסף הימנעו ממועדונים באזור "טונג לאור" של בנקוק הם שייכים לתאילנדים בלבד ולא באים לשם תיירים כי התאילנדים שם הם סנובים ולא אוהבים אותנו ויכולים להיות אלימים מאוד אם מתחילים שם עם הבחורות שלהם, רוב הסיכויים שלא תגיעו לשם על דעת עצמכם וגם אף נהג מונית לא יציע לכם לבוא לשם אבל אם מישהו ירצה רשימה מלאה הוא יוכל לקבל ממני פה.

פוקט:
כל הבלאגן בפוקט מתרכז ברחוב שנקרא BANGLA ROAD באזור בפוקט שנקרא PATONG BEACH יש שם שפע של מועדוני גוגו הפתוחים החל משעה 21:00 עד 2:00 ומגוון מועדונים הטובים ביותר הם TIGER וHOLLYWOOD שעות חזקות של הטייגר הן בין 22:00 עד 1:00 ושל ההוליווד הן בין 1:30- 4:00 ניתן למצוא שם מגוון רחב של תאילנדיות עובדות וגם לא עובדות וגם תיירות למרות שרוב התיירים והתיירות הולכים לכל מיני דאנס ברים קטנים המפזורים ברחבי הרחוב יש מועדון שנקרא FBI בסוף הרחוב והוא בעיקר לשעות המאוחרות של הלילה 2:00 ואחרי למי שלא מצא בחורה בשני המקומות האחרים.
ברחוב עצמו תוכלו למצוא מגוון של בחורות עובדות שעומדות ברחוב וגם ליידי בויס , דרך אגב לליידי בויס יש רחוב משלהם בפוקט שנקרא SOY CROCODILE שכל הבחורות ברחוב זה הן ליידי בויס.
ברחוב זה גם נמצאים שני מועדוני חשפנות של בחורות רוסיות+אוקראיניות הנקראים "מולן רוז'" ו-"לאמור" קראתי המון תגובות בפורומים לגבי המועדונים האלה ואני ארחיב עליהם בסוף מניסיון רב של 6 שנים.

