אחרי תיאום קצר בווטסאפ/טלפון הגעתי לביתה שבדרום תל אביב.
סמדר בחורה מאוד נחמדה, ממוצא מרוקאי, הציעה לי לשתות משקה קר, אפילו הכינה קפה שחור, הציעה שוקולד וישבנו אצלה בחצר לסיגריה שלי, היא לא מעשנת. התגלתה כאשת שיחה מאוד נחמדה וה יה חיבור טוב.
נכנסנו פנימה לבית, מקלחת קצרה שלי ולחדר שינה. הבית מאוד נקי ומסודר, המגבות נקיות, סלון נחמד המחובר למטבח וחדר שינה נפרד.
אני לא מאמין שהגעתי עד כאן ועדיין לא תיארתי את החזה שלה, תקשיבו, אין דברים כאלו, זה משהו שלא רואים כל יום, כל חודש או כל שנה. חזה לדעתי HH, אם חשבתי שלאמילי יש חזה גדול....
כשיצאתי מהמקלחת חיכתה לי עם תחתון וחזיה, פשוט הייתי בשוק. הורדתי לה את החזיה ונגלו אליי שני עופריה, איזה עופרים יותר נכון שני כדורים פורחים.
התענגתי לה על החזה והפטמות הענקיות שלה, מציצות ליקוקים פשוט הלכתי שם לאיבוד.
היא מאוד חושנית ואוהבת שמחרמנים אותה מול המראה, ישבן גדול וגוף שתואם לחזה בסדר גודל הזה.
נשכבתי על המיטה, מרחה את הבטן והשדיים בקרם מענג ופצחה בבודי מגרה כשהיא נמרחת עלי עם זוג שדיה הענקיים, מלטפת לי את הזין עם השדיים כשהישבן שלה מופנה אליי, ביקשה שאצליף לה בישבן תוך כדי, מאוד נהנית והתחילה למצוץ לי את האגודל תוך כדי מבטים סקסיים מגרים.
מכאן עברנו לזיון שדיים כשאני על הגב והיא בין הרגליים שלי מכסה לי את הזין מכל הכיוונים, הבחור נעלם שם בפנים , לא הצלחתי לראות אותו. זיון שדיים הכי טוב שהיה לי, יותר טוב מזיון, אגרסיבי רטוב ורך כשהיא מעודדת במרץ שאזיין את שדיה חזק ואשפריץ עליה את החלב שלי.
האמת שהגעתי אליה אחרי שגמרתי כבר בבוקר כך שהגמירה מיאנה להגיע, אבל היא נשארה שירותית ת ומעודדת.
נשכבה לידי והביאה לי ביד בצורה מושלמת כשאני תוך כדי יונק מהבלונים האדירים המונחים לי על החזה, יודעת את העבודה מצוין, פתחה את הפה מעל הזין וכדי שאגמור הוציאה את הלשון והתחננה שאגמור לה בפה, גמירה אדירה על החזה שלה והבטן שלי.
מאוד חשוב לה שאגמור, מבחינתה זה כשלון אם לא קורה.
נשכבתי מותש, מרוצה ומאושר עד הגג.
ניקתה אותי היטב עם מגבונים והציעה עוד קפה לפני שאני הולך.
מקלחת נוספת ויצאתי לדרך.
השירות שלה הוא בודי מטריף, חירמונים הדדיים זיון שדיים ועבודה ידנית, לא מוצצת ולא מזדיינת.
עם חזה כזה, מי צריך זיון, תאמינו לי, חוויה שכל אחד מכם חייב לעצמו לפחות פעם אחת, חזה נדיר בגודלו.
טיפ, התנהגו יפה ותהיו ג׳נטלמנים, מניסיון זה משתלם ולא אפרט.
עלות התענוג, 300 שקלים לשעה שלמה.
אני אחזור.
זאת סמדר הידועה כסמדר מלסל, טלפון אעביר בפרטי, למי שיבקש.