[QUOTE=pinnochio] מציצה מקונדמת !!!
זה כמו לקבל עיסוי עם הבגדים עדיין עליך...
זה כמו לאכול ארטיק מבלי להוריד את העטיפה...
זה כמו להביא ביד עם כפפות גומי...
זה כמו להתנשק דרך חלון זכוכית...
עכשיו, אם זו היתה דרישה של הזונה כי היא רוצה להגן על עצמה, אז לא היתה לי שום בעיה עם זה. אבל כרגיל בתאגיד הזה, הדבר נועד כדי למשוך עוד כסף מהלקוח, אז הם מציגים את עצמם כנותני שירות ב400 שקלים ואז כשהזין עומד הבחורה תדרוש תוספת עבור המציצה הלא מקונדמת.
למי שמסתדר עם מציצה מקונדמת זה כנראה בסדר, אבל עבור רוב האנשים פה זו פשוט דרך מתוחכמת ליצור מצג שווא של תאגיד זול כביכול.
זה מזכיר לי מודעות פרסום המציינים בגדול את המחיר, אבל באותיות הקטנות כתוב "לא כולל מעמ", לעצמאים זה לא אכפת כי מקבלים החזר אבל לרובנו המעמ יתווסף בקופה.
[/QUOTE]
פינוקיו, אני מוצא שההשוואות שלך מוגזמות ואינן במקומן... ובכל מקרה: למרות המדיניות של התאגיד - אני קיבלתי בעלות הבסיסית מציצה חשופה מספר פעמים מאניה ואוקסנה. היו עוד שדיווחו על החריגה המהנה מהמדיניות, כך שכנראה שיש פה משהו שמעבר לניסיון ש"נועד כדי למשוך עוד כסף מהלקוח". והסיטואציה שלך מזכירה לי את המקרים שהיו לי עם איזבל - שרק כשכבר הייתי ערום וחרמן התברר לי שהיא לא מתנשקת, ועם קארין - שהתבררה כלא יותר מבובת מין (וכפי שהתברר: עם מחלת מין

)
[QUOTE=אוסקר ווילד]
<FONT style=": #000000">מדיניות המחירים של התאגיד התל אביבי בראשות יוליה (הפקידה המנומסת) הייתה מאז ומתמיד
400 מחיר בסיס, תוספת 100 למציצה חשופה ו 100 נוסף לגמירה בפה בתמורה לשעה שלמה בלי
קיצורים ובלי ניתוקים, אבל אם איחרת-שילמת.
אבל צריך לזכור שהרמה של הבחורות בדר"כ גבוהה יותר הן בשרות והן במראה חיצוני והאקסטרות
משולמות לבחורה ולא לסרסור.
[/QUOTE]
המדובר ברמת שירות אחרת.