פטאיה:
עיר מלאה בברים של נערות עובדות בכל פינה וגם בודי מסאג'ים (SABAY DEE ו HONEY מומלצים ) ריכוז גדול של ברים ניתן למצוא ברחובות BEACH ROAD וSECOND ROAD וגם ברחובות בניהם כמו SOY 6 , SOY 7 , SOY 8 ,SOY 13, SOY 13/1 ועוד ועוד בכל רחוב כזה יש מגוון של ברים של נערות עובדות שפתוח מהצהריים ועד 2:00 בלילה וגם מגוון מועדוני גוגו .
לאחרונה נפתחו מגוון מועדוני גוגו טובים ברחוב SOY LK METRO בפטאיה שפתוחים מ20:00 עד 2:30 , וגם ברחוב SOY BOKAWO כולל כמה ברים של ליידי בויס.
כמובן שהאטרקציה המרכזית היא רחוב WALKING STREET הנמצא בסוף רחוב BEACH ROAD (בBEACH ROAD בלילה עומדות שפע של בחורות עובדות בטיילת אך יש לנהוג בהמון זהירות איתן כי חלקן הם נוכלות או מחפשות לגנוב לקוחות), בWALKING STREET תמצאו רחוב ענק מלא מועדוני גוגו , חשפנות , ברים מלאים בבחורות עובדות , מועדונים .
שימו לב לסמטאות של רחוב זה תמצאו שם גם מגוון מועדוני גוגו נוספים וטובים שלדעתי הטוב ביותר בניהם הוא מקום שנקרא "WHATS'UP A GOGO" שמכיל בתוכו המון בחורות תאילנדיות יפות מסוכנות דוגמנות שימו לב הוא גם היקר ביותר למשל BAR FINE עולה 2000 באט לעומת גוגו רגיל 800-1000 (נמצא בסמטה 15 של WALKING STREET ).
הגוגו הטוב ביותר בWALKING STREET הוא לדעתי "SENSATION A GOGO" נמצא באמצע הרחוב ומלא במבחר של 150 בחורות לפחות בערב.
מועדונים טובים ברחוב (בפאטיה כל הבחורות במועדונים ויש הרבה מאוד!!! כמעט עובדות בשביל כסף):
808- מועדון חדש שנפתח עולים למקום במדרגות נעות נמצא בתחילת הרחוב חזק בין 00:00-02:00.
"לוציפר"- מועדון היפ הופ הנמצא באמצע הרחוב שתי רחבות הרחבה השניה היא החזקה עם להקת היפ הופ והמון בחורות צעירות חזק מ0:00 עד שעה 03:00.
"אינסומניה פטאיה"- המועדון הכי חזק בפטאיה לדעתי שתי קומות מלא בבחורות יפות קומה ראשונה נקראת I BAR והיא יותר דאנס בר עם שולחנות סנוקר ומרפסת לים, והקומה השנייה היא I CLUB שהיא יותר מועדון עם מוזיקה אלקטרונית הקומה הראשונה חזקה כבר מהשעה 0:00 הקומה השנייה החל מהשעה 02:00 עד 05:00 .
MIX פטאיה- מועדון בעל שני רחבות היפ הופ ואלקטרוני הרחבה של האלקטרוני מלאה בבחורות עובדות מרוסיה והקווקז שעות חזקות החל משעה 00:30 ועד 04:30 נמצא בסוף הרחוב לידו יש עוד שני מועדונים לא משהו אחד LIMA LIMA חזק רק שהוא מארח די גיי מרחבי העולם יש על כך תמיד פרסומים ברחוב, והשני בקומה מתחתיו הוא MASK מועדון של רוסים בעיקר זוגות לא משהו בשבילנו מתרכזים שם במוזיקה רוסית מכל הסוגים , ניתן למצוא בשעות המאוחרות 3:00 והלאה לעיתים שם את החשפניות של המועדוני חשפנות של הרוסיות ברחוב ("מולן רוז'" , "XO" , "גלאקסי" , "קאברט רוסי" ) ואפשר להביא אותם ישירות לחדר לכל הלילה בתשלום סימלי יחסית ל-מה שצריך לשלם במועדון אבל זה עדיין יקר בסביבות 3000-6000 באט.
"MARINE" - מועדון לייט נייט של פטאיה חזק החל משעה 03:00-06:00 מוזיקה אלקטרונית כבדה ניתן למצוא שפע של ליידי בויס במקום, נמצא באמצע הרחוב עולים במדרגות נעות.
מועדון "WALKINGSTREET"- נמצא בתחילת הרחוב ניתן לזהות אותו על ידי המכונית האדומה הגדולה שתלויה הפוך בכניסה מועדון להתחיל איתו את הערב 23:00-02:00 יש גם שני שולחנות סנוקר.
"PIER"- נמצא באמצע הרחוב קרוב למועדון החשפנות של הרוסיות "גלקאסי" עולים במדרגות רגילות למקום לא התרשמתי מהמקום אולי המצב השתנה בנתיים הוא היה יחסית חדש הגעתי השעות הטובות שלו אמורות להיות 02:00-04:00.
"אנדרופין"- נשמע כמו שם של תרופה אך זה מועדון חדש וטוב שפתחו לא מזמן ברחוב חזק בין השעות 01:00-04:00 ניתן למצוא במקום גם בחורות עובדות מרוסיה נמצא כמה מטרים אחרי "אינסומניה".

