כ איך אתם מורידים שיער מהזין והביצים? - דף 3 - סקס אדיר

איך אתם מורידים שיער מהזין והביצים?

22
מכונת גילוח טובה של פיליפס; קודם עם החלק שמיועד לפאות, ואח"כ עם ראש הגילוח הרגיל - זה לא כואב ולא פוצע.
אני לא רגיש, אבל אם זה קצת מגרה יש קרם אלוורה להרגעה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

23
[QUOTE=Cyborg]אני מבין שאף אחד בפורום לא הוריד עם לייזר או IPL או כל אמצעי אחר לצמיתות.
או שהבנתי לא נכון?
[/QUOTE]

לא הייתי סתכן בחשיפת ביציי היקרות לקרינת הליזר (בכל זאת מדובר באנרגיה חזקה שעדיין לא יודעים את ההשלכות שלה לתווך ארוך)

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

24

(משם לא מורידים!!!). אני מוריד כל שבוע או שבועיים תלוי עם מי אני נפגש נזהר כמובן עם הסכין גילוח פשוט נזהר יש פעמים שאני נחתח פחות ויש פעמים הרבה פשוט שם פלסטר והולך לפגישה ופשוט מוריד את הפלסטר לפני הגישה מהר הולך לשירותים וזהו מוכן לפגישה![/QUOTE]

ילו - על זה בדיוק דיברתי. כשאתה שם פלסטר זה לא סוגר את הפצע וכשאתה מוריד אותו זמן קצר לפני הזיון נימי הדם שלך עדיין חשופים (ברמה המיקרוסקופית, אבל לנגיפים זה מספיק).

תעשה לעצמך טובה (וגם לאשתך או זוגתך או כל אחת שאתה מזיין) כשאתה נפצע תחכה כמה ימים כדי שהפצע ייסגר לגמרי לגמרי.

תבין, אפילו במציצה אתה עלול להידבק (ועל אחת כמה וכמה בזיון). יש כמעט לכולם דימום קל בחניכיים, גם לזונות. כשהדם שלך בא במגע עם שלה אתה מסתכן בקבלת כל מטען הSTD* שלה לגוף שלך.
יותר גרוע- מאותו רגע אתה השליח שמדביק את כל האחרות שאתה מזיין.

אז בבקשה למען כולנו - נפצעת ? תנוח !! (או תביא ביד , העיקר תמתין)

*sexually transmitted diseases
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

30
פעם קראו למשחה הזאת משעי,השאלה אם הזין לא נושר גם
קצת מפחיד.

[QUOTE=noam332]אני רק עם משחה זה מעולה נקרא VITE נשים משתמשות וגברים דתיים להורדת זקן ... קונים בבית מרקחת
לא פוצע ולא כואב. נקי ומחזיק מעמד שבועיים שלוש.

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”