טוב ועכשיו למועדוני החשפנות של הרוסיות והאירופאיות בתאילנד יש מגוון כאלה ב-קו סמוי יש סניף של "גלאקסי" בפוקט יש את ה"מולן רוז'" (סניף נוסף) וה"לאמור" ובפטאיה יש את "מולן רוז'" , "גלאקסי" , "XO" , "קאברט רוסי" .(משתנה מקומות נסגרים ונפתחים).
רוב הבחורות במקום הזה הן חשפניות מקצעויות שהן גם נערות לווי מקצועיות והן נראות בין טוב מאוד ל"וואו" כל מקום כזה שאתם נכנסים יתנו לכם תפריט והמחירים שם הם די מבהילים יחסית לתאילנד למשל קולה 200 באט , מים 200 באט , שתיה חריפה 300 עד 500 באט , קוקטיילים 500 באט ,בירות 250-350 באט, אתם מזמינים ואז בחורות מתחילות לבוא אליכם חלקן מציעות לכן ריקוד לא משהו שאתם רגילים אליו בארץ זה ריקוד של 30 שניות בערך שאפשר לגעת בצורה עדינה בגופן ולא לתפוס להם את הציצים או לשחק איתם ובסוף הן רוצות תשלום על הריקוד של בין 50-100 באט אפשר גם לסרב לריקוד הרוב לא מתעקשות , חלקן יבואו ופשוט ישבו איתכם כאילו הן חברות שלכם שנים ויבקשו שתזמינו להן משקה אל תסכימו אם היא לא מוצאת חן בעינכם ואם היא מסרבת לקום או כופה עליכם ריקוד אל תתביישו לבקש את המנהל או המנהלת של המקום מאחד המלצרים המנהלים רואים את הכפייה של הבחורות על הלקוחות בעין מאוד לא יפה כי אחרי הכל אתם לקוחות והמטרה שהם יחזרו והם יזיזו אותה מכם.
מי שכן מצאה חן בעינכם ואתם רוצים שתשב איתכם לשיחה על כוס משקה מפה זה כבר דייט לכל דבר ועניין ניתן לדבר איתן על הכל מהכל הבחורות ברובן מדברות אנגלית שוטפת (אם לא הלקוחות לא ישבו איתן) אתם מזמנינים אותה למשקה שעליו היא מקבלת עמלה מהמקום המשקאות הן די יקרים ונעים במחירים של בין 450 באט ל900 באט יכול להיות כי באמצע השיחה היא תצטרך לרקוד ואז היא תעזוב אתכם לרגע תרקוד על העמוד או בחלון בחוץ ותחזור בדרך כלל משקה אחד נותן לכם שיחה של 10-15 דקות עם הבחורה לעיתים יותר יש כאלה ש-שותות ממש לאט וכבר בשיחה אפשר לראות עד כמה הבחורה זורמת איתכם ואם היא יושבת איתכם רק בשביל המשקה או שאתם מוצאים חן בעינייה , עוד אפשרות שיכול להיות שהבחורה תציע לכם או בחורות אחרות שמסתובבות במועדון הוא ריקוד פרטי , ריקוד כזה עולה 2000 באט לשני שירים (בערך 8 עד 10 דקות) והוא ריקוד בחדר פרטי בעירום מלא של הבחורה עליכם ואתם כמובן בשלב זה יכולים לגעת בה חופשי חופשי חוץ מלהכניס ידיים לכוס שלה אבל כדאי תמיד לוודא זאת לפני הכניסה לחדר הפרטי שאפשר לגעת בה חופשי שלא יהיה הפתעות גם על זה כמובן שהם מקבלות עמלה מהמקום, מי שמצאה חן בעינכם בריקוד הפרטי או במקום עצמו שהיא ישבה איתכם על הספות ניתן לבקש ממנה לווי לפעמים היא תציע לכם לבד יש לבקש מהמקום את התפריט לווי שלהם או בשמו השני CRAZY MENU , שם רשום כי אם אתם רוצים להוציא את החשפנית החוצה עליכם לשלם למקום לפי שעה כאשר שעה עולה 3000 באט שעתיים 6000 שלוש שעות 9000 אבל ככול שהזמן הוא יותר ארוך המחיר יורד למשל לקחת מישהי ל24 שעות זה 30000 -25000 באט ממליץ לכם לקחת בחורות לזמן כזה ארוך רק אחרי שכבר לקחתם אותה פעם אחת לזמן קצר וראיתם שהיא לא נוכלת והסקס איתה היה טוב, שוב שאתם לוקחים אותה ללווי תוודעו איתה שהיא לא במחזור, רוצה לבוא איתכם לחדר, ורוצה לעשות איתכם סקס לא להתבייש לשאול זאת אתם משלמים על כך המון כסף!
הבנות לא יגידו שזה כולל סקס הן יגידו שזה כולל אירוח חברה של הבחורות לגברים למועדון למסעדה ועוד אתם צריכים להוציא מהם את המילה סקס אם הן אמרו שהן מוכנות לבוא איתכם לסקס הן לא שוברות את המילה באחריות כי שוב הן פוחדות מהמנהלת או גרוע מכך שלקוח יזמין למועדון משטרה על הונאה בגלל החשפנית ואז היא וכל המועדון מסתבך.
היו לי מקרים שישבו איתי בחורות והציעו לי סקס עוד לפני שישבו איתי בכלל או נכנסתי איתן לחדר פרטי , אל תתביישו להציע זאת לבחורות גם אם אתם רואים אותן פעם ראשונה והן עוד לא ישבו איתכם אבל אז תצטרכו להיות יותר עדינים בבקשה ולהגיד לה כי היא מצאה חן בעינכם ותרצו שהיא תתלווה איתכם לחדר של המלון חלקן מסכימות מיד חלקן מבקשות לשבת איתכם ולהכיר לפני, לעיתים בחורות יגידו שאתם מוצאים חן בעיניהן אבל הן לא בטוחות שהן רוצות לבוא איתכם לחדר כי הן לא מכירות אתכן כל כך במקום לחזור למקום שוב ושוב ניתן לסדר זאת על ידי הצעה של כסף אסקטרא לבחורה בחדר של המלון בנוסף לכסף שאתם משלמים למועדון לפני שעות שכמובן גם עליו היא מקבלת עמלה ניתן להציע 2000-5000 לבחורה בנוסף למקום.
נכון שהסכומים יקרים וניתן למצוא את הבחורות האלה במדינות האם שלהן במחירים הרבה יותר זולים אך מי שיש את האפשרות ורוצה להנות מוזמן אם תעשו חישוב לעיתים כל הנזק מסתכם ב800 עד 1000 שקל לבחורה ולעיתים זה שווה במיוחד אם היא הפנטזיה שלכם תראו זאת כמו נערת לווי יוקרתית הבחורות שם בהחלט ידועות את העבדוה ולא תהיו מאוכזבים במיטה.

3
כאחד שהיה כמה פעמים בתאילנד ובעיקר בפאטאייה - בואנ'ה איזו סקירה !!!
באמת שכל הכבוד.
האמת היא שרוב הישראלים, כולל אני לא יתקרבו למועדונים הרוסיים בגלל טווח המחירים הזה.
מה גם שלפעמים ניתן למצוא כאלו בחורות בשליש מחיר בחוץ (יצא לי כבר לראות, אבל זה נדיר).
לגבי בנגקוק- בהחלט לימדת אותי שיעור על המועדונים והאזורים.

אגב, שכחת לציין את המקום בפאטאייה שאליו מגיעים כולם שפוכים ב-6 בבוקר אחרי שהם כבר שיכורים (כולל הבחורות), ברח לי השם שלו, אבל זה בוולקינג סטריט, באזור אחד המעברים לכיוון החניות אופנועים (איפה שהתאילנדים מחנים את האופנועים שלהם).

4
[QUOTE=גבינט] כאחד שהיה כמה פעמים בתאילנד ובעיקר בפאטאייה - בואנ'ה איזו סקירה !!!
באמת שכל הכבוד.
האמת היא שרוב הישראלים, כולל אני לא יתקרבו למועדונים הרוסיים בגלל טווח המחירים הזה.
מה גם שלפעמים ניתן למצוא כאלו בחורות בשליש מחיר בחוץ (יצא לי כבר לראות, אבל זה נדיר).
לגבי בנגקוק- בהחלט לימדת אותי שיעור על המועדונים והאזורים.

אגב, שכחת לציין את המקום בפאטאייה שאליו מגיעים כולם שפוכים ב-6 בבוקר אחרי שהם כבר שיכורים (כולל הבחורות), ברח לי השם שלו, אבל זה בוולקינג סטריט, באזור אחד המעברים לכיוון החניות אופנועים (איפה שהתאילנדים מחנים את האופנועים שלהם).[/QU

אתה מתכוון למרין 2 ? נמצא בבנין אחרי המסעדת דגים בסמטה מול המרין 1 שנים לא ההיתי שם זה כבר אזור הברים של הערבים שומעים את המוזיקה בערבית מרחוק

5
סקירה יפה למי שחדש פה.קצת הערות: סוי קאובוי איבד מזוהרו מזמן מועדונים ישנים ומעופשים סחורה סוג ב.
להזהר מהבנות מחוץ לננה פלזה חלקם חולות במחלות לא סתם הם עומדות בחוץ.
מול הננה פלזה יש את גרייס דיסקו במלון גם אופציה נחמדה.
האינסומניה בבנגקוק לא עובד חזק כמו בפאטייה גם הבנות פחות יפות ויותר יקרות.
הלבל בבנגקוק המועדון הכי חזק היום מלא פצצות צעירןת במחירים של 3000-4000 באט ללילה.בנות בחינם ? רק בחלום.
המיקס בבנגקוק כניסה 300 באט הוא מועדון הזונות מס 1 בבנגקוק תאילנדיות יפות ב 3000+ באט תלוי במקח. רוסיות 3000 קצר 6000 ארוך חבל על הכסף.
להשאיר את רוב הזיונים לפאטייה זה עדיף

7
מרחיב ישבנים ברור שאין השוואה כיום בין אינסומניה בנקוק לפטאיה : ) בפטאיה זה המועדון מס' 1 בWALKING STREET לדעתי
בנקוק זה סתם חיקוי אך עדיין יש לילות שהייתי שם שהיה שם סחורה טובה , הצלחתי להשיג לפני שנה וחצי בחורה בחינם בLEVELS בבנקוק היא עבדה בעבודה רגילה והיא אמרה לי שגם בחורות רגילות מגיעות לא רק בחורות בכסף, במיקס הצלחתי להוציא מישהי פצצה גם ב2000 תאילנדית צריך לדעת להתמקח זה בהחלט לא קל.

גבינט אני יודע לאיזה מועדון התכוונתה הוא לא שווה פוסט לא התרשמתי ממנו בכלל יש דווקא מועדון אפשר פארטי טוב בSOY DIAMOND בשעה 4:00 והלאה אבל MARINE דיסקו בWLAKING STREET עדיף וגם אינסומניה כמובן שפתוח עד 6:00.

8
מרחיב - לא נראה לי שקוראים לזה "מרין 2" (המקום בפאטאייה שכולם נשפכים שם).
אם אני זוכר נכון זה משהו בסגנון של "קנארי" או משהו כזה, אבל כן, הייתי שם בשעה 02:00 בלילה, וממועדון ליד שמעתי קריוקי בערבית, ואמרתי לבחורה שהייתה איתי (מהאינסומניה) עד כמה אני אוהב את זה ....
אם אני לא טועה מעבר לזה שזה בדקך שבין הוולקינג סטריט ל 2ND RD, זה גם נמצא פחות או יותר במעבר שבין הברים שמול המרין 1.
יש שם הרבה מכות כי כולם שיכורים.

לגבי הגרייס דיסקו (גרייס הוטל) בבנגקוק - למועדון לא נכנסתי , אחרי שבלובי הי בעיקר אוזבקיות וכמובן שמליון וחצי ערבים (סוג של משימת הסתערבות (: ) , אבל לפחות לי הבחורות והרכב האוכלוסיה, זה לא מתאים לכל אחד...

ולרוב גם מחוץ לננה פלזה אין משהו מיוחד.
אישית הייתי פעם אחרונה בספאנקיז (בקומה השניה שם), ולא היה משהו מיוחד מבחינת איכות הבחורות, אין בכלל מה להשוות לפאטאייה.

9
מועדון המרין בפאטיה לפני 2 וחצי בלילה אין מה לעשות שם ,המקום פשוט ריק כול מי שגמרה לעבוד במעדוני הגוגו ולא נאספה בגוגו אוו לא נאספה ברחוב מגיעה לשם המקום בשעה שלוש כבר עמוס בהכול גם בנות וגם ליידי בוי. ככול שהבוקר מתקרב המחיר גם יורד שם למתחת ל 2000 באט תלוי כמה את יודע להתמקח, אני אספתי שם מישהי בסביבות 4 בבוקר 1200 באט לארוך במלון וזה הכי ול שמצאתי בכול תאילנד.
למעדוני הרוסיות אין טעם להתקרב לדעתי פשוט ניצול כספי מה שרץ שם מי שיש לו פנטזיה על רוסיות כוסיות שפשוט יסע למדינות המתאימות פאטיה לא מתאימה לזה.
לפעמים יכול לקרות מצב שמקומית מתאהבת בכם מה שקרה לי מישהי פאטיה בלילה האחרון שלי שם לפני מעבר לפוקט פשוט התחננה שאני אקח אותה בלי כסף(רק הוצאה על כרטיס טיסה ומלונות ואוכל),כמובן שרק כרטיס יכול לעלות 5 אלף באט,לא רצתה בבוקר לתת לי לצאת מהחדר צעקות ובכי כחלק מההצגה.
המחרים בפוקט טיפה יקרים בסביבות 2500 באט מה שלא ציין ידידינו,
ולגבי קוסמוי יש שדרה קטנה של כמה בארים ומועדון הגרין מנגו שם המחרים טיפה יקרים מפאטיה סביב 2500 באט,

לגבי חינם בתיאלנד תמיד יכול ליפול מזל עם תירות בחוף או במעדונים, יש גם מיקרים שאפשר למצוא בנות תיאלנדיות שדיי מסודרות שפשוט באו לחופשה וזה ממש נדיר.

10
אחלה דיווח ! 7 טיסות לתאילנד אמיד אני נוסע ישירות לפאטיה הכי טוב והכי זול . כשאני מביא בחול למלות לה מחייבים אותי . אבל בבנגקוק כשהבאתי בחורה רצו עוד 1000 B . אבל תודה רבה אחלה דיווח .

לא משלם יותר מ 400 לשעה .
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”